Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 215
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 960
Към момента е по-изгодно в лева и с купони, получени в лева, при конвертирането има загуби, освен ако нямате купони в евро и карта с евро.

# 961
Не е нужно специална карта в евро (сметка е по-точно). Може да си плащате и със сметка в лв.
Зареждам си Револют от сметка в лв, те ги обръщат в евро и без проблем плащам в сайт с лв. Предполагам и тук няма да има проблем. Важното е какво е изгодно.
Взех си иначе 50%-ови купони с евро и си ги харча с кредит в лв. Не искам да обръщам на евро, защото кредита ми ще се превалутира евентуално след 1.01.

# 962
При мен още не е обърнало необратимо - вчера пуснах още една поръчка в лева.

# 963
Връщал ли е някой продукти от една и съща поръчка в два различни пакета за връщане?
Ако във втория пакет има продукти и от поръчка, за която това е първо връщане, пак ли начисляват доставка?
И колко горе-долу е тази доставка?
Поръчах лед лампа, която открих, че не работи доста по-късно, защото не беше за вкъщи и сега се чудя дали да преглътна тези 15 лв. или да я засиля обратно с неща от следваща поръчка.

# 964
Някой поръчвал ли е термочанта за храна, която да поддържа температурата за 3-4 часа?

# 965

Аз разбрах, че ако минеш на евро, после не можеш да се върнеш на лв, а кредита ми може да се наложи да почакам до 1.01 да го обърнат и за това си стоя на лв.

Връщал ли е някой продукти от една и съща поръчка в два различни пакета за връщане?
Ако във втория пакет има продукти и от поръчка, за която това е първо връщане, пак ли начисляват доставка?
И колко горе-долу е тази доставка?
Поръчах лед лампа, която открих, че не работи доста по-късно, защото не беше за вкъщи и сега се чудя дали да преглътна тези 15 лв. или да я засиля обратно с неща от следваща поръчка.

Да. Ако върнеш продукт с друга поръчка, за която това е първо връщане, няма да имаш такса на другия, от чиято поръчка вече си върнала.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:02 от Moderator1

# 966
Някой поръчвал ли е термочанта за храна, която да поддържа температурата за 3-4 часа?
Аз имам няколко с детски десена,но и самите кутии на супите са с изолация.Детето твърди че на обяд като ги хапва са приятно топли,значи изкарват 5 часа близо от сутрешното слагане.Ако ще ти вършат работа ще кача линкове на кутиите и чантите,които ползва.

# 967
  • София

Аз разбрах, че ако минеш на евро, после не можеш да се върнеш на лв,
...
Не е вярно. Току-що от Тему ме осведомиха, че от януари минаваме на евро и дали искам още сега да мина на евро, съгласих се, минах, после върнах на левове и сега е в левове. Това на мобилната версия.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 12:45 от milenaka

# 968
Аз заради този текст в оранжево. Не съм пробвала да сменям.

# 969
Лещичка, да. Качи ги, когато имаш възможност.
Иначе аз гледам тези
 https://share.temu.com/hkx3z4m2BzB
 https://share.temu.com/NNb6MtnedoB
 https://share.temu.com/iJxccbZp6jB

# 970
Не знам на кого отговарям, че мина доста време и сте писали. Аз купувах телефон. В лева е 609,11, в евро - 312,99. Използвах купон 40€ и платих с левова сметка в евро. Излезе ми около 3 лева повече, отколкото, ако бях платила с лева и същия купон в лева - 77,84. Не, че е голяма разлика, се, но има

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:03 от Moderator1

# 971
При мене вече е така (необратимо съм само в евро).
Скрит текст:
Изписва, че имам кредит в друга валута и не мога да го ползвам заедно с евро. Дребна сума е. Може би ще превалутират след 1 януари.

# 972
Къде получавате тези съобщения - в Тему или на пощата, с която сте регистрирани?

# 973
Кликни на Начало в приложението
и ще ти излезе. А конкретно за кредита кликни върху самия кредитен баланс.

# 974
  • Бургас
Някой да е закупил това за орехчетата?
https://share.temu.com/aA4FTTlWzYB

Общи условия

Активация на акаунт