Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 2 455
  • 36
  •   15
Отговори
# 30
  • Бургас
Моята украса е от преди Виена, исках да се настроя коледно е като се върнем да е украсено. Иска ми се някой ден да има място и за такава голяма елха.

Подаръци купувам за най-близките, дребни коледни неща. За големи подаръци винаги питам и се радвам ако ми кажат, аз също казвам, защото ако не го харесам няма да го ползвам, а ще ми е съвестно за дадените на вятъра пари.

# 31
  • София
Дойде ред и на декемврийската тема.Агент благодаря!
Пожелавам да е уютна и изпълнена с настроение.
За Коледа правя подаръци на най-близките-деца,мъж и родители.Тази година не съм решила с какво да ги изненадам.А времето си минава.Все се заричам от по-рано да започна пазаруването и никога не се получава.
Приятно ми е да избирам и купувам подаръци,ако имам идея какво търся.Не обичам да отбивам номера.
Ако попитам кой какво иска,не знаят.Децата ми вероятно биха се зарадвали и на подарък в плик.
Все още не съм украсявала,очаквам отнякъде да ми дойде настроението.

# 32
На мен не ми се украсява. Нямам грам коледно настроение...
Как намирате черния Шанел, харесва ли ви?

# 33
  • В морето
Аз много го харесвам Coco Noir и имах преди години, но вече не се "доближават" твзи парфюми... както за съжаление и все повече неща. Иначе много щеше да ми "отива", първа зимна визия от мен:

А зимна, защото имам палто отгоре, за първи ден.

# 34
Да, на всички Шанели цените са ужасяващи вече!🫤

# 35
Добро утро, девойки. Мими, мога да украся и у вас, токова много мерак имам Simple Smile

# 36
Способна съм да подаря както 4 броя зимни гуми, така и комплект тенджери, билети за концерт или немски крик за кола, мдам!
Точно това ще подаря на ММ, само че два броя за двуколесното.
За щерката и зет ми вече са опаковани едно роботче за чистене и смарт часовник, че на неговия се пукнал дисплея.
От години подаръците са като готвенето - имам желание, но ми е трудно да го измисля. Защото те отдавна, не чакат повод да получат нещо желано или необходимо.
Моето семейство е много малко - нямам братя, сестри, братовчеди, лели и пр.. Родителите ми са много възрастни и се нуждаят само от повече здраве.
Моята елха е украсена от седмица поне. За мен Коледа е домашен уют, нищо че семействата ни са далеч, а децата ми големи и самостоятелни. Обичам изненадите, но нямам нищо против и парички да ми дадат, а аз сама да си купя каквото ми харесва. Тази година вече ви споделих, че няма нещо, което да искам. Покрай дискусията за обеците вече не съм сигурна, че са ми нужни нови.

Общи условия

Активация на акаунт