Звездни Компромати- Декември'25

• 250 856
  • 2 618
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Адам Пийти ли е младоженеца? Не знаех, че той е станал зет на Гордън Рамзи. Беше доста известен плувец, има редица златни и сребърни медали, рекорди на бруст, въобще момчето не е случайно. Голямата щерка не я харесвам, малката ми е много по-симпатична, Тили май се казваше.

Да, Тили, и имаше предаване по 24 kitchen, което започваше с думите, единствения човек, от когото баща ми го е страх е майка ми. 🤣

# 1 951
Моника се е предала и е освежила лицето си значително. Също така изглежда отслабнала.

# 1 952
Heidi Klum и Tom Kaulitz
Скрит текст:

# 1 953
Моника се е предала и е освежила лицето си значително. Също така изглежда отслабнала.

Снимките на Моника са от 2020 година, и преди и сега винаги е изглеждала прекрасно, символ на женствеността и естественото и красиво "остаряване".
https://www.elle.com/it/moda/street-style/a30747957/vestito-moda … -monica-bellucci/

# 1 954
Мернах Иван Ланджев и съпруга Рени в едно интервю, имали дъщеричка на годинка.
Аз си спомням, че тя беше женена за Деян Веселинов, явно вече не е.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 14:57 от помбер

# 1 955
  • Наблизо
Хайди изглежда чудесно за след 5 деца и 50+ години.
Дай боже и моите сиси да изглеждат така тогава.

# 1 956
  • София
Да и аз това си мислех, като гледах снимкте. Изобщо не дразни, че е по моно кини или въпреки че е на години разкрива толкова от себе си. Демонстрира завидна увереност и самочувствие, което е с покритие.

# 1 957

Е те нейните, не са без намеса такива.

# 1 958
  • sofia
А младенецът с нея с розовите гащета кой е😂

# 1 959

Имаше едно време една група Токио хотел. Две момченца пееха в нея, той е едно от момченцата.

# 1 960
  • Пловдив
Тя с кой е - с младежа в розовите гаЦи или с дедика с гащите на вертикални райета?

# 1 961
Тя с кой е - с младежа в розовите гаЦи или с дедика с гащите на вертикални райета?
С "младежа" с розови гащи - Том Каулитц.

# 1 962
  • Пловдив
Не ме кефи тоз Том Каулитц. Да си го държи.

# 1 963
Никога не ми е харесвала в тяло Хайди. Нито като млада, нито сега. Дупето е отпуснато ( и винаги е било ), гърдите нищо особено. Джесика Алба повече ми харесва и нейното меко дупе е по-хубаво от мекото и сплескано на Хайди.

# 1 964
Абе гърдите на Хайди са супер! Перфектна форма и размер! Не само за 50+, но и за 20+ са идеални! Какви девойки има..., Хайди има с какво да се гордее. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт