Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 105 146
  • 941
  •   10
Отговори
# 495
Изчакайте малко с Makeup де. Има си съобщение, че правят обновяване, което ще продължи до утре. То сега така или иначе бутонът за завършване на поръчка не е активен.

Нека да изчакаме до утре.

# 496
Честита Нова 2026-та с пожелание за здраве и щастливи парфюмни находки! В мейкъп всичко е в евро, но не по официалния курс, а 1лв направо 1 €, което лично аз очаквах. Не са бг магазин и не знам да ги ловят ценови правила. Адиос от мен, добре, че си напазарувах каквото исках навреме.
В парфимо и нотино цените са си в двете валути, т.е по законовите изисквания.

# 497
Извинявам се какво означава "реформулирани" ? . И да е до кожа - три жени и при трите  просто няма трайност. И тези изпитани сайтове би трябвало да гарантират за качество.

Преди да се хвърлите в дълбоки конспирации и да започнете да заклеймявате доверени магазини като "фалшиви", е хубаво да разберете, че няма начин парфюм, който е имал дни, ако не месеци да отлежи и бил на стайна температура(Лили, Дъглъс, всеки нормален друг физически магазин), да бъде същият и със същата трайност като парфюм, който току-що сте отворили и е мръзнал по куриерските складове и бусове.

Дори и да не е случай на реформулация, е нормално един нов парфюм да му е нужно седмица или месец,  след като започнете да го ползвате, за да отлежи малко. Като нужното време като цяло е повече, колкото повече естествени съставки има.

Моите уважения, но ако това беше вярно, производителите щяха да го пишат като предупреждение на самата бутилка. Плащате сега, а получавате реалния продукт след един месец "отлежаване".

# 498
# 499
Честита Нова 2026-та с пожелание за здраве и щастливи парфюмни находки! В мейкъп всичко е в евро, но не по официалния курс, а 1лв направо 1 €, което лично аз очаквах. Не са бг магазин и не знам да ги ловят ценови правила. Адиос от мен, добре, че си напазарувах каквото исках навреме.
В парфимо и нотино цените са си в двете валути, т.е по законовите изисквания.

Това би било лудост ако остане така!!! Посочените по-този начин цени са по-високи дори от тези в официалните сайтове на брандовете!!!
Независимо, че са чужда компания превалутиране трябва да има!!! Другите международни компании като Douglas, Emag, About You, Answear и др. прекалкулираха коректно стойностите на цените си, така че да са в съответствие с европейското законодателство!!!
Мисля, че след известно време нещата ще си дойдат на мястото - в противен случай не виждам кой ще купува от тях!!!👍

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:34 от valiodj

# 500
  • на терасата
От 8 август 2025 цените бяха обозначени в лева и в евро.
До 8 август 2026 цените трябва да са обозначени в евро и в лева.
Т.е. от 1 януари 2026 се сменява редът на изписване.

Курсът на калкулация е 1 евро за 1,95583 лева.

# 501
Това с правилата и официалния курс пишещите в темата го знаем отлично, но мейкъп удобно за тях са го "забравили". Техен си проблем, и без това отдавна не купувам парфюми оттам. От масовите онлайн магазини, цитирани често в темата, също не пазарувам. С малко търпение и търсене има чудесни попадения на много добри цени и то в списъка сайтове на първа страница.
Ако някой търси Акро Дарк, има го в грация на цена 119 и нещо ЛЕВА.

# 502
Според мен мейкъп ще си оправят цените.

# 503

Здравейте!
Информацията, която предоставяте се знае перфектно от всички и няма нищо общо с темата на създалата се дискусия!!!🙂

# 504
  • BG-DE
Според мен Мейкъп още не са си коригирали софтуера, предполагам, че следващата седмица всичко ще се оправи. Аз пазарувам от немската версия и когато тук в темата се даде добра оферта от тях цената и при мен е същата, така че явно поддържат едни и същи цени навсякъде.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:47 от Menerva

# 505
  • на терасата

Здравейте!
Информацията, която предоставяте се знае перфектно от всички и няма нищо общо с темата на създалата се дискусия!!!🙂

Ще се изненадате колко незнаещи това има. Дори служители на банки, в офис и в кол център Rolling Eyes
Днес вече, може би, знаят, но наскоро имах нелепи ситуации с непознаването на правилата за преминаването към еврото.

# 506
Предлагам да сложим makup.bg в ненадеждните сайтова докато се успокоите. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Уверявам ви скоро пак ще го върнем в надеждните сайтове, просто днес е ден за мрънкане не за пазаруване. Simple Smile

Красотата преминава към €, а makup.bg ще блестят отново на 02 януари.  Simple SmileSimple Smile

Дотогава, пийте си хубавото Wine Glass и се наслаждавайте на това което имате.

Ето един сайт за пример: https://www.starcorp.bg/ на който му работи всичко Simple SmileSimple SmileSimple Smile

...че и кодове има

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 15:02 от Milen™

# 507
Според мен Мейкъп още не са си коригирали софтуера, предполагам, че следващата седмица всичко ще се оправи. Аз пазарувам от немската версия и когато тук в темата се даде добра оферта от тях цената и при мен е същата, така че явно поддържат едни и същи цени навсякъде.

Точно така, пише го в сайта и в приложението. Освен това сега 5 мостри с доставката се показват под 5е, така че явно продължават да работят по системата.

# 508
О, Милен, много благодаря- веднага отидох да поръчам, но системата в момента не работи- ще опитам отново по- късно 🙂

работи вече, ако си решила, можеш да поръчаш

# 509

Общи условия

Активация на акаунт