Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 1 345
  • 26
  •   25
Отговори
# 15
Аз съм трудна за уцелване на подарък, предпочитам да се избегне елемента на изненадата. И досега ми разказват как като съвсем малко дете ми подарили количка, а аз съм я хвърлила ядосано. Ами да не сте подарявали на момиченце количка. С годините естествено култивирах първосигналната детска реакция, но същността остана.  Та така, без изненади - парите са най лесния и най приложим  подарък, като втори вариант питам/питат какво и каквото кажат/кажа - това.

Мтз, харесах те и с трите аутфита! Ботушите ти са много интересни!
Агент Flowers Cherry Blossom

# 16
Агент, благодаря за темата. Чакам твоето ревю за четките. Обичам Рождество като празник, повече Бъдни вечер, отколкото самата Коледа. Идеята за споделеност, благословено начало, събирането на семейството. Подаръци правя на най-близките съвсем символични, украшение или нещо за дома. Само детенце има по-голям подарък по негов избор, откакто спря да вярва в добрия старец Simple Smile ММ е труден за подаръци, свръхпрактичен и лишен от романтика, не обича изненади. Вземам нещо лично за него от места, на които той по принцип пазарува, за да няма грешка. Аз получавам от години някакво бижу от двамата мъже вкъщи, което задължително избират сами, обикновено успешно.

# 17
Поредната тежка гемия за подаръци съм и аз, съвсем като мъжа на Хаши Simple Smile

Диво недолюбвам изненади, но не харесвам и популярните отсам океана списъци с желани подаръци. Не обичам и подаръци за отбиване на номера, прагматичната ми душа страда и отказва да купува поредната ненужна вещ. Все се опитвам да избера подарък, който да е хем практичен, хем подарък - амалгама между "нужно" и "желано". Та така, голямо мислене и избиране му хвърлям и за капак изнервям семейството си с отвратителния си навик да си купя сама подарък/ци и да ги уведомя, че трябва само да ги опаковат и да ми ги подарят.
Способна съм да подаря както 4 броя зимни гуми, така и комплект тенджери, билети за концерт или немски крик за кола, мдам!

МТЗ - много ми хареса съчетанието на червено и беж!

# 18
За Коледа подбирам дребни  практични подаръци . Ако са и  красиви, още по - добре Simple Smile . Голяма фамилия сме и по празници  се събираме много хора. За сина ни обикновено има и някоя банкнота.
Аз обичам изненади и нямам някакви велики очаквания за "безценни" придобивки Simple Smile.
Книги в  красиви издания много ме радват, нищо че вече чета предимно в електронен формат.
Днес на лилави карета.
Скрит текст:

# 19
МТЗ, Пепси, много ми харесвате!

# 20
  • София
Нещо лилаво ми се носи, тези каубойски боти ми хванаха окото, но по бг сайтовете навсякъде са изчерпани в моя размер, та поръчах от Zalando:

# 21
Благодаря за новата тема!
Подаръци обичам да подарявам, колкото повече, толкова повече. По-малко обичам да получавам, все се притеснявам да не ми проличи, че не съм го харесала Laughing
Тази година темата за подаръците ми е болезнена заради тоя Тръмп. Най-безценните за мен /хора/ са отвъд океана /от страната на Агент-а, явно/, традиционно изпращам колет, пълен с какво ли не, който се отваря ритуално на Коледа, а тази година има ограничения и не мога. Е, поръчах все пак неща от Амазон, но няма да е същото.

Mtz, pep_si,  чудесни сте.  Прииска ми се да нося и аз шапки, но съм си втълпила, че не ми стоят добре.

Не можах да видя Хаши.

mimi.7299, припознах се в свекърва ти, хаха, дано съм така на нейните години. Много хубави очила!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:23 от Фенси

# 22
mimi.7299, припознах се в свекърва ти, хаха, дано съм така и на нейните години. Много хубави очила!
Ставаше въпрос за мама!

# 23

Ставаше въпрос за мама!

Още повече тогава, дъщеря ми редовно ме пита набелязала ли съм си някое парфюмче . Smile

# 24
  • Виена
Аз винаги купувам много подаръци за Коледа, за семейството, родителите ми,сестра ми и нейното семейство -големи, малки, скъпи,евтини -всичко, което ми харесва, взимам с удоволствие и радост. Обичам празниците да са пълни с подаръци. Вземам практични и желани неща, сладкиши, парфюми, лакомства, гримове, неща зо дома, електроуреди,самолетни билети, книги,обувки, мода, пътешествия,бижута...Никога не давам пари като подарък, не вземам ваучери на най-близките си, не вземам сувенири. За себе си се радвам на вкусни,сладки или модни подаръци. Не обичам сама да трябва да си избера подарък и никога не си купувам нещо,което друг да ми плати после като подарък, това не е за мен. Ако ми хареса нещо си го купувам, ако някой иска да ми направи подарък-да ми избере Simple Smile

# 25
  • В морето
Agent Provocateur -  благодаря за новата тема! Аз много обичам подаръците и изненадите! HeartTada
Представям си Коледа както я е описала bombolino - ще съм безкрайно благодарна, ако я постигна някой ден!
И съм точно от тези, които DiaMia е описала как им светват очите, когато някой ги уважи и изненада, без значение какъв ще е подаръка - шоколад или златно бижу... просто вече все по-рядко става. Много бих се зарадвала на комплект гримове, хубава козметика, копринена риза, кашмирен шал... Никога не съм получавала самолетни билети, пътешествия или други скъпи подаръци. Но много обичам и да подарявам, и да изненадвам.
И съвсем чистосърдечно завидях за 4-те зимни гуми! Grinning

А визиите на mtz са страхотни!

# 26
Мерси за темата!
Ох, подаръците! Всички вкъщи сме много трудни на тях. И защото всички мразим да подаряваме нещо за отбий номер, в същото време като имаме нужда от нещо, не чакаме повод, става една…
Общо взето, оптималният вариант е да са полезни, нужни и практични, реално много рядко се случва.
Освен за семейството, купувам и за близки приятелки/ приятели, за тях ми е лесно, пак гледам да е нещо, което ще ги зарадва и влезе в употреба. А, да- и за кръщелниците също. Като цяло, обичам да правя подаръци.

Обичам декември! А тази година се очертава и да е особено наситен. Подносих вече диорските червила от миналогодишната коледна колекция, добре, че се заредих стабилно тогава.

Хубав, красив, уютен и топъл месец желая! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт