Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 348
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро.
И аз съм с течащ нос. Не спах добре, сега просто си чета и почивам. Имаме храна, не ми се чисти, ще почета. Следобяд имам излизане, макар да нямам желание.
Хубав ден.

# 916
  • Germany
Добро утро!
И аз съм като с аларма - 6.30 и това е. Мога да обърна режима, но не ми се иска, че после ще е тегаво, като тръгна пак на работа. Кучи студ беше при нас тази сутрин, та разходката беше пак кратка. Сняг обаче дават чак на 1ви евентуално. Филми и въргаляне по диваните е плана за днес. Направо да ти втръсне, ама не смеем да се видим с никой, да не пренесем вируса. Още 2 дни и ако не се е тръшнал никой нов, разпускаме карантината. Иначе големият е добре, подкашля, но рядко и е леко отпаднал, друго няма. Дано това да е било.
Като ви чета за гости и сбирки с роднини, ми се приисква и аз поне още веднъж да можех да почувствам уюта и спокойствието при мама и да седнем с нея и татко заедно на масата. Ужасно ми липсват....
Мъфин, дано бързо ти размине и другите останат здрави. Пий цинк, вит. Д, вит. Ц и много чай.
Съни, почивай си и дано само с течащ нос ти се размине!
Хубав ден на всички!

# 917
  • гр.София
Добро утро и от мен🤗
Честита Коледа, здрави и благословени да сте❤
Честито именници, честити годишнини на всички, здраве и любов да има😁
При нас е весело, друго си е млада свежа кръв да има, много ми е хубаво, че сме всички заедно. Не ми се говори за храна, копчета опъвам отвсякъде😅
Лин, ти си желязна, браво, не мога аз, сигурно ми е от зодията- телец, намирам си оправдание😂
Всички си харесаха подаръците, дядо Коледа и налучкал😘
Мони🤗
Мъчно ми е и на мен за родителите ми, чуваме се по телефона, но са самотни, за това се наслаждавам на тези моменти с децата, че това ни чака и нас...
Днес плана е мързел, филми, храна има! Тук нищо не работи.
Честит ден на бащата, забравих🥂

# 918
Идвам да измрънкам. Вчера следобед от нищото ме удари грипа. За пет минути ме направи на парцал. Ужасен е. Така не съм се чувствала никога.
Не мога да стана от леглото, очите ми текат, а от болки в гърлото не мога думичка да кажа.

# 919
  • Canada
Еее, Руми, бързо да се съвземеш 🤗

Мони, 🤗

Честито на имениците, тези с годишнина и всички с повод за празнуване 🎇🍀🥂

Ръсна снежец и при нас. Май дивана ме зове. Отново 😁

# 920
Руми, оправяй се.

# 921
Руми, бързо оправяне! Близките да се опазят!

# 922
Румка, почвай тамифлу и до утре ще просветне.
И ние с Мони нещо се сополим и ни дращи гърлото, ама тя не се спря от партита;)
Мони, гуш. Брат ми ми се обади да ходим до гробищата, сигурно е разбрал че е денят на бащата.

# 923
  • Бургас
Руми, ужасно звучи. Дано както бързо те е повалил, още по-бързо ти да го пребориш!

Тамифлу не искаха да ми дадат миналата зима без рецепта, но си носех положителния домашен тест.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 13:08 от selleste

# 924
Руми, и според мен Тамифлу ще има голям ефект, ако го започнеш. Бързо и без усложнения да минава!
Да се оправят и другите болни.

И ние снощи добре си прекарахме, за яденето даже не искам да споменавам. Малката беше доволна, пак я затрупаха с подаръци и внимание, като единствено дете в родата. Искала да пуска кучето вътре, а братовчедка ѝ казала, че баба ѝ няма даде. Отговорът бил: Спокойно, сега ще оправим проблема и взе да реве много силно 😂. Мама естествено разреши всичко.
Остана да им гостува до утре, ние днес сме пълна почивка. Ходихме до мола да вземем подарък на татко, че утре са именици с брат ми. В Зара днес пуснали намалението и беше като на война. Не знам как си го причиняват, аз се отчетох още снощи с поръчка за детето и това ще е.

Хубав ден от мен 😊

# 925
  • Варна
Болестите не само да останат в старата година, но и дано да минат веднага!
Ох, тези дни добре се храним и добре почиваме! Grinning
Положението у нас(все едно вместо пандата си представете мен, с перфектна овална форма). От февруари ще се взема в ръце!
Скрит текст:

# 926
  • Бургас
Ние вече пътуваме към Бс. Децата ще ги докарат чак на 03.01 Wink

# 927
  • Бургас
Ахах, котката е много смешна.

# 928
  • Бургас
Болните да оздравявате бързо!

Отговорът бил: Спокойно, сега ще оправим проблема и взе да реве много силно 😂. Мама естествено разреши всичко.

Охххх, това е яко! От къде й идват щури идеи Simple Smile

# 929
  • София
Ние отскочихме до Копривщица за малко. Добре, че имаше работеща аптека. Взех си Нурофен, Парацетамол, бонбони за смучене и маски. И спрей за нос, макар че нямам хрема. И за да не се мина си купих и едни ботушки, като апрески. Не са нищо особено, но са много леки и удобни. И една бледо розова шапка с два помпона. Smiley
Болните да се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт