Звездни Компромати- Декември'25

• 250 853
  • 2 618
  •   4
Отговори
# 1 980
Познай звездата
Скрит текст:

Патриша Хийтън ли е това?

# 1 981
Бриджит Бардо
28.09.1934 – 28.12.2025
Символ на свобода, бунт и неподправена женственост, от кино икона до безкомпромисен защитник на животните, тя остана вярна на себе си докрай. Тя беше и създателя на Резервата за мечки у нас Белица!
Почивай в мир. 🌹

# 1 982
Патриша Хийтън ли е това?
Да, тя е Simple Smile. На 67г. била. Ясно, че е замазана с фотошопа, но все пак добре изглежда, според мен.

# 1 983
Ех, отиват си един по един символи на красотата!!!
Лек да е пътят й към звездите!

# 1 984
Ana de Armas
Скрит текст:

# 1 985
Зимната Коледа на Ерос Рамацоти
Скрит текст:

и южната, испанска Коледа на Антонио Бандерас
Скрит текст:

# 1 986
Лурдес Леон
Скрит текст:

# 1 987
Лелееее

# 1 988
Да почива в мир Бриджит Бардо.
Колко красива е била само! Силно се надявам някога отново да се възхищаваме на такива естествени хубавици, вместо да пляскаме на нескопосани силиконови подплънки.

# 1 989
Да почива в мир Бриджит Бардо! Икона!

# 1 990
Тази Лурдес да беше поне колкото майка си  нестандартна, тя направо  е мърлява  , и  селянка не можеш и каза.

# 1 991
Напусна ни вечната Бардо🌹на 91г.
Абсолютен мит, неземна красавица, жива легенда🙌
Открива я Вадим, любителят на красиви жени, дарява й първа роля в киното в “ И Бог създаде жената”, той е първият й мъж.
Има голяма любов с Жан-Луи Трентинян, когото среща точно във филма на Вадим, горещо съжалява, че го е напуснала : “Той беше толкова невероятен във всяко едно отношение, казва тя, а аз бях тотално недорасла за тази голяма любов.”
Има и Сами Фрей след това, Серж Гейнсбург, ражда единствен син Никола от Жак Шарие (който си отиде през септември тази година), дете, което явно не желае и тотално отхвърля след това.
До 39г възраст се снима в киното и както по-късно споделя :”Дадох младостта си на мъжете, останалото време дарявам на животните.”
Живее в имението си La Madrague в Сен Тропе, последните десетилетия споделяше живота си с привърженик на крайно десните националисти - льопенисти и береше върли критики за това.
Снимала се е в множество филми до 73 година, има няколко запомнящи се роли във филми на Годар, но остава известна в цял свят като вечната икона на женската красота.
Ето как си я припомнят във фр. преса днес:
Скрит текст:

С Делон

INA са нац. фр. телевивизионни архиви, които публикуват множество кадри с Бардо

Като Бони в “Бони и Клайд”

С Шарие, бащата на единствения й син

Със Серж Гейнсбург

С Жан-Луи Трентинян

Със Сами Фрей

С Шарие

🙏🙏🙏

# 1 992
Михаил Боярский. Днес става на 76 и все още играе активно. Жалко, че не може да се ходи в Русия последните години. Програмата му е пълна за 2026. Да е жив и здрав!
фотосесията е от преди 10 години, но аз не бях я виждала

Скрит текст:

# 1 993
  • Пловдив
Лурдес Леон
Скрит текст:
тази и щерката с диамантените зъби са си от нашенското гето.

# 1 994
Лурдес Леон
Скрит текст:
тази и щерката с диамантените зъби са си от нашенското гето.
Да не се опитва да впечатли Канието Joy
Той облича така хахаво възлюбената си Confounded

Общи условия

Активация на акаунт