Звездни Компромати- Декември'25

• 255 662
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Glasgow
5 дни била сватбата и била втора с този мъж 😅гледах снощи двайсетина снимки от 150-те, сестра и и дала яхта за повода, някакви игри имаше по женски, танцуват по отбори.

# 1 696
Понеже съм на място във Франция от сто години, Карла единствено и само от хладилника ми не се е показала в последните години и особено месеци.
Абсолютна жажда за внимание и показност на макс, това е тя.
Съвсем сама е подбрала точно Сикретския тоалет с черния триъгълник и дантелите, за да си обяви гордите 58 лазарника.
Тя сама си е преценила, че точно тези снимки са абсолютната й гордост.
Така и абсолютно досадно се излага с всеки свой пост. Изказва се некомпетентно по всякакви въпроси, само и само да е на преден план и да се говори за нея.
Колко пък се изложи покрай опандизването на мъжа й, не е работа.
Никой никъде не я кани - ни телевизия, ни радио, ни предавания, да не са луди.
Тя сама си се промотира под път и над път, тук не я харесват особено - може би само симпатизантите на Никола. Тя открай време си е фурнаджийска лопата и определено се върти все натам, накъдето й е удобно.
Това не е лично мое мнение, а общото тук.
Флиртува вулгарно с фотографи и журналисти, не знам няма ли кой да й каже да се спре. Толкова за нея от мен.
Тук, естествено, може да я харесвате колкото ви душа иска.
Аз се произнасям от центъра на събитията, където няма как да я видите.

За Ванеса много може да се пише.
Като беше още непълнолетна, ходеше с тридесетгодишни - Флоран Пани, Лени Кравиц, дори Гейнсбург се беше захласнал по нея. Но това си е нейния път, нейния личен живот. Избирайки да е публична личност, няма как да живее в анонимност.
Тук не беше с бляскава певческа кариера докато не се събра в артистичен тандем с великолепния Ем, « M » = артистичен псевдоним на Матю Шедид, страхотни!
Продължава да пише песни и издава албуми, за който я следи, със сигурност е интересна.
Тя е гонила Джони Деп и не е мирясала докато не го свали.
Но останаха 14г заедно и изглеждаха щастливи с двете си деца.
Впоследствие беше с Бенджамин Биоле (баща на едното от децата на Киара Мастрояни) и последно е със Самюел Беншетрит, последния съпруг на Мари Трентинян преди убийството й от дрогиран фр. рок музикант.
И точно понеже Самюел много изстрада покрай убийството на Мари, с Ванеса живеят тихо и кротко.
Тя редовно присъства по дефилета и фестивали, канят я навсякъде, французите я влачиха в калта през юношеството й, но от 2000 насам я тачат и уважават.
Това е, което наблюдавам тук от 90те насам.

# 1 697
"Тайм" с Анджелина кога ще излезне във Франция?

Не е Сузанита, други предложения?

# 1 698
Както го написа,  няма невинни , заслужават се  един друг и известните.

# 1 699
"Тайм" с Анджелина кога ще излезне във Франция?

Не е Сузанита, други предложения?

Една от "Сървайвър", Меги Дерм ли се беше кръстила?

# 1 700
  • София
Дали не е Ан Джи?

# 1 701
5 дни била сватбата и била втора с този мъж 😅гледах снощи двайсетина снимки от 150-те, сестра и и дала яхта за повода, някакви игри имаше по женски, танцуват по отбори.

Малко като от маалата - цяла седмица джумбуш и сто рокли се сменят. Ама да са живи и здрави и щастливи!

# 1 702
  • Glasgow
Аз така си представях на Безос сватбата, една седмица и амнайсе рокли, а май видяхме 3-4 общо, Винъс сигурно 10 сменя само булчински 😅

# 1 703
Италианчето на Винъс много готин, браво! Осем години по-млад, актьор, модел, муцка! 😀

# 1 704
  • Sofia
Ан Джи 👍🏻
Първо ми заприлича на Ана Мария Гюзелева,но тя е 60+

# 1 705
Да, убавец е. Децата ще са хубави. Всъщност не знам дали вече не са родени, де. Не ги следя много.

# 1 706
  • До морето
Бях сигурна, че тази на предната страница е Цвети на Криско.

# 1 707
Скот Истууд ви праща коледна картичка
Скрит текст:

Хари играл снежно поло в Аспен
Скрит текст:

Виола Дейвис с муж в Марбея за празниците
Скрит текст:

И наша госпоица Банова се заснела със звезда
Скрит текст:

# 1 708
  • Sofia
Интервю ли е взимала Банова?
Иначе, аз лично се изненадах от препълнената зала снощи. Не очаквах, че е толкова полулярен в България. Изобщо не съм мислила за него като за голяма звезда, макар че снощната програма показа, че очевидно има високо самочувствие Simple Smile
Концертът беше чудесен, като изключим продължителността.

# 1 709
Интервю му е взимала, да. А за концерта не знам. Мои роднини са били и довечера като се съберем ще разказват. Не е малка звезда, в Европа си е доста популярен - постоянно има концерти, но аз все не смогвам да отида. А за продължителността какво - много кратко или прекалено дълго ти се видя?

Общи условия

Активация на акаунт