Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 609
  • 37
  •   8
Отговори
# 15
Panayotu, благодарско за новата тема!

Чакам и аз всеки момент да ми доставят пратка - яке за дребния, което е мн под въпрос дали ще одобри, ама да видим..

# 16
Някой пробвал ли е да превключи валутата на евро и да потърси корекция на цената? Какво става с този кредит - отива в небитието или го превръщат в евро?
Най- вероятно го превръщат в евро .

Не го.

# 17
чакам си и аз прахосмукачката от Китай по суша. за 1 месец вече пише че е на граница на ЕС.
за еврото при смяна на валута не дава натрупания кредит. сестра ми имаше преди време евро и като се смени с лв не дава да се използва кредита.

# 18

Наистина ли е от полиестер?

# 19
  • В Града на липите
Наистина ли е от полиестер?
Щом пише, сигурно Grinning
Мъжът ми ми прати линк, че я иска, и въобще не съм чела. Направо я поръчах. Но на пипане е доста приятна и стои добре. Не е от онези найлони. По-скоро се държи като фина Лакоста.
Мога да я снимам довечера.

# 20
Не е сигурно. Simple Smile
На някои дрехи пише памук, а се оказва полиестер.
Може за тази блуза да е обратно.
Не я снимай, само ми напиши какво е отбелязано на етикета й. Flowers Hibiscus

# 21
Значи кредитът ,който имаме натрупан в момента от януари просто ще изчезне? Така ли да го разбирам.В такъв случай трябва да се изразходва този месец.

# 22
Благодаря за новата тема Simple Smile
Има различни видове полиестер - примерно онези тениски с принт, които се продават в комплект по няколко бройки (има по 3, по 5 и повече), са много приятна лека материя, която не прилича изобщо на найлон.
От този тип: https://share.temu.com/7vzMxjpg5DB
(картинките са от пластмасовия вид - доста издръжливи, обаче)

# 23
  • Асеновград
Значи кредитът ,който имаме натрупан в момента от януари просто ще изчезне? Така ли да го разбирам.В такъв случай трябва да се изразходва този месец.
Не е задължително да изчезне, може д аго превалутират. Но за спокойствие е по добре да се похарчи. Аз кредит не задържам, в следващата поръчка вкарвам всичко което е събрано.

# 24
Не е задължително да изчезне, може д аго превалутират. Но за спокойствие е по добре да се похарчи. Аз кредит не задържам, в следващата поръчка вкарвам всичко което е събрано.
Аз имам над 300 лв.кредит ,но в момента нямам нужда от нищо,така че ще си го оставя и ще видя каква ще му е съдбата от януари 😀

# 25
  • София
Някой да е поръчал аксесоари за прахосмукачка робот? X20 Pro Xiaomi.

# 26
Може да се е обсъждало, но не намирам. Чувам някакви твърдения, че ЕС щял да спре достъпа на тему, или да го ограничи с мито. Някои друг чувал ли е такава информация?

# 27
  • София
В предишната тема го обсъдихме.

# 28
  • Асеновград
https://share.temu.com/hEClrnk9X7B пристигна 1 подарък от офертата с 5 подаръка. Пълен боклук.............. имам поръчван Ветроустойчив Капак за Газов котлон, ами това което дойде няма нищо общо с другия който съм си платила редовно. Това което дойде сега е тънка ламарина която още по пътя е безумно смачкана .

# 29
  • Лутаща се
Благодаря за новата тема. Днес ще пусна последните поръчки с последните ми купони и приключвам за тази година. Така се надявам да има време да върна нещата, които няма да одобря (винаги има такива) и да ми възстановят парите.
Постарах се да изхарча всички натрупани кредити, че не се знае какво ще се случва после с еврото. Също така умишлено накупихме всичко, което бяхме набелязали. Убедена съм, че след това цените ще са завишени, най-малкото от уравняването на евроцентовете спрямо стотинките. Със зигурност закръглянето ще е нагоре.
Исках да купя на дъщеря си такава прахосмукачка, но и нейната цена е скочила. Аз моята я купих за 164 лв. Сега струва 202 лв. Яд ме е!

Общи условия

Активация на акаунт