Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 209
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 990
Откакто минах на евро, направо ме затрупа с всякакви оферти – то намаления (на някакви евтинджоси само), то намаления, то връщане на кредити... Аз обаче приключих с Тему за тази година, а откакто ме прецакаха с един коледен подарък и го мандахерцат по суша през половината земно кълбо, доста ще си помисля дали и догодина ще пазарувам от тях. Поне засега нищо не ме изкушава, за по-нататък ще видим.

# 991
  • На изток от Ада
Аз в евровата версия имсм само 2 карти за отстъпка.  Както си имах и в бг

# 992
  • Сред мелниците
Предлага ми купони за 200 лв в случай че направя поръчка за два артикула.    Не помня цените им от преди,  но ми се струва че нямат намаление. Стояха ми в любими.
Сложила съм двата които и без това бих купила в кошницата , но трябва да платя за да получа купоните. Самите тях още не виждам,  нито условията им.
Понеже някои от вас са толкова любезни,  в  предишните страници,
мога ли да получа съвет , дали да продължа с плащане на двата артикула?

# 993
  • Асеновград
Получих лъка , явно след като в събота се обадих в Боксноу и обясних проблема, са отбелязали и беше натикан в голяма кутия. Явно и предния път е можело ама, го върнаха в Китай.  За момента съм доволна от всичко, Като ми остане време ще снимам и ще дам отзиви.

# 994
Предлага ми купони за 200 лв в случай че направя поръчка за два артикула.    Не помня цените им от преди,  но ми се струва че нямат намаление. Стояха ми в любими.
Сложила съм двата които и без това бих купила в кошницата , но трябва да платя за да получа купоните. Самите тях още не виждам,  нито условията им.
Понеже някои от вас са толкова любезни,  в  предишните страници,
мога ли да получа съвет , дали да продължа с плащане на двата артикула?
Какви са купоните ще видиш като натиснеш малкият въпросителен знак.
Офертата по принцип е добра. А и после ще си получиш назад част от парите под формата на корекция в цената. Понякога са стотинки, друг път се събират и по 4-5 лева.

# 995
В (като Вятър), дай екранна снимка да видим офертата.

# 996
  • Сред мелниците

Нещо такова, като  в количката вече има два артикула, останалите които се виждат са от възможните за избор.

ЕДИТ видях някои от условията . Има различни варианти, не схващам обаче дали само един от тях е приложим. напр 10 евро за над 36 евро. Другите са с големи покупки.
и може би беше грешка, да избера точно тези двата , които засега са в кошницата. Можех да купя нещо на много по-ниска стойност?

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 13:16 от В (като Вятър)

# 997
  • На изток от Ада
за да видиш купони кликни на питанката

# 998
Да. Купонът се прилага автоматично като достигнеш посочената сума, на пример 10€ се прилага при достигане на 36€ на маркираните покупки. Това означава, че ще платиш 26€ + в зависимост колко над тези 36€ си. Купоните ще се прилагат автоматично първите 3-4 или 7 дни, зависи от офертата. След това в течение на 60 дни от получаването им можеш да помолиш бота да ти реактивира един купон. Ще ти ги покаже в списък и ще избереш купона, който искаш да ти активира. Мисля, че в пакета сега имаш и пет разпръснати купона, събери си ги. Те са за по-малки суми, но може да ти свършат работа.
Цъкни на въпросителния знак тук и ще видиш пакета от 200€ какво включва.

Тези са извън пакета и трябва да си ги събереш, кликни на тях, не са лоши. Това са около 22 лева намаление при покупка над 70 лева. Малко нестандартни са ми на мен, но биват.

# 999
В (като Вятър), за да получиш купони, можеш да избереш два артикула с най-ниска стойност.

# 1 000
Привет, имах събрани десетина лева кредит от разлики в цената на артикули. Сега като се смениха цените в евро и кредита се занули. Има ли някаква опция с която да го върна? Всички опити отговор от чата се въртят около това, че кредита ми е върнат и мога да го ползвам и дотам.

# 1 001
Писаха, че ще се превалутира кредита до 1.01. изчакай

# 1 002
  • На изток от Ада
Аз изхабих ппчти всичкият кредит. Остана в единия профил 2лв

# 1 003
Писаха, че ще се превалутира кредита до 1.01. изчакай
Благодаря Gift Heart

# 1 004
  • София

Интересна компенсация получих на вече върната сума, заради забавяне и пратка, която така и не дойде преди 2месеца и сега ме компенсират с още 112лв, заради това, че са ми дали грешен номер за проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт