Звездни Компромати- Декември'25

• 255 317
  • 2 618
  •   2
Отговори
# 810
  • Glasgow
да. този неин разказ е като от едно meme за балканските родители- като обясняват как са ходили на училище едно време, насложено върху кадри от втората световна война😅 къде е това село дето са ходили 3 км пеша на училище

# 811
  • София / Пловдив
Гергана Гунчева и Казанова на бТВ, т.е Петър Бакърджиев, не се гледат баш като бивши ми се струва:

Скрит текст:

# 812
Тя все пак е майка на децата му.
Страхотна жена, чаровна и естествено красива.

# 813
Да, тя не спря да се усмихва, а той не толкова. Чудно какво му е харесала и интересно как пък са ги избрали точно тях за водещи на това студио. Нямаме ли спортисти, които да поканят и с тях да обсъждат…

# 814
Те защо се разделиха?

# 815
Май той изневери.
Много я харесвам и аз.

# 816
  • Бургас
Той не само, че й изневери ми и дете направи на изневярата.После и нея заряза а детето не беше навършило и годинка.

# 817
  • София / Пловдив
И аз я харесвам много. А на него му се чудя по какво точно му припадат и то хубави мацки.

Май той изневери.
Много я харесвам и аз.

# 818
Изобщо не изневерил на Гергана с жената която му е родила третото дете, тя си тръгва още преди да се роди бебето. Иначе си мисля, че той винаги е обичал Гергана.

# 819
Бакърджиев си пада филосов с вайб на мижитурка. Много неприятен.
Явно и той като Коко Динев омайва жените с приказки и отношение. Но според мен на такъв биха му се вързали глупави или наивни и добродушни души...

# 820
За мен тялото на Мария е по-тренирано от това на Николета. Не съм видяла тя да спортува, докато Мария често пускаше снимки/сторита от фитнеса.

И заради снимките от фитнеса си стигнала до този извод?!? Във фитнеса, който аз посещавам има много " фотаджийки" , на които гирчки от 1,5 кг са им тежки даже само докато се снимат😉

# 821
  • На морето!
Ето #кой плаща на инфуенсърите да мълчат. Много от тях го правят, ще потърся списъка, за да отследвам и аз, ако имам такива в листата.
Скрит текст:
Има публикация на Bird във ФБ.
Надявам се всички тези да понесат сериозна репутационна щета, за да дават пример на всички, че навеждането никога не е по-добра стратегия.

# 822
  • Glasgow
Пари хвърлени на вятъра. Публикувайте списъка ако намерите

# 823
Стана ясно, че инфлуенсъри от въпросната агенция са били активни в покриването на протестите и са информирали последователите си. Bird този път не са си проверили информацията.

# 824
  • София
На сайта им има с кои инфлуенсъри работят, но много от тях бяха на протестите и ги отразяваха, така че не може да се говори обобщаващо.

Общи условия

Активация на акаунт