У нас през ноември и декември има добро количество рожденици и именици в къщи, освен това сме доста народ заедно с приятелките на момчетата, традиционно коледните им календари са също в картинката задължително, така че количеството идеи и осъществяването им е сериозна задача. Отделно приготвям малки пакетчета с коледни вкусотии за приятели и съседи, по-големи пакети за "сватовете" ииии... буквално е една коледна подаръчна вакханалия. Приятна, но изтощителна, защото се занимавам основно аз с всичко.
Имам да набавя още няколко подаръка за тази Коледа, но по-голямата част е измислена и купена.
До тук съм доволна, че всеки си хареса коледния календар. Много ги мислих.
Аз се самоизглезих серизно с нещо голямо от ЧП, затова се надявам на нещо съвсем скромно под елхата за мен. Шушукат си децата нещо по темата, дано да не се изхвърлят с някоя скъпа щуротия. Аз съм трудна да ми се угоди, признавам.
Купих коледни звезди, направих венеца за първия адвент и за входната врата, но елхата ще почака още малко, първо трябва да проверя кога са датите за събиране на елхите януари, обикновено я оставям по-дълго. 

Нямам несполучливо попадение, всички са много доволни и казват "Ей точно от това имах нужда.." Е, как да не съм щастлива?!

Познават ме и няма как да ми избират подаръците, т.е. не се наемат.