Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 710
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания

Аз им пиша още като ми излезе,че е пратена с Бокса. Влизам в самата поръчка,на куриер,контакти, подробности и там се вижда адреса на кутията. Ако е различна от желаната,пиша в полето,пренасочване до адрес на желаната кутия,и готово. След определено време, получавам съобщение,че е променена.

# 466
Някой получавал ли е пратка в бокса в неделя?

# 467
Според моя опит, не разнасят в неделя.

# 468
Аз май веднъж. По принцип нашите куриери не работят в неделя, но знае ли се. Покрай празниците може да са се поразмърдали.
Иначе и аз имам 2 пратки, които днес били на път към кутиите. Ще видим...

# 469
Някой получавал ли е пратка в бокса в неделя?
Аз получих днес - гр. София. В петък вечерта излезе от митница и днес получих съобщението от BOXNOW.

# 470
  • София
Момичета, някоя от вас дали си е поръчвала  ръчна парочистачка от Тему и ако да, моля за мнения и от кой модел е доволна?

# 471
Малко отзиви от последната поръчка.

Пуловерче. Харесва ми. След първо пране е ок. Ще видим колко ще изкара

Стикита, за да се занимава детето докато яде. Не се лепят хубаво и падат

Коледни стикери за подаръци. Харесват ми.

Лампички като гирлянд. Метални са, но картинките са с много ниско качество и ще ги връщам.

Ръкавички. Мисля, че са умалени и не си отговарят на размера.

И след първото пране паднаха картинките. Явно са лепени. Мога да ги зашия, но е дразнещо колко нещата са им недомислени. Оплаках се и ми върнаха парите. По принцип рядко се оплаквам за нещо. Особено и като е минало време, но сега вече се подразних.

И тези кутийки за малък подарък са много сполучливи. Поръчах ги миналата година и сега ги използвах чак.

# 472
Аз на една жилетка с подобни декорации като на ръкавичките на VaniaK, прочетох преди да я изпера, че са залепени и ги пришивах. И не беше съвсем евтинджос. Ето тази:
 https://share.temu.com/IgdKotlQKUB

Но от дрехи като цяло нямам оплаквания. 70 на 30 сполучлив опит имам с дрехи, но чета, сравнявам и гледам. Пускам ги и за проверка в Шейн, защото има повече отзиви и снимки.

# 473
Доволни ли сте от безкабелните прахосмукачки? Имате ли проблеми с тях. И ако може препоръка за някоя.

# 474
На мен наистина не ми се е случвало нещо да избелее (освен една-две пижами, но след много пранета) - ето тези тениски с щампа отпред, ги нося непрекъснато и не мърдат. Мислех, че щампата ще се напука или обели, но няма такова нещо.

Имам и едни пуловери с ярки принтове, които честно казано, са малко плашещи, но понякога ми е приятно да ги нося - и тях пера в пералня, без специална програма, и им няма нищо.

# 475
Доволни ли сте от безкабелните прахосмукачки? Имате ли проблеми с тях. И ако може препоръка за някоя.
Аз съм доволна. YANHAMA H3 е моята. Съветвам да не се гледат обявени мощности. Всички от този модел са еднакви.

# 476
  • Испания
Поръчките ми, обединени в една ,с БГ Пощи,заседнали от 2декември на митница,имат движение.Освободени са,алелуя,има надежда.

# 477
  • пустинята Гоби
Дами, имам следния казус. Вчера забелязах, че фотоалбум, който съм поръчала е с грешната корица и реших да се оплача, евентуално да ми върнат част от парите, че нямам време да поръчвам друг. Днес гледам са ми върнали парите от цялата поръчка Astonished . Какво да ги правя, луди хора, вместо 20-30 лева, върнали са ми 100? Влизам в поръчката, отбелязани са всички артикули като сгрешени, пък аз реално за един се оплаках, прилагах снимки.

# 478
А като са върнали парите за цялата поръчка не си ли искат нещата обратно? Ако са получени. Иначе може да се анулира поръчка на етап събиране.

# 479
Да не би просто да са дали повече пари за албума? Те щом вече са ги дали, не могат да си ги вземат и явно не искат нещата обратно.

Но сигурно ботът нещо се е объркал.

Общи условия

Активация на акаунт