Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 141
  • 434
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Абе, нарича ни ку*ви, ама някак така…. абстрактно 😂

# 181
  • Далечният изток
Редпилърите могат само да се учат от него...
Може да направи един канал и да ги обучава. Пари ше напрай... Ехеееей... И без това няма Grinning

# 182
  • София
Ами, откъде мислиш се захранват обичайните злетаци тук, от такива канали. За мен съществуването на редпила говори не за проблем откъм жените, а за крещяща нужда от мъжка фигура, която да покаже пътя на лутащите се в съвременния свят мъже. И разни псевдо гуруто го използват да заработват на техен гръб, пък те си мислят, че виждат истината.

# 183
Доста редпилърски канали вече се оглавяват от жени.
Внушават един такъв първосигнален авторитет, видиш ли, щом хубава жена говори против жените и женските им номера имаме 2 в 1 - информация от първа ръка и инфилтриран агент в редиците на врага. Бизнес ниша, к'во да прайш.

# 184
  • София
Зорито го закъса със закона, па не знам. Секна ѝ бизнеса с шамарите.

# 185
  • Далечният изток
Оф добре, че не се занимавам с такива глупости, нито ги гледам, нито ме вълнуват, нито ги знам.

# 186
Социалните мрежи са меко казано заляти с всякаква информация, видеа, гледни точки, хинтове, менторства и каквото се сети човек. Ако си малко по-податлив на чуждо мнение и влияние буквално се претопяваш.
Следя с голям интерес тенденциите аз. Виралите са възможно най-тъпите препоръки, видеа, поклащания на девойки, омраза към жени, сексуална принадлежност, простащина и евтинджос, както го наричам.
Та в момента никой нищо не струва. Всичко е за продан и всичко е евтино.
И това ще мине.

# 187
Същото е с конспиративните теории, псевдонауката, вярванията във всякакви глупости белким се почувстваш по-отличаващ се с знание свише. Както се казва преди селският идиот се изявяваше само в хоремага, сега трибуна му е целия свят. Като добавим и колко ИИ генерирано съдържание вече се върти активно - от тигри нападащи хора до професори, говорещи с техния глас и визия неща, които никога не биха казали... мисля, не само нищо няма да отмине, ами сега е най-малко фалшивото, което тепърва ще бъде.
Но пък ИИ може да съблече всяка, поне на снимка, така че това са бели кахъри.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:12 от vяsko

# 188
Нееее. Това е просто тренд.
Живите хора и техните емоции и реакции са безценни и така ще остане.
Даже ще стават още по-ценени и скъпи.
Да общуваш с жив човек, а не с ИИ. Да мислиш и изглеждаш като жив прост биологичен човек.
ИИ е достъпен и като лунапарк. Но в един момент ти се надува главата и разбираш, че е просто илюзия с ужасен шум. И бързаш да се разкараш.

# 189
Нееее. Това е просто тренд.
Живите хора и техните емоции и реакции са безценни и така ще остане.
Даже ще стават още по-ценени и скъпи.
Да общуваш с жив човек, а не с ИИ. Да мислиш и изглеждаш като жив прост биологичен човек.
ИИ е достъпен и като лунапарк. Но в един момент ти се надува главата и разбираш, че е просто илюзия с ужасен шум. И бързаш да се разкараш.

Не зная дали да бързаш да се разкараш, но да бързаш да съдиш не е препоръчително. За илюзията съм съгласен, но какво не е илюзия в този живот?
За шума - не съм съгласен. Убедена ли си, че се произнасяш на основа на цялостно добро познаване на възможностите на изкуствения интелект?
Ей за това му творение какво ще кажеш?

Скрит текст:

Намислил съм следващото лято да ида до Живерни...

# 190
Редпилърството е онлайн течение. ИИ-то също е част от екранния ни свят. Та покрай тях мисълта ми беше за виртуалния живот че ще става все по фейк. За живия контакт е така, естествено, че да прекараш бавно пръсти през косата на истинска жена ще си остане незаменимо.

Скрит текст:
...и така докато Алита не я пуснат на промоция в близкия Лидъл. Или онази от Блейд рънър (ма тя пък беше холограма). Тогава тренда ще е тренд колкото и топлата вода е била просто тренд като са я открили (хинт: още се търси).

# 191
  • Обран бостан ;)
Не държа никой/я насила в темата.

Сетих се за още неща, които биха се случили ако нагона на мъжете изчезне.

Няма да има нова любовна поезия и проза.
Няма да има оплаквания колко груби и нетактични са мъжете.
Пляскането по задника ще е комплимент.
Ще умрат организации като МиТоо.

Ще се сетя и други, но за сега и това е нещо.

# 192
  • София
Сутрешни прозрения. Според Фройд животът се движи от две неща - желанието за секс и страхът от смъртта. Ако изключим едното тотално, това ще даде такива девиации, че още не съм си изпила кафето и не ми се мисли.

# 193
  • France
Най вероятно нивото на агресивност ще спадне.

# 194
  • Далечният изток
Изчезне ли нагона, ще изчезне и мъжът като вид. Няма да има нужда от него в природата и постепенно ще спре да съществува.
На прав път ли съм?!

Общи условия

Активация на акаунт