Звездни Компромати- Декември'25

• 249 975
  • 2 618
  •   3
Отговори
# 2 505
Ами кой плаща на Наталия Кобилкина да й слуша глупостите? Дават пари и на Юли Тонкин да ги направи милионерчета. Купуват си книгите на тета Венета и още хиляди такива. Защо не и Наталия. Пазарна икономика, доброволно си дават парите хората. Глупостта, както знаем е безгранична.

# 2 506
На мен Мари ми е безлична. Не знам кому е нужно изобщо да се появява някъде. Да е жива, здрава, да си гледа децата и толкова.
Ивон е изтеглила късата клечка от генетичната лотария - външността на баща си и интелекта (по-скоро липсата му) на майка си. Изключително неприятна ми е.

# 2 507
Харесвам Мари на външен вид, но ми е безлична, няма живец, все пак е млада. Също не ми е толкова успешна, колкото се представя от някои потребители тук. Иначе разбира се, нека се възползва от възможностите и да е здрава. Сравнение с други е добър пример.

# 2 508
Разрових се из клюките.
Появи ми се това :
Скрит текст:

Том Бради на 48 с 25 годишна.
Как изобщо се заменя една расова жена, как изобщо се забравя една Жизел?!
Напомня ми за лифтинга (провален) на Брадли Купър, който също е на половин век и предложи на Джиджи, която е на 30.

Исках да покажа сребристия тоалет на Мелания от новогодишната нощ, но кой я фотошопна? Тя няма нужда от това.

Това пък изобщо няма да го коментирам🙈
Иначе тук не се случва нищо клюкарско-интересно освен, че се питат “Бардо заслужава ли да бъде наречена икона?”; Софи Марсо е на корицата на сп. Мари Клер и това е.

# 2 509
Кокошарникът е в последните години. Силната музика - също. Преди това беше спокойно предаване за домакини. А д-р Папазова беше голям фурор навремето. Понеделниците бяха запазени за нея. И наистина научавах полезни неща.
Повечето домакини, които познавам и следят и сега предаването, си работят нещо и хвърлят око и ухо към екрана. Но тази концепция: сбирщайн от врякащи и крякащи, надвикващи силната музика странни екземпляри / т.нар. панел /, е нелепа. На кого му се е сторило подходящо, не знам, но досега е отблъснало и заклети фенове от обкръжението ми, а какво остава за други, които гледат от време на време.
Най-малко кряка и най-спокойна е Гала, между другото.
Подкрепям. Пусках "На кафе", когато бях в майчинство, и често научавах много полезни неща, от които се възползвам и до днес.
Сега предаването по-скоро оправдава известното прозрение на Камен Донев за българския ефир: "на_ран, но на екран" - събрани изключително дразнещи хора, натрапени на драгия зрител по неразбираеми причини. И са дразнещи и вербално, и визуално - направо натоварват сетивата.
Гала е най-обрана.

# 2 510
Kim Kardashian
Скрит текст:

# 2 511
Понеже видях, че съм се повторила, ще пусна нещо друго.
Скрит текст:
Нова Година, нова администрация:
Новият кмет на Ню Йорк влиза в длъжност и предоставя кадри от тържеството в близост до City Hall

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 18:50 от Веселяшка

# 2 512
И Жизел, и Адриана и Алесандра са разведени.
За Том се знае, че е изневерявал яко още по време на брака им както с бавачки, така и с случайни жени ( танцьорки и пр. ) на ваканции "по мъжки" с приятели. Сърбинът Марко също изневерил на Андриана с някаква русокоска.

# 2 513
Bella Hadid
Скрит текст:

# 2 514
Жизел точно когато ще се жени за Том навремето, се разбира, че актрисата Бриджит Мойнахън е бременна от него. Жизел е приела това. Но някак си не е много романтично да се жениш за мъж, докато друга ражда от него. Впоследствие май наистина е бил шавлив, та развода си им е бил за добро. Сега Жизел си има нов мъж и бебе. А Бриджит Мойнахън също имаше бляскава сватба с някакъв бизнесмен преди десетина години.

# 2 515
  • Glasgow
Анджелина Джоли на границата между Газа и Египет с американска делегация.
Скрит текст:

# 2 516
Слуша внимателно, но устата е впрегната.

# 2 517
Не знаех подробности за Жизел и шавливия Том. Като стана ясно, че се разделят, разбрах повече за него, реших, че е последния глупак да я изпусне.
За сърбина, който изневери на Адриана знаех. Как се изневерява на божествена жена?!?
Явно първоначалния избор на партньор не е бил удачен.
Просто като видях Бради с агнешкото, първата ми реакция беше да се възмутя.
И трите споменати дами (включвам и Богданска) не са загинали след разделите и точно така трябва. Естествен подбор му викат. Калпавото да се реже от раз.

# 2 518
  • София / Пловдив
Това за Стрина като евентуална водЯща на Преди обед, откъде тръгна? Сигурен компромат или една жена каза...? Безумно ще е, да си оставят сегашните заместник водещи по-добре.
Бтв ще видят по-голям зор всъщност да намерят водещи на основния си Сутрешен блок.

# 2 519
Някой беше сложил срийщот на жълта медия.

Общи условия

Активация на акаунт