Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 258
  • 1 015
  •   2
Отговори
# 975
Мислех да пусна още една поръчка до 30-ти, докато картата работи (моята не е Револют), обаче нямам карта за отстъпки в момента. Затова още не сменям валутата.

# 976
Връщал ли е някой продукти от една и съща поръчка в два различни пакета за връщане?
Ако във втория пакет има продукти и от поръчка, за която това е първо връщане, пак ли начисляват доставка?
И колко горе-долу е тази доставка?
Поръчах лед лампа, която открих, че не работи доста по-късно, защото не беше за вкъщи и сега се чудя дали да преглътна тези 15 лв. или да я засиля обратно с неща от следваща поръчка.
Да, можеш да я добавиш към неща от друга поръчка и ще е безплатно.
Първа обаче искаш връщане да продукт от следващата поръчка и после добавяш и лампата.

# 977
Ако се върне цяла поръчка,за която е използван купон за намаление 50%, дали ще възтановят купона?

# 978
  • София
Ако се върне цяла поръчка,за която е използван купон за намаление 50%, дали ще възтановят купона?
Да, ако не сте върнали поръчката заради която са ви дали купона.

# 979
На мен, напоследък, не винаги ми връща част от използвания купон ако върна част от поръчката.
Уф, днес пуснах 3 поръчки с най-старите 50 процентови купони. Много изгодни покупки, но спирам, защото вече започвам да купувам ненужни неща само и само да изхарча купоните. И така, от недоглеждане,  се прекарах да поръчам две неща по суша.  Head Band
Иначе, при мен няма съобщение за превалутиране в евро.

# 980
Ще поръчам за последно тази година. Имам малък кредит.
Не знам как да пазарувам с купони... Не съм се опитала да се науча. И пак съм доволна от ценовите предложения.
Не мисля, че ще се откажа от сайта през новата година... Пък ще видим.

# 981
То няма какво да се учите, ако имате купони  те се зареждат автоматично, и ви пише каква сума ви трябва.

# 982
То няма какво да се учите, ако имате купони  те се зареждат автоматично, и ви пише каква сума ви трябва.
А като се спрат да се зареждат могат да се активират отново от бота при заявка. И аз не разбирам кое му е трудното.

# 983
Аз пък си изгубих някои от 50%-товите купони - виждаха се последните останали (тези за по-големите суми), но отказа да ги поднови, защото били стари.
Сега използвам последните по 10 лв (при поръчка за 35), за да не изгорят и те.

# 984
Не знам дали ще е полезно - беше ми се появило някакво съобщение и аз механично смених на евро. Цените станаха в евро и на кредит имах 0.00 евро, но кликнах и излезе съобщение, че имам кредит в лева, който мога да използвам само в лева и ако искам, трябва да сменя валутата в лева. Така че пак си върнах пазаруване в лева и отново виждам и цените в лева, и кредита наличен.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:07 от anmasu

# 985
Ще поръчам за последно тази година. Имам малък кредит.
Не знам как да пазарувам с купони... Не съм се опитала да се науча. И пак съм доволна от ценовите предложения.
Не мисля, че ще се откажа от сайта през новата година... Пък ще видим.
Първо трябва да имаш оферта за купони, после да пуснеш поръчка, за да ти ги отпуснат. След това трябва да следиш дали са минали два месеца от деня,  в който си ги получила. На купоните си пише за каква сума важат. Прилагайки купон, трябва да ти остане да платиш минимална стойност за поръчка, която обикновено е 25 лв., а сега 13 €. На купоните пише, че важат няколко дни (3?), но реално важат 60 дни. За да ти възстановят купон, пишеш през иконката със слушалките на чат-бота да ти възобнови купон за отстъпка (може на български). Купонът се зарежда автоматично. Дано има оферти за що годе изгодни купони.
Пуснах една дребна поръчка през връщане на кредит. Не е много изгодно, но не ми се харчат излишни пари. Получих една поръчка, в която имам две парчета плат. Исках да ги върна, но не си ги искат, ще ми върнат частта от парите, които реално съм платила (4,16€), даде ми да си избера и предпочетох да ми ги върнат в сметката, а не като кредит. За такава сума не си струва разправията, но в името на спорта, тренирам при удобен случай. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 986
Благодаря ви!
Не съм приемала оферта за купони. Ще пробвам следващ път като ми предложи.

# 987
Благодаря ви!
Преди да пуснеш поръчката за купони, се опитай да разгадаеш какви купони ти предлагат. Пише ги, ако задържиш мишката на ?. Когато имаш оферта за купони, можеш да пуснеш екранна снимка и ще ти помогнем. Другият вариант е, ако пуснеш поръчка и ти дадат купони и видиш, че не са изгодни, можеш да откажеш поръчката. На мен не ми се е случвало да отказвам. Харесвам купони 10 лв. отстъпка за поръчка от 35 лв. Е, преди имаше доста по-изгодни.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:15 от alys

# 988
Благодаря ви!
Има различни оферти за купони, така че първо чети какво предлага и при какви условия. Като натиснеш на въпросителния знак ще ти изпише какво включва пакетът.
Най-често предлага покупка на два продукти без или срещу минимална сума (20, 25, 30 лева) и пакет за 200 лева. При мен обикновено включваше 90/270, 70/220 и 40/130, но може да включва и така наречените 50% купони: 20/40, 30/60, 40/80, 50/100 и 80/12/60 в различни комбинации до обща сума 200.
Има обаче и оферта за закупуване на 15 продукта и последните дни дава само малки купони 10*20/220. Ако до сега не си ползвал и това е нещо, разбира се, ние се разгледахме с щедрите купони. Но все пак 15 продукта са сериозна сума и малцина я ползват.

# 989
На мене ми предложи веднъж такава оферта. Не помня дали я използвах. 60€ най-вероятно е било шест купона по 10€. Горе в дясно има правила, където пише нещо относно купоните, както и при питанката. Като цяло не са съвсем коректни при обявяване на правилата за купоните. Докато не ги видиш черно на бяло, нищо не е сигурно.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:26 от alys

Общи условия

Активация на акаунт