Звездни Компромати- Декември'25

• 255 269
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 945
Леле, че тя Емилия е станала страшна направо. Какво си е инжектирала не знам, но доскоро поствахте нейни снимки и не изглеждаше така…

# 946
Деми Мур за мен си е чиста патетика.
Скрит текст:

Шарлийз явно и тя с корекции
Скрит текст:

Жалко.
Ето и други примери :
Скрит текст:
Докато Ким Катрал, младоженка, готина и засмяна, ги слага всички в малкия си джоб:
Скрит текст:

# 947
  • Glasgow
Ким Бейсинджър такава красавица на младини. Просто съвършена.

# 948
Да и на мен пмного ми харесва!

# 949
  • София
Мила Кунис за списание Flaunt
Скрит текст:
Шакира за Vanity Fair
Скрит текст:

# 950
Нямаше ли един стар филм с Дженифър Лопес, който се казваше "Анаконда"? Нов със същото заглавие и несвързан с предишния ли да пуснали?

Имаше. И дали Ice Cube не участваше и там. Джон Войт беше гадняра.

# 951
Леле, че тя Емилия е станала страшна направо. Какво си е инжектирала не знам, но доскоро поствахте нейни снимки и не изглеждаше така…
Изобщо не изглежда по начина на показаната снимка. Аз гледах интервюто в реално време. Просто кофти подбран кадър, осветление, мимика. Хареса ми и интервюто и отговорите, които даде на въпросите.

# 952
Изобщо не изглежда по начина на показаната снимка. Аз гледах интервюто в реално време. Просто кофти подбран кадър, осветление, мимика. Хареса ми и интервюто и отговорите, които даде на въпросите.

Да, и аз го гледах. Понеже даваха и кадри от стари нейни клипове, че и нетолкова стари, разхубавила се е, откакто е с Жорж. Добре изглежда.

# 953
Васил Терзиев кара кънки
Скрит текст:

Орлин Горанов и той се отдал на зимни занимания
Скрит текст:

Павел Иванов рекламира известна марка уиски
Скрит текст:

Орлин Павлов с черно бяла снимка. Убавец си е той и това е!
Скрит текст:

Ицо Хазарта с вицето на ЕК
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 11:33 от DiscoBiscuit

# 954
  • Glasgow
Излиза ми понякога в ИГ, хубаво семейство имат, има снимки от ваканции, имаше снимки от кръщене преди време със семейна снимка от видно разширено семейство и изглеждат хепи, явно тяхното 'смесено' семейство се разбира добре, общо дете и деца от предишни партньори.

# 955
Павел Иванов ми заприлича на малък Тошко.

# 956
Прекрасна е Мила. Само нослето ѝ напомня на този на Йоана(какѝбешефамилията)В Шакира не виждам нищо изключително, прилича ми на приятна селска мома. 🙂

# 957
  • До морето
Те са я докарали на 25-годишна Шакира!

# 958
  • Наблизо
Шакира са я измазали много,дори лицето и е променено,защото тя си е набухала и тя скули като топки.

# 959
DiscoBiscuit , много харесвам постовете, които поместваш в темата Hearts

Емилия и Александра са почти на една и съща възраст / 43 -42 / , а каква разлика...

Общи условия

Активация на акаунт