Звездни Компромати- Декември'25

• 250 759
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 2 160
Преди малко прочетох статия, според която Азис поискал хонорар от 100к за изпълнение на нова година в някакъв хотел. От хотела сметнали, че това е много над стандартните тарифи и отказали.
Този човек се е самозабравил, мисли се за някаква световна знаменитост. Чак се чудя какви са тия хора дето го канят и му дават въобще някакви хонорари.
Нали беше казал, че ще си ходи в Америка. Да, ама там е един никой, та явно бързо смени посоката… Това се сетих по повод коментарите за Десислава, че я беше обидил и нея, пък са приятели от толкова години. Много ми е неприятен, дано повече хора/хотели/дискотеки започнат да го отсвирват.

# 2 161
Пипи с муж, деца и майка си. В първия момент не познах Аня Пенчева

# 2 162
  • Glasgow
Карлос Насар с половинката
Скрит текст:

# 2 163
Пипи с муж, деца и майка си. В първия момент не познах Аня Пенчева

Малките Пипита едно към едно на дядо си, а Аня много е отслабнала! Устата й от ухо до ухо е станала, а не помня да е била с широка уста?

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 00:31 от Tess d`Urberville

# 2 164
Десислава има инсулинова резистентност. След раждането на второто й дете има проблеми с килограмите в резултат на ис и хор. проблеми. Отслабна с О. , но О. помага за сваляне, но се иска воля и здравословен начин на живот за задържане. Но дори и да бъде дебела Десислава, аз я харесвам заради гласа и заради това, че готина като човек. Все пак е зодия риби, а жените риби са с приятни характери Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 2 165
  • София
Аня Пенчева никак не ми харесва на тая снимка.

# 2 166
Режисьорът Валери Милев е арестуван за шофиране след употреба на наркотици.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 09:53 от Moderator1

# 2 167
  • София
Коцето, нали всички казват, че ползва субстанции, как приемат това жената и децата. Това не мога да разбера. Не може пред тях все да е в добър вид.

# 2 168
Аня ми заприлича на Ози на тия снимки. Каква уста само !

# 2 169
Не всички фр. знаменитости са в Пер Лашез. Гробница край Париж е, а Бардо се е сдобила със собственост в рибарското селце (тогава) Сен Тропе през 1958 и винаги се е подвизавала там.
Имала е желание да я погребат в имението й, но впоследствие променя завещанието си и ще бъде положена в гробище, гледащо към любимото море, това стана ясно днес.
Доколкото знам, след множеството й аборти, лекарят е отказал пореден такъв през 1960, защото имало опасност за здравето и живота й.
Иначе уж буржоа и върли католици, в нейното семейство, а тя не успяла да се опази контрацептивно, колкото и религиозни да са били. Наистина непростимо невежество.
Откъде идва лабилната й психика, не знам?!
Вадим да е решавал всичко за нея?
Да е била нещастна, но от какво?
Отстрани е трудно да се отгатнат човешките терзания.
А както вече казах, не ми е била кумир и чак толкова не съм чела за нея.

# 2 170
Точно католиците не ползват предпазване доколкото знам, там е друго ,дето не разбирам.
Но и  не толерират "разврат" с една дума.

# 2 171
  • Down south
Преди малко прочетох статия, според която Азис поискал хонорар от 100к за изпълнение на нова година в някакъв хотел. От хотела сметнали, че това е много над стандартните тарифи и отказали.
Този човек се е самозабравил, мисли се за някаква световна знаменитост. Чак се чудя какви са тия хора дето го канят и му дават въобще някакви хонорари.
Нали беше казал, че ще сиходи в Америка Да, ама там е един никой, та явно бързо смени посоката…
Той и американец ли е?

Меко казано е отвратителен.
Кой, за Бога, го отразява пък този.

# 2 172
  • Sofia
Такъв хонорар се иска, когато не ти се ходи на това нещо.
Пък ако се намери някой луд да го даде - само тогава ще отиде.
Човекът явно не иска да работи на Нова Година.

# 2 173
Николета Лозанова не готви и яко я плюят но ако Бриджит Бардо дори хладилник няма, ами тя е кино звезда не е нужно.
Значи тя цял живот ли я е имала тази лабилна психика?
Аз това не го разбирам, има хора с много тежки съдби и психиката им не се пречупва.
Много е важно през каква призма гледаш.
За мен е пълен егоист че се е опитала да се самоубие докато е бременна.
Една жена може да е красива и да носи домашен уют ако и идва от вътре защото красотата е до време.
Сещам се за Алисия която винаги е демонстрирала че освен да изглежда добре ( като изключим последните операции с които се загрози за съжаление )
носи топлина уют и готви когато има време.

# 2 174
Новата на Гущеров гордо заявила: „Никой друг няма шанс до него!“. Така че, не се бутайте! 😁
С конкурс ли я е търсил да прилича на Светлана, не знам 🤔
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт