Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 316
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Добро утро!

Нямам търпение да сляза и да си направя кафе. Първо обаче Гоги трябва да се събуди.
Има много некадърни и нагли майстори, за съжаление. Добре, че ММ умее много неща и майстор скоро не е влизал вкъщи.

Хубав ден на всички!

# 991
Добро утро!

Днес направо се успах, спах до 6.30 🤣

Много ми е хубаво да съм си в къщи, особено като се чувствам добре 🤩

Днес мисля да бръмна да видя децата.

# 992
  • при моите деца .....
Добро утро!
Аз се събудих в 7.
Днес пранирам разходка до манастира - 8-10 км.
Пия кафе, въртя перална....
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:47 от * Боби *

# 993
  • Бургас
Добро утро!

Изпих кафето, имам още малко служебна работа, която ще свърша, докато другите спят, и после както дойде. Обмислям следобед да се видя с приятелка, която си е тук за празниците, преди обед вероятно ще подпирам дивана.

Але, много добре звучиш. Докато го мислеше как и кога, ей го, мина и замина, при това повече от добре.

# 994
Добро утро и от мен. Аз също се успах- 7.40ч. Направо не ми се вярва, че ми се случи. Снощи бяхме и на рок концерт на приятели, много добре беше. Планът за днес е тривиален, но да видим какво ще се получи накрая.
Хубав ден от мен!
Румка, пиши как си!

# 995
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Тони Hug не ми идват думи, които да ти кажа. Струват ми абсолютно безмислени.
Онзи ден почина съсед, по-малък от мен.
Роди, да, ти обичаш. Преди и аз обичах. Сега за кратко Simple Smile
Честита ви рожденничка! Здрава, успешна и много щастлива да бъде!
Мъфин, бързо да се възстановиш!
Али, много се радвам за теб Hug
Съни, майстора, утре ще си тръгне, ти ще го гледаш всеки ден и ще се ядосваш. Направи го, както ти е на сърце.
Аз си почивам активно. Нямам никакви мераци за чистене, подреждане, готвене.

# 996
  • някъде другаде
Добро утро!
Спах до 8 , а утре по това време ще съм на работа.
Обещала съм да сготвя мусака.
Други планове нямам.
Дават оранжев код  за силен вятър , та може и да не се разхождам днес.
Хубав ден!

# 997
И аз ще пропусна разходката, и тук много духа.

# 998
  • Сливен
Добро утро!
И тук духа и доста студено стана, климатика направо не може да насмогне да стопли.
Правя бързи палачинки и отивам на следващата среща.
Така бързо минават тези дни....
Хубав ден на всички!

# 999
Добро утро.
Чакам гости и съм се разготвила, ама не много. Едво телешко къкри на котлона, след малко ще замеся питка. Мъжът ми отгонаря за скарата. Много духа и ще е кофти, ама това е положетието.
Хубава неделя.

# 1 000
  • Бургас
Моите деца се сетиха, че съществувам и ми се обадиха да ме събудят преди 20-тина минути да ми обесняват какво закусвали и как отивали на басейна.
С тия почивки не мога да се оправя кой ден е,но то няма и знаение,защото почивам до 5-ти

# 1 001
Добро утро.....тук вали сняг, че взе и да побелява. И изненадващо не духа от морето, а вчера и онзи ден щеше да отнесе къщата. Чак се притесних за коледната си украса.
Планове за днес - да ходим до майка ми да си приберем нещата, да заредим колата за София (т.е. да приберем багажа) и да посрещаме гости....

# 1 002
  • Бургас
Добро утро!
Днес станах рано - в 10.30 Simple Smile
ПИя кафе и мисля да си прибера цветята, че снощи беше -1, но се усещаше -5, според Синоптика! Трябва да разбутам терасите и да подредя сандъчетата!
Имам ядене от снощи, няма да готвя.

# 1 003
Мари, още се мъча. Открих един останал антибиотик вкъщи и лл каза да го почвам. Утре ще ходя да ме види.

# 1 004
  • Бургас
Така, изкарахме първия празничен цикъл. Вече се изкъпах и се настройвам за работа утре. Да сменим малко обстановката, че само ядене омръзна. Днес сурвачките приготвяхме с момичетата, някакви последни детски желания . Угаждам им, като искат-рязахме, низахме пуканки и кравайчета. Хубаво си изкарвам с тях, но личи, че порастват. Но това е в реда на нещата,нека сме живи да ги видим големи ,със семейства и деца.

Общи условия

Активация на акаунт