Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 356
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 780
  • при моите деца .....
Добро утро!
Последен работен ден за 2025 година!
Ще е празничен в нашето училище - ще има споделена коледа - поканени са всички бивши служители.
И аз не се качвам на кантара тези дни..
Спорна работа!
Лек път на пътуващите!

# 781
Добро утро.
Селесте, казвала съм многократно на околните, че да живея в центъра на София ще ми е идеално. Но възможностите ми са доста по-скромни, та нямам такава гледка. В неделя бяхме на коледния базар пред НДК и се качихме на виенското колело.
Днес имаме коледен обяд в офиса. Трябваше да приготвя сладки, соленки и баклава. Баклавата ми е суха, меденките -грозни. Само крекерите стават. Надявам се да са се наяли докато стигнем до моите неща Grinning
Хубав и усмихнат ден.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 11:15 от Sunny29

# 782
  • някъде другаде
Добро утро!
Да избутам днес и почивка.
Снощи ме разстрои брата на ММ. Още ми е сдухано.
За кила не ми се говори. ЗА 6 месеца свалих 17 , и пак за толкова върнах половината.
От 5 януари се надявам да съм сериозна и да сваля пак.
На пътуващите днес приятен и лек път.
Али днес да се обади с добри новини.
Бъни , силно и за теб стискам палци.
Хубав ден!

# 783
Добро утро!
Имам чувството, че не съм лягала. Бях на тръни заради коледното парти на момчето. Прибра се почерпен в 6.15 и ми каза да го будя за училище, което беше след 15 минути. ММ също е на банкет, но даже не съм изявила желание да науча името на хотела в Банско.
Програмата за днес е малко слугинаж, последни приготовления за англичаните, масаж, бърз пазар и после релакс, въпреки че ММ вчера ме подговори за разходка до Долене, което за мен означава и позиви за драйфане. Ех, ако можем и едни матраци да пробваме ще съм много доволна.
От утре застъпвам на работа и така до събота (включително).
Али, чакаме те с включване от болничната стая!
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 13:49 от mariat

# 784
  • София
Добро утро!
За мен днес също е пореден работен ден, а не последен, та не му се радвам особено.
Нареждам се и аз в очакване на добри вести от Али!

# 785
  • Бургас
Добро утро, днес последен ден на работа за тази седмица. Може ли пък да не ме ядосат от сутринта,то няма да е нормално.
Вчера правихме соленки с каките, пробвах едни нови формички -къщички. Еми, малко се развалиха, но пък станаха вкусни. И тесто за джинджифилови сладки направих, та точиха, рязаха форми. Но ги прибра майка им непредвидено рано,че беше забравила за Лешникотрошачката, а там не чакат да се изпекат сладките. Днес ще довършвам последната тава и ще ги украсявам. И торта трябва да се прави за Коледа.Почва се празничната бъркотия, кое кога.

# 786
  • Бургас
Добро утро!

Последен ден събуждане с аларма, после пак по същото време, но поне без стряскащ звук Joy

Марто замина за коледно парти в един ресторант от 8:30-10:30 !!! Наблъскали няколко училища едно след друго и давай първите с петлите още. Вики мрънка да не ходи на училище, че вчера били 10 деца и си стояли на телефоните, днес пак ще е така, но реших да не си гърмя служебните бележки, та отиде все пак.

Марѝ, твоят младеж имА ли сили да стане за училище?

Съни, още по-хубава гледка ти пожелавам, мани с тая сграда отсреща...казала лисицата Joy
Да знаете, че джакпотът съм ви го оставила, пробвах се с един фиш. Ми той 8 лв., бре, аз от години явно не съм пускала, защото друга сума помня.

Спокоен да е денят ви!

# 787
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Мари, ентусиаст е твоя младеж Wink
Тони, не се занимавай Simple Smile
Селесте, направо съм изумена - 8.30????
Аз се наспах, уж малко почивам, но пак доста неща трябва да свърша. Оммм.
Ще пазарувам с ебаг. Нещо не ми се ходи насам - натам.

# 788
  • Бургас
Аз съм в режим почивка..не ме ,интересува кой е гладен,кой е жаден. Да се спасяват!
Малката днес е на коледно парти, по обяд трябва да се занесем до там, защото имаме багаж, колкото за сватба.
После съм на боя. Вечерята ще я поръчам.

# 789
Добро утро!

После ще ви чета, само да се отбележа и да кажа, че всичко е наред.  Вчера към 14.30 бях готова, ама дрямах. Вече станах и се разхождам,  утре ме изписват 🤩

# 790
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Наспах се, като юнак. Браво на мен. Сега остава да изпия кафето и да свърша 123456789 неща.
Започвам от днес с торта, постния фасул, постните сарми и евентуално баницата с тиква.
Ние си спазваме традицията за нечетен брой ястия и ми е страшно трудно да се справям. Коледната вечеря ми е в пъти по-лесна. Май се очертава ММ да е на работа, а децата пътуващи. Нал'съ досещате, кой е по подготовката и всичко останало.
Обичам празниците, но цялата тази истерия с пазаруването и 1000-те подготовки, ми отнема от удоволствието. Ама, сами си го правим. Вчера се чувствах като бедняк в Лидл. В моята количка нещата бяха по-дъното. Чак ме досрамя, като гледах количките на другите хора. Имам чувството, че пазаруват като да иде края на света или като да не пазаруват през целия януари. Дали е заради празниците или заради еврото?!?

Ей, тъкмо щях да пиша, че вече се притеснявам за Али и тя се разписа!  Браво, момиче! Много се радвам! Никога повече да не ти се налага!

Мари, как е младежа?

Прявя си второ кафе и ще започвам от някъде.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 09:08 от Бубoлина

# 791
  • на Мелмак
Али Hug

# 792
  • Germany
Добро утро!
От по късно съм днес и вместо да поспя, пак в 6 се събудих. Но снощи легнах рано, та се броя наспана. Големият се събуди с болки в гърлото, дано отмине бързо и не ни натръшка и нас. Последен работен ден за тази година.
Алечко, радвам се, че всичко е наред!

# 793
Браво, Але! Бързо възстановяване!

Пазарувах в Лидл в неделя, повече не мисля да си го причинявам до след НГ.
Бубе, сигурно готвиш в големи количества, щом започваш още от днес.
Аз пълня едни чушки с боб от буркан, правя питка и печена тиква, ако ми дойде желание и баница с ябълки и орехи и съм готова. Другото, което слагам са ядки, туршия, плодове. Майка ме отменя със сармите, те са ми най-времеемки.
Броя да го докарам до седем и си редя масата. Горе-долу един следобед се занимавам.

# 794
  • София
алечко, само да ни се хвалиш вече!
На работа съм, вися в банката вече час, страшна лудница. Шофьорът, който ме докара е болен Confused, надявам се да не ме черпи с нещо коледно.
mari, моят син цяла нощ на дискотека в студенстки град, почти не спах и аз. Да са живи и здрави и да не им се случва нищо лошо.
Хич нямам намерение да се утрепя от готвене. Днес ще сготвя от промоцията в Доминос.

Общи условия

Активация на акаунт