Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 404
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 945
  • Somewhere far away
Супер. и аз поръчах Л защото ми се струва умален според размерите в сайта, а и не обичам да ме стяга и да ми прилепва много. мерси за отзива,  важното е че  топли.

# 946
  • На изток от Ада
Аз поръчах няколко клина и дънки с вата.
Ами добри са. Ина 2 клина които са по -тънки. Въпросният го нямам

# 947
Поръчвала съм чрез мито и доставка с пощата.Получих известие че имам пратка с дължимо мито в пощата,отидох платих си и си получих колета.В града ни няма митница,не помня сумата,но не беше нещо супер скъпо като цена.Аз го тълкувам 3 евро на пратка,няма как да е на артикул.

# 948
  • София
3 евро на артикул ще е.

# 949
Мито,разлика в ддс-то се плащат в сайта.Пазарувала съм от американски сайтове,където и сега се плаща мито.Всичко се калкулира на касата и не се ходи по митници.

# 950
Ххаха аз няма да спирам ако е 3евро на поръчка.
На артикул ще е , за съжаление. Големите европейсли концерни ще вземат на едро без мита. Тук ще ги продават през веригите си скъпо. Ще трупат печалби, за сметка на обикновения потребител, който няма кой да го защити Sad( Дано китайците да измислят нещо...

# 951
  • На изток от Ада
Ами както стана. Ще е тъпо но както ни превъртят.

# 952
Така, никъде не се цитира европейски акт, който официално да влиза в сила за новата такса (Регламент или Директива). В чуждестранните източници като Ройтерс и други се визира решение на министрите на икономиката на държавите-членки в ЕС. Решението е прокарано към Европейската комисия, която не виждам никъде да го е приела. Мярката е предвидвна като временна. И се говори за parcels и shipments, т.е. за облаганр на пратки, а не за items, т.е. за продукти.
Ако някой има по-конкретна информация за акт на Европейския съвет или на Комисията, моля да сподели, за да проверя юридически. Ако намеря нещо друго, ще споделя.

# 953
Да попитам коя от двете прахосмукачки е по-добре да взема https://share.temu.com/lW6fyss1mWB
или тази https://share.temu.com/VmskGqD2VBB?
Според мен разликата е в мощността !
Ако има някой който е ползвал някоя от тях да сподели!

# 954
tajmahal, точно такава нямам, но имам две безкабелни от Тему с обявена различна мощност. Е, еднакви са, а мощност на мотора никъде не фигурира в документите на уредите. Не бих се доверила на обявената мощност, по-скоро ще се видя от цената на модела. Но нека се включи и някой, който я е пробвал, за по-голяма достоверност.

# 955
Някой наскоро се беше оплакал, че му възстановяват по-малка сума от платената. При мен днес стана същото. Върнах един артикул като рекламация, проектор, който не работи. 90 дни за връщане са му изтекли отдавна. В този случай се свързах със съпорта им на чат и ми организираха връщане. Платила съм за него 81,50, а ми възстановиха 74,45. Днес го оставих в кутиите на box now и преди малко дойде съобщение за "пълно" възстановяване. След разследване и писане със съпорта отново, се установи, че имат право да начисляват доставка и да си я приспадат от очакваната сума за връщане. 7,05 са ми удържали за доставката.

# 956
FreakOnALeash,благодаря  ти за отговора!
То и от цената не мога да се водя защото разлика не е кой знае колко !А и на мен ми се струва ,че и разликата в мощността  не е реална!Просто при по-малката мощност има три различни варианта на модела,което също ме разколебава!
За това ще изчакам коментар и на някой който е ползвал конкретен модел!

# 957
Ако има някой който е ползвал някоя от тях да сподели!
Един и сьщ модел е на двата линка Lubluelu V6, разликата е в приставките, най-скъпата е с 2 повече.

# 958
Новите купони са ужасни ...Пазаруваш за 150,200евро дава ти 20 купона за 10евро при пазаруване за 113евро.Дано се промени нещо...

# 959
Е само дето го мислихте толкова време!

Общи условия

Активация на акаунт