Звездни Компромати- Декември'25

• 250 028
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 2 460
Хикселка, настояща Елея излъчила МОЩНА енергия, която й позволила да посрещне новата година на Тайланд.
Скрит текст:

По-мощна е била, опитала е да намали енергията, но доста несполучливо.
Скрит текст:

# 2 461
Елеята има груби ръце, като лапи на мечка са, които явно в жегата се подуват допълнително.

Следя Формула 2, където е Никола Цолов. Излезе ми едно клипче, където репортер пита момчетата кои са любимите им изпълнители и любими песни. Никола каза, че любимият му артист е неговата приятелка Крисия, а за любима песен посочи някаква на Джъстин Бийбър.
Много мил жест ми се стори към нея. А той прилича на модел, гласът му е дълбок и плътен, а английският му е страхотен, говори без акцент.

# 2 462
  • София
Сега се сетих, че Гала водеше и “Имаш поща” с Пейо… Това по коя телевизия вървеше? Предаването имаше много интересна концепция за тогавашното време, май издирваха хора, с които си загубил връзка отдавна.
Стрина не е за Преди обед, защото ми изглежда като човек, който иска цялото внимание върху себе си и няма да има хармония с друг водещ. Нищо не може да е по-зле от злощастния опит с Венета Райкова обаче.

# 2 463
Стрина за разлика от Гала винаги върти разговора около себе си.
Гала не блести, но се е научила, че тя е фон.
При стрина тази страна не е развита.
При Венета беше болестно състояние изтъкването на личен живот, цикъл и какво ли не.
За си водещ е хубаво да вадиш на показ важните неща от събеседника, не календар на цикъла или етапи от сексуалния живот.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 12:34 от Фрау К

# 2 464
  • Viena
И Стрина вече е към 50 годишна лелка с големи амбиции и нула талант

# 2 465
  • Sofia
Стрина - не! Само като й чуя тембъра и сменям канала.

Гала според мен няма аналог в БГ ефир. Четох ви как коментирате подкасти и т.н, но тук говорим за водеща на ЖИВО. Ако мислите, че това е лесно, вижте какво се случва в съседните телевизии. И да, най-трудното е винаги да намериш как да продължиш разговора, какво да кажеш и още по-трудно това да е по теми, които са често безумни и с гости, които са всякакви идиоти/простаци/глупаци. Но, няма избор, това са темите в сутрешните предавания, а звездите са ни такива. Сигурно отдавна й е втръснало, но никой не изпуска сам подобна позиция. Аз лично не вярвам телевизия да държи някого без рейтинг ей така. Тези телевизии са на големи корпорации, там се гони печалбата. Има си аудиторията явно, затова е на екран.

Иначе, моята любимка беше Деси Стоянова и тандемът с Кадиев беше непобедим в ефира, но виждате, никой не издържа на това темпо толкова много години. Така че, моите адмирации към Гала. Навремето слушах как всяка вечер ляга рано, защото става в 4 или 5 да се подготви за ефир (не помня точно). Това тежи дълги години и не всеки е съгласен да го прави твърде дълго.

# 2 466
Бившият мъж на Гала е Константин Будев, не Будинов.

# 2 467
Анелия и Ивон. Страшни устни!

Скрит текст:

# 2 468
Снимка на Ищар от концерта ѝ снощи на площада във Варна
Скрит текст:

# 2 469
  • Glasgow
Майката на ДжейЛо танцува на нейно участие. 💃🏻💃🏻💃🏻на 80г е
https://www.instagram.com/reel/DS7v8z9jDju/

# 2 470
Коя е Анелия и коя е Ивон?
Гала е избягала, също като Светлето, от семейното гнездо след фалит на съпруга, но към първата валят суперлативи, а втората е заклеймена. 🙄

# 2 471
... но към първата валят суперлативи, а втората е заклеймена.
Защото поведението на двете жени е различно.
Или трябва да заклеймяваме/възхваляваме всички, които са избягали от семейното гнездо?

# 2 472
Навсякъде е връзкарство, всяка мижава синоптичка у френско е връзкарка, знае се. Даже наглостта на телевизионерите стига дотам, че разнасят едни и същи (елементарни) клявки от една позиция на друго, една буквално обиколи телевизията (France 2) и стана за смях, неспасяемо некадърна, спасение няма, ама с връзки.
Знам, че е така.
Но нали съм си идеалистка, надявам се да намерят кадърен кадър някакъв за Преди обед.
Спомних си Георги Стайков и Христо Шопов като тренираха на онзи проклет водоем, какви сладури бяха и колко горчиви истини се изказаха в този велик филм, “Вчера”. Запомних как Стайков си лепна бележка « SNOB » =  Sans NOBlesse, буквално простосмъртен, без благородно потекло. Какъвто всъщност беше самия той, народно момче. Настръхнах направо, помня. Докато другите с протекции се готвеха да катерят какви ли не, социални стълбички с връзките на родителите.
Връзкарство отвсякъде.
И живея на място, където дори и храна да искаш да сервираш на бездомни на улицата, пак трябват връзки🙄
Обаче си оставам пуст идеалист, това е.
Ще ми се да вярвам.
Моето място си го издрапах сама, SNOB и аз, като Стайков едно време, каква ти протекция тук?! С нокти и зъби, минах през какво ли не, но съм корав инат, македонски.
Защо пък младите у нас да не са?!?
Тези тук реват от нищо, мекушави, ние поне сме кадърни и издръжливи.

# 2 473
  • Mediterraneo
Деси и Сашо са ненадминат тандем за мен в този вид предавания. На Гала говорилнята никога не съм я гледала, даже и като съм била по майчинство Simple Smile Преди обед спрях да гледам след като си тръгна Сашо.

# 2 474
Гала с нейната "жертва" да става в 4-5 сутринта за ефир не е единствения човек в републиката с такъв режим. Влаковете, спирките, автобусите всеки ден са пълни с хора, които са станали в 5 часа за работа и пътуват към работа, която изисква и труд, а не пиене на кафе и празни приказки в ТВ ефир. Пълно е с хора, които целия си живот са прекарали в това да стават в 4 сутринта и да ходят на работа. И въпреки това, не са успели да уредят децата така, че децата  да не работят нищо...

Общи условия

Активация на акаунт