Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 492
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 795
Аз днеска връщах.

# 796
Експрес 1 ми казаха по телефона, че ги държат 7 дни, не съм питала дали работни. Така или иначе те доставят в търговски обекти, които едва ли ще се разработят по празниците, така че ще си я вземете. Но ако е все още на митница не я чакайте по-рано то 2026г. Не се шегувам. Ако все пак дойде, обадете се и помолете да я задържат.
Последно смятам днес една перяща прахосмукачка да поръчам, защото имам разни купони за намаление и после след НГ.

# 797
Експрес 1 ми казаха по телефона, че ги държат 7 дни, не съм питала дали работни. Така или иначе те доставят в търговски обекти, които едва ли ще се разработят по празниците, така че ще си я вземете. Но ако е все още на митница не я чакайте по-рано то 2026г. Не се шегувам. Ако все пак дойде, обадете се и помолете да я задържат.
Последно смятам днес една перяща прахосмукачка да поръчам, защото имам разни купони за намаление и после след НГ.

Не са работни, календарни са.
Моите пратки ги оставят в едно магазинче което не само, че работното му време е от 9:30 до 18:00 и трябва или да закъснея с час или да си тръгна по-рано един час от работа, но и не работи събота и неделя изобщо.
И знам, че на седмия ден ги връщат, и като казвам седмия ден имам предвид седмия ден рано сутринта, когато носят новите пратки. Последната пратка ми я доставиха в петък и реално имах 3 дни само в които да уредя някой да ми я вземе.

# 798
Момичета, телефончето ми е от местен склад и днес тръгна с DHL, със Спиди ли да го чакам? Нямам опит с DHL. Ако е със Спиди как процедират - в офис, в кутия или до вкъщи?

# 799
  • София
При мен беше с куриер до нас, но аз пренасочих до офис.

# 800
И на мен ми ги носи куриер на Спиди до нас.

# 801
Момичета, задавам отново досадния въпрос за роботите за прозорци. Този път търся сравнение. Innocent
Скрит текст:
Имам този:

https://share.temu.com/6tPAvC7swiB . На мен ми върши работа, ползвам го в апартамент. Но искам да взема като подарък за приятелка с малко дете, която живее в къща с доста прозорци.
Гледам този и се чудя по-бърз ли е в сравнение с моя, по-добре ли чисти, дали пък не е по-тромав...

https://share.temu.com/sK9pzxG8OKB
Ще съм благодарна на мнение! Flowers Bouquet

# 802
Ходих до офис на Спиди по друг повод и ги попитах относно DHL, ама мацето вика, че не работят вече с Тему, само с Шейн.
Предпочитам да не ми го носи куриер до вратата, ама ще видим.
Между другото, две поръчки с по две неща от 14 и 15 декември вчера са освободени от митница. Куриер е Бокс Ноу за тях, така че може би утре след 14 часа да ми ги доставят даже. До сега не съм имала толкова бърза доставка.
За телефона от местен склад ми дават дата за получаване 5-7 януари, поръчката е от петък, днес тръгна. Но там се събират и доста почивни дни покрай Коледа и Нова година.

# 803
https://share.temu.com/9upmThc0JfB
Получих си пратката, която трябваше да пристигне 10 януари, с БГ пощи, много съм доволна, първо, че дойде за празниците /за подарък е/ и е много добро качество. Изглежда чудесно, материалът е може би чугун, тежичко е.

Ето снимка .

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 17:37 от Luisi

# 804
Много е хубаво!
И аз имам едни метални елементи за окачване от Тему - щях да закачвам точно звънци на тях (не ми беше дошло наум, че има в комплект със звънец, а и лятото си направих колекция от вятърни камбани от тях), но все още не съм намерила кой да ми ги монтира...

# 805
  • София
Момичета, задавам отново досадния въпрос за роботите за прозорци. Този път търся сравнение. Innocent
Скрит текст:
Имам този:

https://share.temu.com/6tPAvC7swiB . На мен ми върши работа, ползвам го в апартамент. Но искам да взема като подарък за приятелка с малко дете, която живее в къща с доста прозорци.
Гледам този и се чудя по-бърз ли е в сравнение с моя, по-добре ли чисти, дали пък не е по-тромав...

https://share.temu.com/sK9pzxG8OKB
Ще съм благодарна на мнение! Flowers Bouquet
Имам ги и двата, предпочитам квадратния. По-бърз е, лек и не загрява, мисля че по-добре обира ъглите.
Недостатък му е калпавата изработка, изпуснете ли го веднъж е до там.

# 806
Направо не мога да повярвам.... Поръчах на 12.12 разни неща, даваше доставка 19.12-05.01, отначало грам не вървеше и накрая аха се засили и по мои изчисления най-късно утре трябваше да е при мен и ново 20! Пратката от София днес е отишла в Бургас!!!! При все, че местоназначението й е в другия край на България. Няма причина да обикаля цялото земно кълбо, ако от София пътуваше, както трябва, досега да беше стигнала. То е ясно, че сега ме чакат предпразнични разправии с Бокс нау, ако успея да се свържа въобще с тях, въпросът е, че пратката ми е неспасяема вече, на мен нещата ми трябваха за Коледа.

# 807
  • Пловдив
А на мен една обединена пратка от две поръчки, са ги разделили - едната е излетяла, а другата пише - прибран в склад на Тему. На някой случвало ли се е това и какво означава това, че е прибран в склад на Тему? Да не би да не ми го изпратят изобщо.

# 808
Моята така от софия отиде в русе и вися там 3 дни докато дойде в бургас

# 809
Направо не мога да повярвам.... Поръчах на 12.12 разни неща, даваше доставка 19.12-05.01, отначало грам не вървеше и накрая аха се засили и по мои изчисления най-късно утре трябваше да е при мен и ново 20! Пратката от София днес е отишла в Бургас!!!! При все, че местоназначението й е в другия край на България. Няма причина да обикаля цялото земно кълбо, ако от София пътуваше, както трябва, досега да беше стигнала. То е ясно, че сега ме чакат предпразнични разправии с Бокс нау, ако успея да се свържа въобще с тях, въпросът е, че пратката ми е неспасяема вече, на мен нещата ми трябваха за Коледа.
Ако има добра душа, която да я вземе от кутията и да я прати с автобуса до София?

Общи условия

Активация на акаунт