Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 788
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 405
Единственото, което ми дава от половин година насам е купони от 30%, но последните 2-3 оферти са кофти, от типа на 19/120 и подобни странни числа. Всъщност мъдрят ми се някакви купони без поръчка 20/100 и 30/120. Тази вечер пък ми даде оферта да купя един продукт и да взема купони, но бяха все неизгодни  - 100/450, 60/270 или 19/120, обаче продуктът беше за 6 лева, който си избрах. Като видях купоните не поръчах.
За момента няма кой знае какво да съм си забелязала, имам още купони, но реално съм  хвърлила око на една етажерка за микровълнова и едни кошница за шкаф под кухненска мивка. Второто обаче е от местен склад, на 39 лева и стотинки и ми иска още нещо за 40+ лева или да платя доставка 5-6 лева. На тези продукти от местен склад мога ли да ползвам купон, че май имам още 1-2 от 10/35?

# 406
  • На изток от Ада
Аз сменях . Нямам връщане.

# 407
Ей, накрая ЕС изпълни заканата - от 1 януари митническа такса за поръчките. Sad

# 408
Юли. Коментирахме на предната страница.

# 409
  • Лутаща се
Какъв робот за миене на прозорци е по-добре да се вземе - с пръскалки или без?

# 410
  • Плевен
Сега четох,че от юли 3 Евро на артикул! Не върху цялата пратка. Това ще е ужас...ще е краят.

# 411
Е, то има артикули, които не струват повече от 1-2 евро  сега. Ясно е, че на ЕС не му е изгодно населението да пазарува от Тему, затова се опитват да задушат бизнеса. Китайците сигурно ще измислят нещо, за да не загубят част от пазара.

# 412
  • София
Сега четох,че от юли 3 Евро на артикул! Не върху цялата пратка. Това ще е ужас...ще е краят.
На пратка, не на артикул.

Всъщност, не мога да намеря офиц. информация. На едно място чета за всеки артикул, на друго - за всяка пратка, на трето - за всяка категория в пратка.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 08:58 от milenaka

# 413
  • Плевен
Това четох, не знам колко е вярно.

и тук

# 414
  • София
Според Ройтерс е на пратка - https://www.reuters.com/world/china/eu-impose-3-euro-duty-small- … -2026-2025-12-12/
И според БТА - https://www.bta.bg/bg/news/economy/1026961-es-shte-vavede-taksa- … D0%B5%D0%BC%D1%83

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 09:19 от milenaka

# 415
  • Карлово
Какъв робот за миене на прозорци е по-добре да се вземе - с пръскалки или без?
Аз лично не харесвах пръскалата на моя. Сякаш стават едни вадички като пуска вода и го ползвах на сух режим, като пръскам с препарат пред него, роботът само бърше.

Приятелка си купи от Тему пак с вода и е много доволна. Има огромни френски прозорци и единствения начин да ги чисти отвън е с робота.

# 416
Alys, колко време чака доставката от express one? От влизането в България?

# 417
  • Плевен

И според Ройтерс е на артикул като комплект от  10 чифта памучни чорапи се води един артикул, но ако имаш друг комплект от 5 чифта вълнени чорапи е друг артикул.
Скрит текст:
BULK OF LOW-VALUE PARCELS FROM CHINA
A Council source said the duty would apply per product type, based on six-digit tariff codes. This means 10 pairs of socks of the same type would incur a 3-euro charge, but five pairs of socks made from wool and five from cotton would count as two item types and incur a 6-euro charge.

# 418
  • София
Хм, този абзац не съм го видяла. Според него е на тип стока според състава, не на артикул. Т.е. ако поръчваш например 3 панталона и 2 блузи, но всички се водят полиестер, ще платиш 3 евро. Но ако поръчаш три панталона вълна и 2 блузи полиестер, ще платиш 6 евро. Май така излиза.

# 419
  • Somewhere far away
смятам да поръчвам и преди не излизаше това - сега излиза. какво означава следния надпис под артикул, става дума за разклонител с  usb слотове ?

Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна. Моля, проверете спецификациите на артикула, преди да го закупите.

Общи условия

Активация на акаунт