Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 350
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 960
Съни, има ли вариант за поправка?
Единият шкаф не, другият се надявам да може. Няма да е, както го искам, но ще е използваем, защото в момента е абсолютно неизползваем.
Нищо сложно не исках в антрето, той кухнята направи, с антрето какво се случва, не разбирам. Нищо общо между желание и реалност. А и грозно ще стане, не само нефункционално.

# 961
Тони, прегръдки! 🤗 Пристигнахме снощи, направо се чувствам разбита. Едвам станах. Не ми се мърда никъде, но ще излизаме да се видим с кумата ни, и децата, взела съм подаръци. Но след обяд съм на дивана с книжка и ТВ😉 и честити именници те, и рожденници🥰🎁

# 962
  • Germany
Роди, честита да е щерката! Много здраве, късмет и успехи да има!

# 963
  • София
Роди, жива и здрава да е дъщеря ти! Много късмет да има!
Тони, Hug

# 964
Честита да е девойката, Роди! Попътен вятър в живота на големите и желая, много щастлива да е!
Честито на имениците днес!
Съни, поправими неща са това, не се ядосвай.
Тони, гуш.
Румка да се разпише как е днес.
Мъфинчето звучи добре, броя я оздравяла.

# 965
Роди,здрава и щастлива да е девойката,късмет в живота да има!
Съни, много тъпо и разочароващо!Майстора,който сме ползвали преди,винаги предоставяше чертежи и схеми,да няма неразбории после.Този защо не действа така?
Але,супер звучиш!На съседа ни така бързо и леко протече възстановяването.
Тони, Hug
Взе да ми омръзва от мързел,та в късния следобед се развихрих чистейки.Снощи на заспиване  умувах кога да изпера пердетата 🥴.Сутринта пък овършах и банята 🤐
И Мър обожава камината.Оставила съм му един кашон до нея,и само чака да я запалим,и се мята в него.Невероятни пози заема 😂
Скрит текст:

Като му стане много жега, бяга на стола в близост 🤭

Скоро подозирам че ще имам повече снимки на котката,от колкото на децата 😂.Ама какво да направя,като не дават вече да ги снимам 😬

# 966
Роди, честита да е младата госпожица. Много здраве и късмет в живота ѝ желая smile3510.

Честити да са всички именици Flowers Four Leaf Clover.

Тони,  spoko.

Але, браво за бързото възстановяване. Все така да продължава Hug.

Съни, налазило те е проклятието да ти влезе "майстор" в къщата  smile3511. Дано са поправими нещата и да се получат, както ги искаш.

Наготвих една супа. ММ отиде да прави леглото на Бръмбито. Следобед децата ще дойдат да се видим и да си смелят кайма. После ще е мързел пред телевизора.

Поваля малко сняг при нас, но вече се стопи. Хладничко е, но и вчера, и днес пече слънчице, та някак по-леко се понася студът.

Приятен и спокоен да е денят ви.

# 967
  • Germany
О, Ренко, напълни ми душата вашият Мър! Прекрасен е!

# 968
Разкошно коте, Ренко.
По същия начин действа и нашия майстор. Имам скица и чертеж по снимката, която показах. Но след това нещо се обърка. Аз затова съм много ядосана, защото уж всичко беше наред, а изпълнението няма нищо общо с това, което ми черта и говорихме.

# 969
Мони,само като спи е миличък и сладък.Като също бебе,през останалото време се чуди каква щуротия да направи.Обикмовено аз съм потърпевшата,вечно надрана,от краката до раменете.Скоро няма да имам здрава покривка и перде...А по пода вече има повече хартийки,найлончета,връзки,капачки,и каквото му дойде им на човек,от колкото детски играчки 😬.Макар че и на тях не им прощава.Но пък е много забавно с него 🥰

# 970
  • Бургас
Добро утро!
Излюпих се преди 30 минути Simple Smile, момчетата още спят!
Режима ни се обърка тотално!

Тони, живот....Безсилни сме пред него! Гуш!

Болните да оздравяват!

Роди, честито пълнолетие на щерката! Попътен вятър й желая! С лекота да стъпва напред!

Честити да са всички именници ! Няма да изброявам , че сте много и ще пропусна някой, без да искам!

Разкошен Мър видях! С кеф да го нагушкаш!

Оххх,страшно е с тези майстори! ДАно се намери решение Съни!

Ще ходя до Лидл да си заредя брашно, че нямам грам у дома. Бях взела 5 пакета - къде и кога изчезнаха....срам! Simple Smile

# 971
  • Бургас
Роди, честит рожден ден на дъщеря ти! Много здраве и късмет!
Всичко е поправимо в този живот,освен едно. Съни,ако на чертежите е било едно,а сега друго поискай да ги направи както първоначално сте се разбрали. Иначе ще те дразни и ще се ядосваш

# 972
Ренко, от тук насетне във всеки твой пост трябва да пускаш поне по три нови снимки на този Мърко.
Съни, мога да се обзаложа, че Лина е права в това, което е написала... Но няма да го направя. А ще подходя философски и ще кажа, че нещата са се случили така, както е било писано да се случат. Нищо не се знае, може да е за добро. Времето ще покаже.

# 973
Мари, нямам намерение да оставям нещата така. Нали затова всичко е по поръчка? За да отговаря на моите нужди и желания, а не на неговите виждания. Може да не е на 100 %, но ще го докарам поне до 90 от желаното.

# 974
Може да не е на 100 %, но ще го докарам поне до 90 от желаното.
Това ми бе мисълта.

Общи условия

Активация на акаунт