Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 358
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 945
Ети, добре съм, пу, пу. Не знам какво е различното този път,  обаче се бях подготвила за погром. Предния път едва ставах за тоалетна, доста дълго време бях безпомощна. Сега съм си добре, щом кола мога да карам... Кракът ми още е изстръпнал, но за това си трябва време.

# 946
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са днешните именици! Майка и малката племенница и те са сред тях. На мен също ми честитят от няколко години, но някак не го усещам като празник, половин живот съм изкарала без него Joy , сега не мога да свикна.

Съни, да ти размине бързо ядът и да е спокоен денят ти!

Марѝ, и при нас няма, ама и не държа да има. Вчера даже много приятно напичаше по едно време.

# 947
  • някъде другаде
Добро утро!
Студено е при нас.
Много именници днес тук. Здрави и щастливи да са.
До преди 2 години и у нас беше празник. ММ беше Стефан , и точно на този ден почина.
Але , браво на теб.
Съни , не се ядосвай.
Хубав ден!

# 948
  • Canada
Честити да са имениците ! 🍀

Тони, 🤗 живот... Пред някои неща сме безсилни.

Имам усещането, че колкото повече съм почивка, толкова по изморена се чувствам 😂

# 949
  • Бургас
Тони...Hug
Спах до преди малко. Сега ще полежа да си почина Simple Smile
Да сa много здрави именниците!

# 950
  • Germany
Честити да са имениците! Здраве и късмет да имат!
Тони, гуш!
При нас с всеки следващ ден все по студено става... Замръзнах на разходката. Днес мисля малко по магазините да се помотам, за разнообразие, че луднах вкъщи. Надявам се да няма много хора. Снощи имаше пожар на 100м от нас в двора на една къща. Доколкото разбрах, дворната къщичка се е била запалила. Стреснахме се доста, защото се виждаше огъня от прозорците ни, но слава богу бързо го загасиха. Ние сме на 600м от пожарната и бяха за минути на мястото.

# 951
Ех, Тони....
Съни, не си хаби нервите.

# 952
  • София
Моята щерка днес навършва пълнолетие!
Кога мина това време…

Честити именици!
Тони, гуш!
Ети, аз се чувствам уникално добре в пълната къща. Довечера и германеца каца и пристига у нас. Blush

# 953
Роди, честита да ти е рожденичката!

Тони 🤗

# 954
  • София
rodi, здрава, щастлива, с много успехи и много късмет да бъде дъщеря ти!
Съни, това да са последните нерви за тази година!
Тони, гуш Cry
Вчера ходихме на кино “Анаконда” - рядко тъп филм. Аз спечелих и счупен стол, иначе можех да си поспя в киното Grinning
Всички именици да са честити, здрави и усмихнати!

# 955
Роди, честита да е щерката! Успешна, целеустремена и сбъдваща мечтите си! Уникална торта!

# 956
  • Бургас
Бъни, бия те със "Спондж Боб". Успях даже и да поспя малко.

Тони, Hug Думите не стигат в такива моменти...

Роди, да е честито порасналото ти момиче! Да е здрава, щастлива и успешна!

# 957
Роди, здрава и щастлива да е дъщеря ти. Честито пълнолетие.
Тони, прегръдки.
Бъни, те нервите може да са последни за тази година, но ще са първи за новата. Вчера бяхме в новия апартамент и като видях какво безумие е сътворено в антрето, ми призля. Говорих, обяснявах, снимки показвах и е направил напълно нефункционали шкафове. А точно преди седмица пак обсъждахме и казах какво точно искам за 101 път. Антрето беше единственото място, което от самото начало знаех как точно искам да изглежда.

# 958
Честити да са именниците, здрави и щастливи!
Честито пълнолетие на щерката на Роди! Да има по- малко отговорности и да се наслаждава на въртележката наречена живот. И наздраве, от днес може да пие, съвсем легално.
Тони, прегръдки, честит небесен имен ден на съпруга ти.
Але, пушка си ти. Щом и на солата си се метнала.

# 959
Съни, има ли вариант за поправка?

Общи условия

Активация на акаунт