Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 542
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 735
Може ли да се включат дами, които са с впечатления от роботите за прозорци - това ми е новата фикс-идея, след калъфите за диван - и тях ги мислих сума време, а съм супер доволна. Знам, че се пита на почти всяка страница, но за 130- 160 лв. ми се вижда много примамливо, особено, ако върши читава работа, че някои казват, че замазват (не само тея от Тему, а принципно). Има ли някой, който ползва по- отдавна?
Аз ползвам от доста години (поне 6-7) робот за прозорци, не от Тему, разбира се, купен е от един от нашите сайтове за домакински роботи, но вече не помня от кой. Марка Hobot, пак е китайски, мисля, вече доста стар модел, с две кръгли въртящи се основи, на които се нахлузват микрофибърни „калъфчета“, с осигурително въже, удължител за кабела, батерия за аварийни случаи, която трябва да се зарежда преди употреба, иначе роботът просто няма да тръгне, и дистанционно. Изключително съм доволна. Роботът досега се е изплатил многократно, да не говорим колко сили ми спестява, а и има места, които е физически невъзможно да измия сама - на висок етаж, огромни, неотваряеми прозорци, които отвън просто няма как да се измият. Освен това с робота за един ден мога да измия всички прозорци в апартамента, на ръка ще ми трябва почти работна седмица. Не пръска вода (както казах, е вече стар модел), на микрофибърните му калъфчета се пръсва препарат за стъкла по 2-3 пъти на калъфче, не повече, пуска се, слага се на стъклото, където засмуква и стои, и се стартира с дистанционното. При обикновената програма се качва до горния ляв ъгъл на прозореца и оттам постепенно слиза надолу, като го обхожда хоризонтално. Връща се там, където е бил сложен, спира и пищи да се премести. Имам достатъчно микрофибърни калъфчета, които сменям, като се замърсят, пера в пералня и суша в сушилня. Ако прозорецът е много мръсен, т.е. прашен, както обикновено са отвън, пускам по два или дори три пъти на едно стъкло, като сменям калъфчетата накрая. Доста е шумен, но се издържа. Огромна работа ми върши, а и на цялото семейство, давам го назаем на близки да си мият прозорците. Ще си го ползвам, докато работи, после планирам да си купя пак същата марка, но от по-нов модел, разбира се. И ще си го взема от тук, разликата в цената няма да е толкова голяма, а все пак удобството за гаранция и сервиз ми се вижда важно конкретно за този уред.

# 736
Здравейте, отскоро пазарувам от Тему и започнах да получавам оферти и купони. Сега имам няколко за -10лв над 10.01лв, как е най-изгодно да се ползва този купон? На мен ми иска минимум 25 лв да остане за плащане, има ли друг вариант?

# 737

Много благодаря за отговора, но не мисля че ми върши работа. Когато аз  променя валутата от левове в евро парите които имам в левове в евро ги няма. Проблемът не е дали аз искам или не искам да ги преобразувам, а България от първи януари официално приема еврото като собствена валута. Всички институции и банки в България автоматично преобразуват парите на гражданите от левове в евро по фиксинга на Българска народна банка. Говоря и  от името на много ваши клиенти във форуми, ние смятаме че е редно и ТЕМУ да преобразува кредитите на българите от левове в евро на 1 януари 2026 година. Въпросът ми е следния Какво ще се случи с моя кредит в левове когато настъпи новата година и лева вече няма да съществува. Много благодаря за отделеното внимание. Очаквам конкретен отговор.

Благодаря

Мисля че най-после взеха решение по нашия проблем.  Правилно ли разбирам отговора че ще ни превалутират кредитите. Точно това което ние искаме?

# 738
  • На изток от Ада
Здравейте, отскоро пазарувам от Тему и започнах да получавам оферти и купони. Сега имам няколко за -10лв над 10.01лв, как е най-изгодно да се ползва този купон? На мен ми иска минимум 25 лв да остане за плащане, има ли друг вариант?
Винаги иска 25лв поръчка.
Само за купони иска 2,или 3 неща които може,да са,с обща сума под 25лв  .
С купон 10 лв пак трябва да платиш 25лв , но поръчваш за 35лв

# 739
Имам актуализации - вероятно ще имам още 2-3 пратки преди Коледа. В срок са, можеше да дойдат след НГ и пак нямаше да са закъснели.
Интересно, че китайците се стараят толкова Hushed

# 740
  • На изток от Ада
И аз това забелязвам pppqqq!
Имам поръчка от 14 12 вероятно тези дни ще я взема минала е митница.
Вероятно китайците и те опасяват от санкции мито и т н и кск ще повлияе на купувачите

# 741
Разцепих се. Пуснах поръчка за два артикула в евро, получих горе-долу 50%-ови купони. И пуснах още 3 поръчки, за да си изхарча кредита. Останаха ми още 50 лв, което с 50%-ов купон трябва да взема неща за 100 лв. Тотално се изчерпах, но имам още няколко дни до 31-ви да ги изхарча. Не ми се експериментира да оставям кредит в лв след НГ. Така или иначе имам неща да връщам и е възможно да изгоря с тия пари, поне кредита си да изхарча.

