Звездни Компромати- Декември'25

• 255 317
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 660
То все тая и дали Дочев дразни някой. Цецето Ризова се държи като телевизионерка, пък и тя е недолюбвана, примерно.

# 661
При Севдалина Спасова е видно, че търси внимание и положението не е така от скоро. С тези постове и на моменти без всякаква логика в тях, работата е изтървана и явно няма кой да контролира положението. За друг специалист е тя. Те пеят ли още с мъжа си, не им следя кариерата, общо взето само едната им песен знам.

# 662
Есил не ми изглежда на тази снимка като студентка, изглежда на 30+. Впрочем съвсем възможно е да е влязла в Консерваторията на дърти години. Нейната биография като цяло е доста фантасмагорична. Не съм чувала някой от Консерваторията да си я спомня като тяхна състудентка също така...

# 663
  • Glasgow
Отт модата тогавашната е

# 664
Не е от модата, в лицето изглежда 30+. А и в зората на кариерата й я възприемах като лелка, която се кълчи като обезумяла. Същата е и Малина. Нещо математиката не излиза с годините и студентството при Есил.

# 665
  • Пловдив
Малкият Валерко, който хич не е малък вече, избира подаръци за баща си Grinning Заработва явно...https://www.facebook.com/share/r/1AMEok8tVb/

# 666
Писателката Софи Кинсела (под това име е публикувала) е починала - https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/news/soph … pEpeJbc52hpZ58HAQ

# 667
  • Deutschland
Съмнявам се Севда да има участия, пазара е пренаситен, а и те колко хита имат? Един.

Обожавам книгите на Софи Кинсела. Много, много жалко че си е отишла толкова рано.

# 668
Имаме повод за гордост. Хасан Игнатов, който е част от дуото Hassan & Ibrahim – спечели Първа награда на 19-тия Международен пиано конкурс „Анимато–Шопен" в Париж.
Скрит текст:

# 669
  • Glasgow
Колко са пораснали, аз ги помня като момченца☺️

# 670
  • София
Наскоро покрай Крисия се чудехме какво стана с тези момчета.
Браво на тях!

# 671
Браво, те са невероятни пианисти!

# 672
  • Враца
Много ми стана кофти заради Софи Кинсела!
Първо, много талантлива!
Второ, много млада! И агресивен мозъчен тумор... ужас, ужас!!!

Браво на Хасан и Ибрахим!
Чудесни постижения! Повод за гордост за нашата малка и изстрадала държава!

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 17:33 от Трън в Очите

# 673
  • Sofia
ДесиСлава и Нелина,2004год
Скрит текст:

# 674
По-хубави са от момичетата в "Ергена".

Общи условия

Активация на акаунт