Звездни Компромати- Декември'25

• 255 308
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 765
Младоста си е младост❤ брад и джен са като тийнове

# 766
Брат и Джен бяха съвършената двойка! Тая Анджелина от тогава не я харесвам. Голяма вещица е.

# 767
Маймуни такива млади. Красиви, щастливи.

# 768
Аз и преди това не я харесвах. Кукундрела с напъни да е интересна. Никакви добри роли нейни не се сещам.

# 769
Преди това не ми е била кой знае колко известна, смахната там някаква, аз не съм киноман и не гледам всичко наред, та и творчеството ѝ не ми е известно. Но след това вече... Доказа напълно, че е отвратителна.

# 770
Ричард Гиър (преди цял един живот)
Скрит текст:

Ричард Гиър е един от най-сексапилните мъже, евър! Щом от екрана блика на талази, представям си какво е било на живо като млад... Направо ми е в топ 3 на всички времена! Тяло, усмивка, поглед, маниери... няма стигане! Broken Heart

# 771
  • София
Памела Андерсън за списание People
Скрит текст:
Синтия Ериво и Джонатан Бейли за Wonderland
Скрит текст:

# 772
Невена Коканова, родена на 12.12.1938 година.

Скрит текст:

# 773
Бритни забелязана на яхта в Мексико с нов, непознат на аудиторията мъж
Скрит текст:

# 774
Кое тяло ви харесва повече, това на Мария или това на Николета?
На Николета.

гНиЛо-то нищо не сподели за протестите. Само тя ми беше от "известните" без стори по темата. /Бачора не го следя/

# 775
Кърт Ръсел остарява с класа, много ми харесва. Жена му бая се сбръчка, но той си е все такъв усмивчо и свежар.

# 776
Скрит текст:

Да не си изплюете кафето само!

На Нилото ми харесва  повече тялото, от това на Мария.

# 777
Диляна на тези снимки е съща Анджелина.Брад и Анджелина бяха (визуално) най-красивата двойка съществувала някога. Но сега като видях Ричард и Синди, пък Аштън и Мила.. Май има доста хубави двойки.

# 778
Изобщо не може да става сравнение между телата на Николета и Мария. Тялото на Николета е тренирано и стегнато, докато това на Мария - просто ужасно кльощаво. Това на Николета си има нормалните женски извивки, а на Мария е като детско тяло, на което са прикачили огромни гърди. Като добавим високото чело, ужасните устни и грозното поведение - съвсем непоносима става картинката. 
Уродливо изглежда Мария, колкото и да ми се разсърдят сега поддръжничките и.

Скрит текст:

# 779
  • Наблизо
И най-тъжното е,че дори Мара изглежда по-здравословно от Палуна.
А пък Хриссссси си е намерил същия скелет за ново гадже.

Общи условия

Активация на акаунт