Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 361
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Нашите подаръци са от седмица под елхата, а кашоните в спалнята дори вече не помня кога започнах да трупам. От малки обаче не пипат и не ровят изобщо. Те си знаеха, че са празни кутии, оставени да се зареждат с подаръци Joy и не проявяваха интерес. Виж на 25-и могат душата да ти извадят от бързане.

Весело посрещане на Коледа!

# 841
  • Germany
Да се оплача и тук, та не изневерявам на себе си. Големият е с Т и положителен тест за грип А. Ваксиниран е, дано го изкара по леко.

# 842
Да мине, Мони и да имате спокойни празници.

# 843
  • Canada
Спокойни и уютни празници да имате, момичета 🎄🎇🥂

Пуснаха ни по рано днес, имах работа и не успях да се възползвам, друг път ще е 😅

# 844
Мони, бързо и леко да му минава и да не олепите и вие!

Спах си в леглото 🥰 И се изкъпах 🤣

# 845
  • някъде другаде
Мони , бързо да му минава! Дано не се заразите и вие.
Чакам да дойдат коледарите!

# 846
  • София
Мони да минава бързо.

# 847
Макс е нетърпелив и днес разкъса опаковката на един от подаръците. Сигурно е решил, че е за него. 😁 Сега е постоянно под наблюдение.
Питката ми стана ТОП! ПарАта се падна на мен, ама от втория опит. Нищо, пак се брои. 😁 Хапнахме, ММ е прихванал и той нашия вирус и дреме на дивана. Дребната тръска и тя кутиите. Идилия! Аз май също ще се опъна да зяпам нещо.
Мони, да минава леко! 🍀

# 848
  • Germany
Ние още не сме седнали, но масата е готова. Големият пи един парацетамол и живна и сега дава зор да яде Simple Smile

# 849
  • София
Мони, да му мине бързо! Дано не прихванете и вие!
Аз приспивам Гоги. Имаме и гости, много мила и приятна двойка. Като заспи ще сляза да разчупим питката. Храна има в изобилие. Жената беше правила сарми, аз донесох от София. Признавам, че тази година поръчах празничната вечеря. Няма как да направя всичко с малко дете. Вкусна е храната, доволна съм.

Спокойна нощ!

# 850
  • Бургас
Мони,леко да изкара грипа и бързо да оздравяваш младежа!

Вечеряхме вече, питката стана много хубава, благодаря ти 2в1!
Утре пак искат да я направя. Обаче забравих да сложа паричката 😂 та утре ще е неин ред!
Опнах се на дивана с чаша вино и гледам ,,Сам вкъщи,, 🤗

# 851
  • на Мелмак
Голяма греда с моето меню, голяма.
Питката ми се изяде, другото утре ще отиде в боклука.
Поне се събрахме и посмяхме.

# 852
  • Germany
И ние сме вече по диваните, големият в стаята си. Паричката се падна на мъжа ми, дано да му е на късмет! Децата са доволни от подаръците, мога да ходя да си лягам Simple Smile

# 853
  • Бургас
Хапнахме и ние, побъбрихме и тъкмо се прибрахме. Паричката отиде при Вики.

Мони, ама и късмет. Да оздравява бързо и да няма друг по веригата!

Ени, и у вас да минава бързо!

# 854
  • София
Паричката отиде при Гоги. Simple Smile Е, той заспа, но нарекохме парче за него. Късметлия е момчето.
Содената питка беше хубава.

Общи условия

Активация на акаунт