Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Декември'25

• 92 487
  • 963
  •   1
Отговори
# 75
#5 е тежка артилерия, аз си го харесвам много, но в малки количества и само вкъщи, защото не съм попадала досега на друг споделящ любовта ми към него. #5 Eau Premiere обаче се харесва много на колегите, когато го сложа все ме майтапят дали имам важна среща, защото седял много тежко.

# 76
Абе извадих рулетката, ама не си ги представям съвсем, голямата /37 х 24/ ми се струва голяма, а малката /31 х 19/- малка  Laughing

Твоята на голямата ли отговаря, Мими?

Да, и на мен малката ми се струва по-хубава.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:49 от Фенси

# 77
Абе извадих ролетката, ама не си ги представям съвсем, голямата /37 х 24/ ми се струва голяма, а малката /31 х 19/- малка  Laughing

Твоята на голямата ли отговаря, Мими?
На малката!
Ако имаш Тик Ток отваряй и гледай видеата с двата размера. За мен по-малката е по красива, но аз обичам малки чанти...
https://vm.tiktok.com/ZNRRkg1TC/

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:46 от mimi.7299

# 78
  • Burgas, Bulgaria
Фенси, чантата ми харесва, марката тук е много коментирана, няма значение колекцията, просто послушай съвета на момичетата и мери с рулетка. Аз не го направих и се сдобих с чанта на Strathberry с дължина 18 см. JoyJoyJoy, която в момента се опитвам да върна.JoyJoyJoy

# 79
  • В морето
Фенси - чантата е страхотна, но за размер аз не мога да посъветвам, специфично е за всеки.

Момичета, споделете в този празничен месец - как и от къде започна всичко "тук", чия беше идеята, как избрахте името на темата, кой се нае да списва? Може би сте разказвали, но аз не знам и ми е интересно, сигурно и за другите "нови" ще бъде. А и малко сантимент за вас. Hug

И ще се присъединя към MagniM - прииска ми се да бях част от семействата на половината (тази половина, която обожава Коледа и изненадва с подаръци - "луд с къртечница" - това е идеално). Аз се радвам и харесвам всякакъв подарък, плод на мисъл и уважение към когото е насочен.

# 80
Цитат
Държа да подчертая, че както със всичко останало някои лица могат да носят по-очевадни цветове руж, други - абсолютно не (същото е със "озарителите"). И колкото повече посивяваме толкова повече си личи всякакъв "цветен" грим по лицата ни. "Личи" съвсем не винаги е равностойно на "разкрасява ни"
Абсолютно съгласна, Агент Hands Plus1
А специално за руж - аз съм от "другите" Simple Smile Ползвала съм всичко от декоративната козметика, преди години повече продукти, сега по малко. Единственият продукт, който никога не съм ползвала е руж. Не ми харесва дори малко нанесен, в повече да не говоря, във всичките ми възрасти.
С парфюмите на Шанел така и не се харесахме досега, пробвала съм, но не са мои и това е.

Фенси, аз съм да за чантата. На мен ми харесва. Размер 31/19 за мен не е малка, но аз нося малки чанти. Мери с рулетката върху някоя твоя чанта за ориентир. Снимките на манекенката с чанта в сайта, също са добър ориентир

Харесах Анджи и Сиска! Стилни както винаги!

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 21:20 от Sweta

# 81
Имам едни четки…не знам откога са ми..Някакви на Avon, справям се с тях, въобще не гледам специални четки.Руж слагам, според зависи действам.Понякога повече, понякога по-леко.Напоследък предпочитам течен или кремообразен руж пред сух.Въпреки мазната ми кожа, повече се харесвам с такива продукти последните 2г.Имам да доизразходвам няколко броя сухи ружове  и ще
мина на другите изцяло.

# 82
Фенси, виж и третия размер, защото по снимки ми се вижда, че чантата е плосла. 31х19 за мен е ок като размер, но зависи какво точно ще носиш, защото ако е плоска няма да можеш да поставяш неща едно зад друго. Как го обясних, не знам, дали се разбира нещо.

# 83
Фенси, за мен лично няма никакво значение от коя колекция е чантата, ако на мен ми харесва и съответства на моя стил, а големината и е съобразена с моите размери и нужди! Брандовете са също толкова нерелевантни, ако ме устройва качеството и цената!

Последно за ружовете...
Скрит текст:

И днешният руж отпреди малко за малко:
...

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 06:25 от Agent Provocateur

# 84
Дами, да побутна и аз молбата на Тафта. Разкажете кога започнахте темата и как. Аз ви открих преди две години в много тежък за мен момент. Намерих тук въздух, спокойствие и бягство. Доста време само четях, то не ми беше и до писане много. Вас какво ви задържа?

# 85
Само аз не познах коя е чантата.
Фенси подай линк моля! Аз все още трябва да си избера подарък.

# 86
Дами, да побутна и аз молбата на Тафта. Разкажете кога започнахте темата и как. Аз ви открих преди две години в много тежък за мен момент. Намерих тук въздух, спокойствие и бягство. Доста време само четях, то не ми беше и до писане много. Вас какво ви задържа?
Понеже и аз съм сравнително нова и се върнах преди време назад…В тема за мода се е стигнало до това как да се обличат жените над 40г и е имало спор.Тогава дама
от пишещите решава да направи темата, в която жени 40+ спокойно да си коментират стил и облекло, без други жени да им въртят пръст, образно казано.🤣
Light beam я е започнала, ако не бъркам.Тя пише чат-пат, но отдавна не е.

# 87
Да, Light Beam започна темата, тя е и автор на увода, с който започва всяка тема, много приятна съфорумка!
Ето линк към първата тема, Лайт е обяснила защо и как е създадена темата и е сложила линк към темата, от която започна дискусията  
https://www.bg-mamma.com/?topic=1244579
Аз четях от началото, включих се в първата или втората тема.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:02 от Sweta

# 88
Така беше ...всичко започна през юни 2020...в началото на Ковида...
После Лайт направи темата със сегашното име....Аз се включих след година през юни 2021...И до днес тук ми е най-приятно от форума...

# 89
Само аз не познах коя е чантата.
Фенси подай линк моля! Аз все още трябва да си избера подарък.
Това е моделът на Furla, Магни
https://stimm.com/en/products/furla-borsa-soft-a-spalla-l-sfera-mauve

Общи условия

Активация на акаунт