Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 517
  • 963
  •   1
Отговори
# 90
Аз я гледах в Бестсикрет, има и други Фурли на промоция, не съм им следила цените, така че не знам дали е добра цената.

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33052333&colorCode=7 … m_code=2148972556

Поръчах я, пък ще видя като дойде. Ама и вие ме побутнахте, де.

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33052334&colorCode=70 Ето и по-голямата.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:52 от Фенси

# 91
Фенси, на мен цената ми хареса.
Поръчах я.
Благодаря, че сподели!

# 92
Имам доста време до коледния банкет, мисля, че знам и какво ще напишете по въпроса, но все пак да го задам. Непретенциозно заведение, нямам идея и каква музика ще има, не искам да ипъквам, не искам да изглеждам официална, а по- лежерна. Какво ще кажете за сет от черна блуза с ефектен изцяло гол гръб и черна пола? Цветът леко ме дърпа назад. Мога да сменя полата със сребриста, но както казах, не искам да изглеждам все едно цяла година съм живяла, за да се наглася за този банкет (имам такива впечатления от предни години), а и мисля, че ще го уважа за 2 часа най- много.

# 93
Мари, направи си кефа и сложи сребристата пола. На кого как изглежда хич да не те притеснява.

# 94
Оф и аз не обичам пренагласени за коледния банкет...ще кажеш кой знае какво.... като пластмасови са ми! Нашите като почнат фризьори, мигли, тоалети, букли...Мари, слагай това, с което ще се чувстваш най комфортно! 😘 Имало е случай от театър в 21ч. отивам на банкета...! 🙃

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:27 от mimi.7299

# 95
Не мога да смогна да ви изчета, момичета. Ходя до офиса тези дни и не ми остава време за нищо.

Фенси и според мен купувай каквото ти е на сърце и каквото ще ти пасне на стила, без да мислиш актуално ли е, или не. Почти никоя от моите близки извън темата не е запозната толкова детайлно с чантите и марките, така че действай си спокойно, но наистина прецени размера добре. Аз наскоро подарих 2 крос боди чанти, просто защото ми идваха големи.

С ружовете и четките съм пас, гримирам се само за офис и вечерни излизания, а това е доволно рядко събитие, особено второто.

Видях невероятната Анжи и прекрасната Сиска! Чудесни сте, момичета! Сиси, на мен много ми харесваш с “болничния” халат, според мен ти отива, а и така топопличко изглежда!

Аз вчера като никога излизах на вечеря. Дълго се чудих между едни боти и новите кецове, в крайна сметка отидох с кецовете, но не мога вътре да се снимам с обувка.

А темата я открих преди около 2-3 години и съм много щастлива от този факт, сутрешното ли кафе вече е много по-приятно!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 18:35 от Mimy8809

# 96
Адаш невероятна си! Цветът на косата ти е страхотен, тоалета също и чантичката виждам си взела. 😉 И как кецове на тая визия - тя плаче за боти, боти, ботуши...! 🤩🥰😍

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:45 от mimi.7299

# 97
Да ти кажа честно, Адаш,  моята малка мишчица ми беше ровила в шкафчето с чорапите и чорапогащниците и някъде ги е преподредила (утре ще му погледна гардеробчето) и  намерих само един, който леко сивее и на ботите, които са черни с бежови връзки не стоеше добре..Събувах, обувах, даже ММ каза, че с ботите е по-хубаво, ама пусти цветови дисбаланс..

# 98
  • В морето
И аз виждам доволна усмивка и страхотна чанта! Heart Eyes И с кецове е било добре, младееш на години доста и ми се струва подходящо, Мими.

# 99
Прощавам ти тогава...все пак малчо е по важен! В гардероба винаги трябва да има нови, нови чорапогащи/чорапи!!!! 😅😅😅

# 100
  • тук-там
Аз я гледах в Бестсикрет, има и други Фурли на промоция, не съм им следила цените, така че не знам дали е добра цената.

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33052333&colorCode=7 … m_code=2148972556

Поръчах я, пък ще видя като дойде. Ама и вие ме побутнахте, де.

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=33052334&colorCode=70 Ето и по-голямата.
На Зарена е почти същата. До вчера беше намалена. Заглеждах я на намаленията:
https://zarenabags.com/collections/produkti/products/monica-chan … v-sivkavo-bezhovo

# 101
По хубава е, няма ги удължаващите се коланчета отстрани...🤣🤣🤣...на мен те са ми проблема....лудост!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:54 от mimi.7299

# 102
  • тук-там
На Зарена определено е по-хубава. За това я писнах.

# 103
Мале днес ако ме видите ще ме отлъчите от модната тема! С риза в бежово с червено, пола молив и мечешкото яке...ще пътувам и не искам да ми се моткат дълги палта...! 🤣🤣🤣 Пълна мазаница!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 08:06 от mimi.7299

# 104
И двете Мимита сте уау!  ❤
Mimy, все ми се струва, че възрастово не си за тая тема още, като те видя 💐

То ясно, че на Зарена е по-хубава , Simple Smile , ама логистично ми е по-лесно другата да поръчам. Усмихнахте ме тази сутрин.

Благодаря на всички за мненията.

Общи условия

Активация на акаунт