# 742
  • Лутаща се
Моята сага продължава, екипа на съпорта ми писал,че ще следи пратката на всяка стъпка, да дойде по бързо.............
Ами заявих връщане, сега ще чакам да го направят, тя и така пратката не е тръгнал още в склад е......
От Тему имам много читав влагоабсърбатор https://share.temu.com/0aPE57O5W5B
От робота за прозорци съм много доволна, който има претенции да се гъзи по прозорците и да бърше, за мен си мие чудесно. Имам от кръглия с пръскалка.
Ще погледнеш ли кой точно модел е? А ако имаш работеш линк ще е чудесно!
Купих на дъщеря ми кръгъл с пръскалка PuRuiKai 09 и се оказа само с Ра 2800, което е слабо засмукване и на моменти се плъзга по стъклото.

# 743
Здравейте, аз не пазарувам от тему, майка ми го прави и на нея поръчвам.
Вярно ли, че от юни или юли всяко артикулче, което е вътре ще му се начислява такса 3 евро?
Тоест съм си поръчала 5 дреболийки и хоп - още 15 евро?
Дано не е вярно. Пълно безумие е това.

Пише го и в различни източници. Ще се начислява 3 евро   на пратка под 150  евро за алиескпрес, шийн, тему и т.н. началото ще е лятото 2026.  ЕС Искат да сложат ръка върху тези покупки под формата на  по- малки  пратки, заели над 90%от всички пратки за изтеклата година... но братята китайци ще намерят някакъв  нов начин за да не им секнат поръчките. Ще видим какъв.

# 744
3€ на пратка под 150 € не знам дали е много за французи, белгийци, германци, ама нас ще ни накара или да поръчваме по-рядко в една пратка или да се кооперираме.

# 745
Имам поръчка от 15 декември която се изпраща по суша с Еконт и вече е със статус предаване от митницата 😱

# 746
  • Асеновград
Моята сага продължава, екипа на съпорта ми писал,че ще следи пратката на всяка стъпка, да дойде по бързо.............
Ами заявих връщане, сега ще чакам да го направят, тя и така пратката не е тръгнал още в склад е......
От Тему имам много читав влагоабсърбатор https://share.temu.com/0aPE57O5W5B
От робота за прозорци съм много доволна, който има претенции да се гъзи по прозорците и да бърше, за мен си мие чудесно. Имам от кръглия с пръскалка.
Ще погледнеш ли кой точно модел е? А ако имаш работеш линк ще е чудесно!
Купих на дъщеря ми кръгъл с пръскалка PuRuiKai 09 и се оказа само с Ра 2800, което е слабо засмукване и на моменти се плъзга по стъклото.
https://share.temu.com/KyScswS9AXB при мен няма такъв проблем, трябва да вида на кутията какво засмукване дават. Но и преди сме коментирали, робота се зарежда, за да има смукателна мощност предварително. Изчакваш да светне зелено и чак тогава се пуска да работи. Веднъж се опитах да го пусна директно без предварително зареждане и се плъзна. Има го написано в упътването.

# 747
3€ на пратка под 150 € не знам дали е много за французи, белгийци, германци, ама нас ще ни накара или да поръчваме по-рядко в една пратка или да се кооперираме.
Нищо не е на пратка, ще си платим чинно.
Скрит текст:

Тези, които пазаруват от iherb си спомнят времето, когато пратките тръгваха без включено ДДС и после тук или ако са през превозвач в Европа се начисляваше и накрая пускат за получаване.
Чакала съм и по месец DHL да ми доставят пратка - те с пълномощно от клиента обработваха бързо, плащах онлайн и после чакам
С пощите беше култово, идва известие за пратка с ДДС, попълвам, пращам и ни вест, трупаха по складове и по над месец като стигнат по празниците. Даже веднъж една служителка тръгнала да освобождава пратката ми и ми звъни да пита - защо толкова опаковки и какво ги правя. Обменихме опит с добавките.

Другата изобретателност, продукт, който не се доставя през България а е разрешен в Германия или Великобритания се поръчва през превозвач.
Смятаха и се тревожеха, че веднъж платили на сайта, пак ще плащат такси, но не се отказваха хората

# 748
Аз рядко пазарувам от чужбина - Емаг от време на време и рядко "Джордж". За "Джордж" ползвах една фб страница за колективни поръчки. Вярно, закръгляха лирата малко на горе, но пак ми беше много по-изгодно отколкото в български физически магазин. Плащах си само доставката в България по Еконт.
Относно ДДС, ако си погледнете разписката в Тему - ДДС е включено в цената, която плащаме.

# 749
Имате ли наблюдение кога Тему иска поръчка за мин 25 лв и кога  няма изискване за минимална стойност на поръчката ?
Често попадам  на предложение за 2 артикула , без значение от сумата и обещание за 200 лв купон , но понякога има минимална стойност на поръчката , а понякога няма

Общи условия

Активация на акаунт