Звездни Компромати- Декември'25

• 255 310
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 735
Аз не разбрах, кой ги дава тези пари? 🤔

# 736
Който не иска да се виждат протестите , ама ми е нереално.
 Данчо  е саркастичен, четете го обратно на написаното.

# 737
А, да, сега прочетох, че за Бачорски става дума. Поне един от тези инфуленсъри е той. Има реклама на баница заедно с жена си. Навсякъде пишат, че той чисти техномаркетите и явно има изгода да няма протести…
Според мен си е истина това, изобщо няма да се учудя някой да им дава пари, че да разсейват хората.

# 738
  • Viena
Абе тая Капитонова използва инстаграмски похвати да й се повдигат сторитата,някой бил дал 10к...да добре!!!!Ама шарани бол!

# 739
  • Glasgow
Който не иска да се виждат протестите , ама ми е нереално.
 Данчо  е саркастичен, четете го обратно на написаното.
Ясно де, но много лоша инвестиция😅аз не следя български инфлуенсъри и пак целият ми фийд е в протести.
Но много интересно не ми излезе от българска медия за оставката, следя няколко, а от Ал Джазира моля ви се, които не следя 🙄

# 740
Аз не очаквах оставка ,мислих, че е шега.
 Сега ги гледам - като Тодор Живков на 10 ноември са.  Някои няма да видят парламент, ние  пък спестяваме гледки на простаци. Дано де ,че  не се знае.

# 741
Като знам колко скачахме по площадите някога и нищо! Сега това... същото е. Аз надежди нямам. На Мойсей му трябвали 40 години и не доживял момента, 35 минаха...

# 742
Имам надежда!С пари този път няма да настане тишина и спокойствие на площадите.

# 743
Мисля, че децата на Шакира допълнително имат нужда да показват обич и грижа към нея, заради грозната постъпка на баща им с изневярата и унижението й. Поне ще станат хора, които знаят колко много боли предателството и няма да го приемат като нещо безобидно.

# 744
На Луна обаче никой не е платил и тя агитираше вчера. Но пък с толкова фотошоп, кажи-речи не е Луна.

# 745
Обожемой! Scream Laughing Laughing Laughing

# 746
Ми не са успели да разпознаят, че е Луна, за да й платят Joy Така стабилно се е замазала, че и тя не може да се познае сигурно.

# 747
Не ми звучи сериозно огромната тълпа от хора, да могат да се разсеят от смешници като Бачорски.

# 748
  • София
Ни Лото
Скрит текст:
Скрит текст:

# 749
  • Glasgow
що за поза, аз правя такива упражнения за двойна брадичка 😅

Общи условия

Активация на акаунт