Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 373
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Голяма греда с моето меню, голяма.
Питката ми се изяде, другото утре ще отиде в боклука.
Поне се събрахме и посмяхме.
😆 от същия ресторант поръча? Аз цяла вечер нареждам, че трябваше да поръчам от вашия, но менюто за двама беше изчерпано, а децата не хапват сарми и чушки. Поръчах от място до офиса, от което обядваме често, ужас беше Confused. Зелевите сарми къртеха от чубрица, а лозовите някак бяха още по-гадни. Чушките с боб обаче бяха топ. Добре, че майка ми изобщо не ми беше обърнала внимание, като й казвах да не се уморява и да готви, бяхме й на гости, хапнахме си с мъжа ми от нейните чушки и сармички. Утре ще изхвърля другите. Питката направих по рецепта на Супичка, стана идеална.
Мили момичета,
Пожелавам ви Здраве, защото то е най-важно,
Любов, защото тя е най-значима
Вълнуващи пътешествия и
Верни приятели!
Светли и спокойни празници!

# 856
Макс е нетърпелив и днес разкъса опаковката на един от подаръците. Сигурно е решил, че е за него. 😁 Сега е постоянно под наблюдение.
И наш Емил така, все излиза до елхата да провери няма ли нещо за него.

# 857
Честито Рождество, любими мои! Много здраве за вас и семействата ви!

И паричката и дряна се паднаха на мен снощи! Снаха ми Много се беше постарала и всичко беше много вкусно. Аз не стоях много по обясними причини.
Сега чакам джуджето да се наспи и да се обади да отиваме да отваряме подаръци 🤣

# 858
Обаче забравих да сложа паричката 😂
A аз бях сложила две парички- стотинка и евро. Wink Никой не знаеше. Уви, замисълът малко се позагуби, защото при разчупването на питката всички видяха първата паричка в парчето на ММ и никой не изяви желание да си провери парчето, та трябваше да им издам и за втората пара. Тя отиде при момчето.
Днес ни е поредната годишнина с ММ- 23 години от годежа. Снощи малко се препоти докато сметни годините, но се справи.
Мони, бързо оздравяване на големия син.
Хубав ден! За мен ще е пълен работен ден. А и да измрънкам, че вали дъжд.

# 859
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честит празник!
Много здраве, много хубави моменти да имате.
Мари, честити да сте Hug
Аз се събудих безсрамно рано. Стисках тея очи, но не можах да спя.
Грях ми на душата, но с кеф изхвърлих храната от снощи. ММ и той не спа от киселини.
Та оползотворих няколко часа. Направих руска салата, само горчица трябва да взема. Замесих едни меденки, малкия и ММ много ги обичат. Втора тава се пече, съдомиялна и пералня и те са отметнати.
Две кафета, душ и мога да ходя на работа. Може и лука за месото да си карамелизирам и една млечна салата да направя.
Две парички и аз сложих, и аз също се наложи да им кажа Grinning
Мони, бързо да се оправи младежа Hug

# 860
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Честита Коледа! Да сте ми здрави и щастливи и вие, и близките ви!

Честит рожден ден, Лин! Здраве, любов и много смях да има около теб!

Марѝ, честито и на вас! Да имате няколко по 23 заедно в любов и разбирателство!

Пия кафе и се чудя да лежа ли още, да ставам ли. Не е най-подходящият момент за работа, но пък и няма какво друго да правя. За палачинките имам време, моите ще поспят сигурно до по-късно.

Ужасно време е тук, плющи яко дъжд. Добре че чак за вечеря сме у нашите, дотогава се надявам да се е изваляло.

Марѝ, Ети, имаше смешка тези дни из ФБ, че слагаме левче в питката, фурната превалутира в евро Joy

Хубав да е денят ви! Да си харесате подаръците и да оценят вашите!

# 861
Честито  Рождество Христово. Пожелавам ви много здраве, много сбъднати мечти и всичките ви любими хора да са около вас.
Лин, честит рожден ден. Здраве, щастие и късмет ти пожелавам.
Мари, още няколко по 23 да посрещнете в любов и разбирателство.

# 862
  • На брега на реката
Честито Рождество Христово!
Нека Господ бди над нас и близките ни и ни закриля!
Нека във всеки дом има мир, топлина и уют!
Нека сърцата ни са пълни любов, душите с надежда, а очите с усмивките на най-скъпите ни хора!
Амин!  Hands Pray

Мари, здраве и любов ви желая, още много години и по-малко раздели!

Лин, честита да си! Здрава, щастлива и все така забавна и духовита!

Съни, къде празнувахте? Успяхте ли в новия дом?

