Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 83 980
  • 782
  •   10
Отговори
# 735
Благодаря Ви! Успокоихте ме Relieved

# 736
7.5ml  Love, don't be shy  като подаръче в bykilian
https://www.bykilian.fr/en-e-fr/customizable-set

# 737
  • Бургас
Само за нови потребители ли беше? Код нужен ли е?

# 738
  • на терасата
Предполагам, че знаете, ако следите немския Дъглас, че пускат периодично 20% off. В момента тази отстъпка се прилага и за Chanel.

# 739
Здравейте!
Направила съм поръчка в monna.bg в края на Декември. Платена е. Обаче още не съм я получила - ни вест, ни кост. Пих ли една студена вода, как мислите?

# 740
Здравейте!
Направила съм поръчка в monna.bg в края на Декември. Платена е. Обаче още не съм я получила - ни вест, ни кост. Пих ли една студена вода, как мислите?

Monna са така. Чака се много, понякога дори може да не се получи поръчката и трябва да си търсите парите обратно, след като ви писне да чакате.

# 741
Здравейте!

Monna са така. Чака се много, понякога дори може да не се получи поръчката и трябва да си търсите парите обратно, след като ви писне да чакате.
Отврат! Как може такова нещо? 😲

Благодаря Ви за информацията!! 🙏

# 742
От monna си намираХ много изгодни оферти. Чаках около месец за пратките, веднъж малко повече, но винаги съм получавала. Сега обаче (погледнах тези дни) парфюмите които ме вълнуват изобщо не ми се виждат особено изгодни. Не мисля да поръчвам отново от тях, освен ако не е аромат, който не намирам другаде...

# 743
  • Pazardjik
Monna никога повече! Сърбах им попарата и аз ,но след много нерви и чакане, парфюмът дойде. Успех ви желая!

# 744
Не Ми го добавя...код ли трябва?

# 745
Здравейте!
Звъннете по телефона, ще Ви я изпратят по-бързо. Иначе, не се знае колко ще чакате. По-добре да разберат, че си искате поръчката, или сумата.

# 746

Да, както и досега с код kilianwelcome, но трябва да сте вписани.

# 747
Добри оферти на комплекти в Prettyshop:
https://prettyshop.bg/

# 748
Получих днес тройката 12 мл на Том Форд, ами някак си не ми беше уау, защото нямаше никакви целофани, лепенки, просто една кутия ,която всеки преди мен може да отвори и да тества, сложих си малко от Lost cherry , усещах го първите 10 мин и после ми изчезна аромата, така ли трябва да бъде опаковка - нещо ме тревожи?
Аз и да го върна, никой няма да разбере ,че съм го пробвала, защото си беше отворено.
Черешата си е така. Имала съм от Делирум, декември взех сет от Дъглас ( също без целофан) и трае точно 10 минути. Колкото и да го обичам съм се заклела да не купувам повече.

# 749
Да , аз даже бях коментирала с продавачките , че ми харесва страшно много , но трайността му е срамна 😬абсурд е да го взема .
Аз вече съм си набелязала пролетно парфюми-туберозата на chopard и marfa на memo. В този на Шопар направо съм влюбена , но ми е категорично за пп-топло време .

Общи условия

Активация на акаунт