Звездни Компромати- Декември'25

• 250 727
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 205
  • До морето
Коцевица и аз съм я признала, то пък бива да си толкоз кух и изпразнен от съдържание..... Двайсет години вече седи до него като абсолютен тъпир и се усмихва. А и от време, на време в някое негово клипче се хили като пача и пуска някое изречение, колкото да разсее всички съмнения за въздушния коридор между ушите си.

# 2 206
Е, Константин спомена, че тя много се дразни на "слуховете" около него...

# 2 207
  • Glasgow
Е как слухове, нали едно момиче го съди за изнасилване

# 2 208
Като стана дума за отминали звезди, препоръчвам документалния филм от Маришка Харгитей за майка й Джейн Мансфийлд. Мисля че в нетфликс беше, My mom Jayne. Кино машината е била истинска мелачка тогава..пък и сега.

# 2 209
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е как слухове, нали едно момиче го съди за изнасилване
Не се е стигнало до дело, имаше жалба за насилие, но 17 годишната го е търсила многократно, имали са контакти, да не кажа връзка, докато гастролира по морето...
Моето скромно мнение е, че девойчето е хлътнало, и си е мислело, че може да има нещо повече между тях, и като не са се получили нещата, се е оплакала.

# 2 210
  • Glasgow
Ами значи поне връзка са имали, а на жена му това не и пречи. Дали така и се е оправдал? Не бе мило, просто имахме връзка цяло лято и като и казах че се прибирам в София при теб след сезона- изтрещя и пусна жалба

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 11:17 от Jokerr

# 2 211
Онзи ден гледах Константин и Емануела в Кой да знае. Да се врат в чалгарниците, защо налазиха и националния ефир?!... Емануела само се пули и държи превъзбудено като някоя махленка, а другия примат се хилеше неадекватно, с абсолютно хашлашко и тъпашко поведение и чат пат си слагаше слънчевите очила в студиото. Едвам ги изтраях. От тях нито знания, нито поведение, но някой беше решил, че са "забавни".

# 2 212
  • София
Интересно ми е младо момиче какво намира в Коцьо, само пари ли, защото той прилича на намерен в канавка на третия ден. Нито има харизма, нито присъствие, един шумен простак.
Ами ако тази отсреща е шумна простакеса, може да си паснат тамън 🙂

# 2 213
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Интересно ми е младо момиче какво намира в Коцьо, само пари ли, защото той прилича на намерен в канавка на третия ден. Нито има харизма, нито присъствие, един шумен простак.
  Е и аз съм на 40+, и не примирам за такъв типаж, но чалгаджийниците са пълни с млади жени, които биха дали мило и драго да са с тази "звезда"...

# 2 214
  • Glasgow
Няма ли млади и по приятни 😅 Константин и като млад не ми харесваше

# 2 215
НарКоцето каза- тя знае за кого се е омъжила, аз обичам много хора и много хора ме обичат… ко щеш. Цената на луксозният живот е широко затворени очи, запушени уши и глуповата усмивка.

# 2 216
  • Пловдив
По-скоро никоя не иска да има шанс до този Падингтън.😁  Нищо не знам за тази новата звездЪ до него. Той пари няма, така че сигурно е любов. 😄
Може нея да я хареса татко Добромир и да развърже кесията.

# 2 217
Въобще не й се чудете на жената на Коцето - по един калъп са дялани и нито е по-умна, нито по-възвишена от него. Интелигентна жена за този простак ли ще се омъжи?! Харесва си го, сигурно му трепери още да не й го отмъкне някоя млада звезда, щото като него втори няма и се наслаждава на парите. Това е.

# 2 218
  • София
Ох, Мичка какви тъпотии снима в Занзибар не е истина......Със самочувствие на директор във фирмата за климатици, обяснява как "занзибарската" група монтира термопомпа. Тюдор и приглася. Иначе природата е много красива, Падингтън не може и да си мечтае за такъв стандарт.

На Мария последните сторита на някаква люлка са ужасно нелепи.😄

# 2 219
  • Пловдив
Ох, накарахте ме да й видя сторитата🤣🤣🤣 Верно прилича на човек, невидял екскурзия. А чекненето по люлката е веднъж, не си намери май удобна поза 😂

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 23:07 от Лятна буря

Общи условия

Активация на акаунт