Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 356
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
На мен нещо мотивацията ми куца, че пиленцето ще се прибере след празниците.
Здраве да е!

# 811
И аз свърших с приготовленията. Онзи ден направих сладките. Днес двете салати. Това от мен, другото сестра ми. Утре пътуваме. Подаръците са готови. Ще си правим томбола, това ни е традиция. И взех едни коледни предизвикателства, има и игри. Весело ще е. За сметка на това на Нова година ще сме сами с ММ. Ще уважа телевизиите. Така решихме, защото пътуваме на 4.01.Весели празници, момичета и много🎁

# 812
  • Бургас
Руми, още преди да прочета поста на Ети, щях да ти казвам, че може да завъртиш бизнес с това меню за без пари, купуваш и препродаваш Wink След нейната цена съвсем.

Аз нищо няма да приготвям за празниците, на Бъдни вечер ще сме при свекърва ми, евентуално един хумус мога да забъркам (това, в случай че изобщо стигна до магазин и купя консерва нахут), на Коледа ще сме у нашите (там вече съм занесла мезета и ядки). За НГ може би ще минем да хапнем в свекърва ми и оттам на концерт на Криско на мегдана. Последното ако не е някой купи студ навън.

# 813
  • Варна
Девойката тъкмо се обади. За празниците е в тяхното семейство. Не са християни, заради нея....
Гледали я като писано яйце. Че малко и настинала беше.
Ще я видим тази работа.
Тя само да си дойде, чак на 6.01.

# 814
  • Canada
Але, браво! Сега да те поглезят мама и любимия.

Стейси, девойката ти е слънце, затова я гледат така ☀️

Поошетах аз, за утре за домашните ще остане само питката. Поразмятах и пудовките. Остава да се настроя психически за работа😅

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 15:35 от Foncé

# 815
  • Варна
Хи хи, сетих се преди, майка му много искала да чуе девойката. Нали, снахата.
И да изглежда спокоен разговора, му казала:
Абе аз колко време плащам да учиш английски, я да ти видя нивото.
А иначе девойката говори с тях на корейски.

# 816
Але, браво! Сега да те поглезят мама и любимия.

Охой, вече минаха с една торба храна и заветното кафе 🤩🥰

Във възторг съм аз от себе си и операторите. Цял ден съм напред - назад. Сега си пуша на балкона, пия кафе и гледам Витоша. И всичко е по план, утре сутринта ме изписват.

# 817
Браво,  Али, много се радвам за теб!
И при мен последен работен ден преди коледните почивни дни. За празничния обяд днес правих 3 вида сладки, харесаха се.
Лека вечер, момичета!

# 818
  • при моите деца .....
Привет!
Али, много се радвам за теб! ❤️
Днес ученичка ме изненада - домашно канелено руло и играчка за елха (много мил личен жест). КАНЕЛЕНОТО руло "беше" много вкусно ❤️
Имахме споделена Коледа - бяха поканени бивши служители ❤️🎄
Митето получи карти Уно от съученик, победи ме, чака да играем втора игра.... много е интересно...
Утре и на Коледа съм у свекървата.
Аз отговарям за картофената салата.

Лека вечер!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 08:48 от * Боби *

# 819
  • Бургас
Ей сега приключих с боядисването на хола. Почистих прахоляка, подредих мебелите, измих стъклата! Скъсах си въженцето на щорите... Има още някои неща за довършване, ама на сутринта ще го направи големият ми син. Малкия ще украсява! Обявявам се за кукумицин!!!

# 820
Карз, аз те бия 🤣 В 3 се събудих наспана... Трябва да чакам поне до 6, за да се измъкна да пия кафе, че днес е гадната санитарка и няма да ме пусне да се прибера, ако изляза от отделението...

# 821
Добро утро!
Сложих втори серум под очите, лепнах им едни пачове и допивам кафето. После ме чака питка и 7 часов работен ден.
Пожелавам на работните да им е лек и спорен деня, а на останалите да не правят като Карз!
Хубав ден от мен!
На празнуващите- много здраве, щастие и успехи във всичко!

# 822
Добро утро.
Аз пък ще похваля Карз. Ще посрещне празниците на чистичко и хубаво.
Але, по-бързо да си тръгваш.
Днес ще пътуваме, навън май вали дъжд, мразя гадно време при пътуване.
Лека работа на работните и прекрасен ден на всички.

# 823
Хайде официално- добро утро!

Маре, лека работа!

Лек път на всички, които ще пътуват.

Допушвам си кафето и ще се оправям. Имам само превръзка днес,  дано бързо ме отупат и да паля чехлите.

Светло посрещане на празниците, банда!

# 824
  • Бургас
Това пушачите сте опасна работа Wink

Карз, то все няма подходящ момент за ремонт, но както каза Съни, ще си посрещнете празниците на хубаво и чисто.

Лек път на пътуващите! Спорна работа на работещите! На тези, които ще се суетят в кухнята, да са им вкусни приготовленията!

Общи условия

Активация на акаунт