Моята трапеза беше чудна! Всичко се одобри. Бях направила боб чорба, постни сарми, пълнени чушки с ориз, питка и тиквеник.  Децата казаха, че така сладко се наяждат само на Бъдни вечер и не можеха да дишат, милите. Щом малките ядоха боб и Билянка се повтори, това е най-голямото признание.  Много съм доволна. Парата се падна на мен и късметчето ми от тиквеника, пак беше за пари. Играя тото онлайн. ха дано! Не съм лакома, та ако искате можем да поделим! Stuck Out Tongue Winking Eye

За днес ще е печено пуешко, свински шишчета, руска салата, питка и мезета. Баницата със сирене и масълце е готова!
Чакам си и другите пиленца и ще ми е пълна къщата тези дни. Дай Боже все така да е! Амин!

Весели, щастливи и уютни празници, момичета!

# 863
Бубе, традиционно сме при сестрите ми. Моят син също много обича вечерята на Бъдни вечер.

# 864
  • На брега на реката
У нас всички са "месари" с изключение на едната снаха /софиянката/.  Яде месо, но предпочита постни неща.
В моето семейство винаги  се е яло постно на Бъдни вечер, дори не съм си и представяла, че може да се яде месо.
И двете ми снахи са морски момичета от един и същи град и в семействата на двете, на Бъдни вечер си ядът  и месо. Когато за първи път празнувахме у нас и казах, че всичко е постно, се учудиха, но много им хареса нашата традиция и казват, че чакат с нетърпение постните ми манджи.

# 865
  • Germany
Добро утро!
Честита Коледа! Здраве и благоденствие в домовете ви!
И аз като Ети стисках очите, но не мога повече да спя. Не съм ненаспана обаче, защото снощи заспах към 22.30. Големият не ме е будил, да се надяваме,  че е по добре и е изкарал леко нощта.  Много се надявам да му мине бързо и да не му обърка много плановете. Много силна година му беше и малко му свършиха батериите накрая, та сигурно затова се разболя. Дано и на нас ни се размине, че другояче си представях следващите 10дни. Отпада ни гостито за днес, та пак ще трябва да готвим, иначе ще трябва да караме на снежанка и торта 🙂 Хич не обичам да готвя...
Весели празници!

# 866
  • Сливен
Добро утро и честита Коледа, момичета и момче!
Бъдете здрави, благословени със споделена обич и много късмет!
Лин, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и все със същия невероятен дух!
Много добре се получи и при нас вечерята. И ние си я правим само постна, прикадяваме и т.н.
Забравихме за паричка обаче, украсяваха, гласиха я отгоре, житни класове, круша, ябълка, слънце, грозде, домашен любимец.... и парата остана Grinning решихме, че ще компенсираме с новогодишната баница.
Али, звучиш много добре! Бързо възстановяване!
Мони, дано и при вас момчето да се оправя и да не прихванете и вие.
Мъфинче, късметлия нека ви е момчето, така да бъде! И ние така правехме като бяха малки децата.
Мари, още много по толкова да празнувате в сговор и любов!
Аз още се ослушвам, но ще трябва да ставам, малко ми липсва тук кафе машината, но ще си направя с френската преса. Трябва да подготвя пуйката, не съм правила от години, дано да я скопосам. Чакаме си останалата част от фамилията и ще отваряме подаръци! Пожелавам ви и вие да получите най-чаканите, материални или не!
Честит имен ден на имениците! Здрави и щастливи и само с хубаво да им се чува името!

# 867
  • София
Лин, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива!
Мари, още много годишнини да празнувате с любов!

# 868
  • при моите деца .....
Добро утро, момичето!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Здраве и Благоденствие ❤️🫶
Лин, честит рожден ден!
Не губи ведрото си чувство за хумор, в ежедневието винаги да имаш поводи за усмивка. Бъди здрава и обичана!
Мони, дано е по-добре!
Але, звучиш добре. Вкъщи и стените помагат 🍀
Митето се събуди със стомашен вирус, дяно е нещо кратко 🍀
Подаръцш вкъщи са разопаковани, всички сме доволни.
Хубав ден!
При нас от снощи вали сняг....
Ако е меко времето ще се разходя и ще ви снимам.

# 869
  • Canada
Честито Рождество Христово! Мир, здраве и любов да имате! 🎇

Лина, честита да си!

Мари, 🥂

Спазваме традицията за постно и ние. Всички спят, разходих Шоколадко и ги чакам за подаръците. Останалите са ясни, живо ме интересува той дали ще одобри неговия 😁

Общи условия

Активация на акаунт