Звездни Компромати- Декември'25

• 250 440
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Пловдив
Кичозната къща на Парис Хилтън и елйите и...
https://www.facebook.com/share/r/17dtqqCwz8/

# 2 266
Известни личности от шоубизнеса, които починаха през 2025. Усещането ми е, че са повече от предни години, но вероятно е субективно. Сякаш си заминава една епоха...
Скрит текст:
[/url]

[url]

# 2 267
Райна Кабаиванска

# 2 268
  • София
Ваня Щерева и Мила Роберт ги гледах за малко в 120 минути, бяха поканени за интервюто накрая. Толкова бяха неадекватни и двете, изтърпях около 5 мин. Ваня Щерева си извади телефона и почна да чете мнение на някой, който много хубаво бил оформил какво мисли за протестите. Директно каза думата “осе*ат” и тук вече го махнах. Дъщеря ѝ пък само се хилеше, едно смислено изречение не можа да състави. Направо си беше неуважение към зрителите.

# 2 269
  • До морето
Същото беше и в Кой да знае. За Мила кой знае какви очаквания нямам, но за Ванчето винаги съм се чудила защо я пишат в колонката с умните, като тя трудно съставя сложно изречение, когато говори.

# 2 270
Толкова са странни тези двете! Много искат да са популярни, ама то като няма грам харизма, как? Малката беше се омазала с някаква изцепка на концерт с националния флаг, след което се потопи и гък не каза. Явно са решили, че е време да се покаже пак и започна инвазия по всички предавания. Абсолютно неадекватно поведение има, държи се все едно е на субстанции.

# 2 271
Отвратителни са и външно и като поведение.

# 2 272
Франсетата го раздават носталгично за безвъзвратно отлитащата епоха на велики легенди на седмото изкуство.
Събрали са ги в една снимка, определено е AI,  но я споделям :
Скрит текст:

# 2 273
АЛ поне ги  е избрал млади и красиви.

# 2 274
  • sofia
Мила ми е брутално гадна, в уикипедия е представена като  певица, художничка, актриса и активистка. За другите 3 категории не знам, но певица категорично не е. Стремежът да е оригинална и различна е преекспониран, на моменти се прави на скандална, но тя не е самобитна като артист. Копира някакви модели за път към известността. Едно от най-тъпите неща, които съм слушала https://youtu.be/g2Sx3u9H8lo?si=MzxM-o2Rl1jLXFTd

# 2 275
В Лондон съм за празниците и видях актрисата Софи Търнър в Хародс с две малки деца момиченца пазаруваше, предполагам децата им с Джо Джонас. Беше и с някакъв мъж може би охранител, но нищо натрапчиво. Висока е доста и стройна, определено си личи че е известна някак си по аурата ли не знам, поддържана беше с хубава кожа и коса.

# 2 276
И аз не разбирам музиката на Мила. Излизат ми някакви хора пеещи по изявите и, текста е безсмислица трудно нагоден към музиката.
А как мразя 50+ човеци(и мъже и жени) да се обясняват: А какво можеше....особено като дават като оправдание децата си. Можеше, ама можеше и на втория ден да я изритат заради бездарност. Венета на претопени стол падна.

Гледах Славена Вътова при Тото. По принцип я харесвам, но ме изненада още повече. Много добре и течение мисълта и на сериозни теми говори: разказа за малката си дъщеря и раждането. Детето е било в критично състояние.
Разказа и за детството си между Шумен и Плевен и как е стигнала до конкурса за красота.
Както и за работата и в Испания и по конкретно в една частна болница и работата и със семейства на терминални пациенти.
Заслужава си да се изслуша според мен, даже Тото не прекъсва много.

# 2 277
Heidi Klum и Tom Kaulitz
Скрит текст:

# 2 278
Кичозната къща на Парис Хилтън и елйите и...
https://www.facebook.com/share/r/17dtqqCwz8/

Не знам от кое ме заболя главата: от скоростта на кадрите, въртенето на камерата или от пълната безвкусица на това “имение”. Пример, че парите не могат да ти купят вкус и естетика. При Парис е много напън на всички фронтове, но уви, няма ни акъл, ни харизма, да ме прощава.

# 2 279
  • Пловдив
Стремежът да е оригинална и различна е преекспониран, на моменти се прави на скандална, но тя не е самобитна като артист. Копира някакви модели за път към известността. Едно от най-тъпите неща, които съм слушала https://youtu.be/g2Sx3u9H8lo?si=MzxM-o2Rl1jLXFTd
Хахахахаха! Grinning
На мен на някаква пародия на чалга ми заприлича, но не знам дали само това е идеята. Не звучи забавно и весело.

Запомнящо се, но неприятно, няма да поискам да го чуя втори път. Ни мелодия, ни дявол, и кахърно-високомерно* звучене на гласа и, които не ми допадат.
Не мога да не забележа обаче,.че имаше силно одобрителни коментари отдолу. Не е лошо, че има фенове.

____
*"Високомерно" не е точно, но не знам как иначе се нарича един такъв специфичен изговор или интонация, който се среща понякога и в нормалната реч, има го и при една журналистка от "Хоризонт" дори, и не го харесвам никак.

Общи условия

Активация на акаунт