Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 341
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Може да не е на 100 %, но ще го докарам поне до 90 от желаното.
Това ми бе мисълта.
Това е само ако ти го правят за без пари. Иначе трябва да стане така както го искаш

# 976
Може да не е на 100 %, но ще го докарам поне до 90 от желаното.
Това ми бе мисълта.
Това е само ако ти го правят за без пари. Иначе трябва да стане така както го искаш
Трябва да го почне от 0. А изобщо не е без пари. И се съгласих на тази цена, защото исках точно определено нещо.

# 977
  • София
Ох, Тути, не съм... Бухам като магаре. Нося маска, дано само Гоги е добре. Подозирам, че съм за АБ. Това, което съм взела не ми действа. Но тук няма кой да ме прегледа...
Страхотно коте! Първата снимка е уникална!

# 978
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните празнуващи!
И пълнолетната госпожица на Роди да е честита!
Болните скоро да се похвалят, че са оздравели!
Тони, Hug
Съни, а майсторът какво оправдание даде?
Хубави почивни дни да имате!

# 979
Ренко, страхотен е Мър! След около година ще се кротне 😁

Джуджека и той си има кашон. Ама шкембака си го грее на подовото.

Направих си първата разходка - ходих до магазина. Наградих се със сладолед 😁
След малко ще ида до аптеката в съседния град.

# 980
  • Сливен
Честит празник на момичето на Роди! Да е здрава, късметлийка и леко да се справя с всичко в живота!
Здраве и щастлив живот пожелавам на всички именници!
Леле, колко е сладък Мър, а Джуджо вече е голям!
Съни, и аз бих настоявала да получа това което съм поръчала. Направо ми причернява като се опитат да ме поставят пред свършен факт, защото така на тях им било по-лесно. В крайна сметка като сте се договаряли всяка страна се е съгласила - те за изпълнението, вие за цената. Защо да плащате цената ако не са си свършили работата?!
Аз вече почивам, благополучно от обяд съм "разшетарка"  - нали така беше думата?  Сега единия крак ме боли Disappointed Но пък си имам подарък
Мъфинче, ако можеш да намериш черна ряпа и мед можеш да си направиш "сироп" - издълбаваш я отгоре и слагаш мед, а отдолу изрязваш корена. Ряпата я слагаш в чаша, така че да се задържи на ръба, а филтрирания мед през ряпата, смесен вече с нейния сок да се събира на дъното. Вземаш по супена лъжица като се събере сок.  Много пъти ни е помагала тази рецепта.
Тони, Heart
Лека вечер на всички, аз вече съм на чай
Скрит текст:

# 981
  • някъде другаде
Роди , здрава и щастлива да е щерката! С лекота да сбъдва мечтите си.
Мъфин , това с меда и ряпата съм правила ма татко и имаше ефект.
Страхотни котачета.

# 982
Тинна,добре ме подсети за меда с ряпа.Много си го тача този лек,на Баткото много е помагал.А за течащ като река нос,препоръчвам нарязани на половинки или четвъртики глави стар лук,разпръснати из помещението.А нощно време,близо до леглото 😁.Личен опит с Шефа 😬

# 983
Ужасно ме мъчи носа, но това с лука е гадно. Та ще се мъча. Но аз никак не обичам лук.

# 984
  • Бургас
Съни, кофти е в началото, после свикваш с миризмата му и не ти пречи.

# 985
  • при моите деца .....
Привет!
Роди, здрава, щастлива и успешна да е пълнолетната девойка!
Честити да са всички именици!
Съни, дано се намери бързо решение!
Лека вечер!

# 986
  • София
Признавам, че за първи път чувам за черна ряпа. Благодаря, Тинна! Ще потърся, дано има тук.
При нас едните гости си заминаха, дойдоха други. Брата на ММ със семейството си. Отдавна имахме уговорка да дойдат. Предупредила съм още преди да тръгнат, че съм болна. Поне за са една вечер. Приятно ми е да има хора, но точно сега не искам да виждам никой. Искам просто да си легна. Та след малко слизам да пожелая лека нощ.

На вас спокойна вечер!

# 987
Съни,при нас е мЕката на един стар сорт лук,плоския,който е ужасно лют(поне на мен,като не обичаща люто).Няма начин да го белиш,и да не пророниш някоя сълза.В началото като нарежа с лечебна цел ,още с влизането в помещението започват да ми сълзят очите,всичко направо смърди.Но пък при течна хрема,само така успяваме да спим нощно време с Шефа.Пак повтарям,за течащ като чешма нос е.Вземи противоалергично,подпомага за отбъбване на лигавиците,и по-бързо минаване на харемата(УНГ го изписва винаги).

# 988
  • Варна
Честито пълнолетие на девойката, Роди!
Честити именици!
Здраве и мир, любов и късмет!
Тъкмо се прибрахме от имен ден и ние.
Винаги се радвам да видя котаци!
Съни, ех, ядосах се и аз на майстора! Да си поправи от-до всичко, ако трябва наново.
Ние скоро подменихме всички комарници. Преди 3 години, когато ги направиха, не живеехме още в къщата. Майсторите на дограмата взеха размерите за комарниците, за да ги дадат на другата фирма. Ами грешно са ги взели. После забелязахме, че има луфт отдолу. Котките съсипаха един комарник и вместо да подменим само него, сменихме всичките. Или, или. На цялата къща.
Последният майстор много се ядоса, че предните са ги сложили такива. Ми като са видяли, че размерът не е точен, поне да не дупчат готината дървена дограма. Ама станало. Здраве да е!

# 989
Аз следя като цербер майсторите… и всичко става както съм го искала. Но те са ми проверени във времето. Но ММ е мека Мария, за това преправи цял навес, за който естествено плати 10к +. За това аз се оправям с майсторите, чертаем, снимаме, вкл и аз. Преде да поръчам изслушвам и тях, особенно дърводелеца ми е дал/ направил страхотни неща. Та затуй сега чакам за един шкаф….трябва да се появи във Варна и да вземе размери, каза лятото… и чакам.

Общи условия

Активация на акаунт