Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 10 170
  • 434
  •   1
Отговори
# 195
Предвид, че все разни импотентници са най-големите агресори, комплексари и нанаждащи морал на другите, не само няма да спадне агресията, ами ще се увеличи компенсаторно.
Може би ако тестостеронът изчезне, но то тогава така ще иде всичко у ряката, че няма какво да сравняваме.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:25 от vяsko

# 196
  • София
Изчезне ли нагона, ще изчезне и мъжът като вид. Няма да има нужда от него в природата и постепенно ще спре да съществува.
На прав път ли съм?!
Ами на този етап на медицината, да.
Пак се връщаме на любимия ми филм Гатака.

# 197
  • Обран бостан ;)
Изчезне ли нагона, ще изчезне и мъжът като вид. Няма да има нужда от него в природата и постепенно ще спре да съществува.
На прав път ли съм?!
Ами на този етап на медицината, да.
Пак се връщаме на любимия ми филм Гатака.

Пак ли ще се клонирате ? Trollface

# 198
Аве ако толкова искате да изчезнат мъжете почакайте само докато дойде една летална пандемия, която се лекува само със секс.
И ще настане чисто женски свят...поне у форума.

# 199
  • Далечният изток
А ние не, мъж го иска...
Аз си харесвам мъжете и искам да ги има.

# 200
Аве ако толкова искате да изчезнат мъжете почакайте само докато дойде една летална пандемия, която се лекува само със секс.
И ще настане чисто женски свят...поне у форума.

Не следиш темата.

Мъжки са мечтите как 4 милиарда мъже един ден ще се събудят освободени от робството на сексуалния си нагон. И как жените щели да страдат.

# 201
Мисля да съм изключение.

# 202
  • Обран бостан ;)
Мъжки са мечтите как 4 милиарда мъже един ден ще се събудят освободени от робството на сексуалния си нагон. И как жените щели да страдат.

А мъжете да харчат парите си само за себе си.

Верно е петък. Joy

# 203
  • Далечният изток
Целият форум разбра къде те стяга чепикът - нямаш кинти.
Ами бачкай! С драскане по форуми не съм чувала някой да е забогатял.

# 204

А мъжете да харчат парите си само за себе си.

Верно е петък. Joy

Че те и сега харчат левчетата си само за себе си, ако се съди по потребителите на СО. Само дето правят сметка и на женските пари, а тази лакомия е по-дълговечна от половата, и най-вероятно ще я надживее.

# 205
То и нагон и кинти да нямаш, все си е мъка...
Ако ги имаш, а няма на кой да ги дадеш....пак мъка...

# 206
  • Обран бостан ;)
JoyJoyJoyJoy

Редакция хумор, сатира и забава, рЕпа да яде.

# 207
  • София
Любовната поезия на Петя Дубарова е чиста, крехка, ранима.
Не ѝ е трябвал любовник с нагон, че да я сътвори.
Отпада аргумента, друг има ли?

# 208
Абе какъв би бил живота на жените не знам (мъж съм). Ама си мисля, че ако нямаме сексуално привличане към жените, означава, че ще имаме към други мъже .... Та каква забава, какъв хумор бе братле? Даже тоя от гифчето на аватара ти ще те удари с тая табела по главата ....

# 209
Ще отговоря сериозно.
Усещането да си желан е приятно, но ако е някой, към който и ти имаш привличане.
Иначе не е изобщо. Ако е от някой, с когото контактуваш редовно трябва да си много внимателна как се държиш, хем да си любезна, хем не прекалено, за да не пращаш грешни сигнали. Не винаги успяваш. И после ставаш лошата, и може и мръсно да ти направи или просто да спре да ти говори, а имате общи интереси за нещо, например работа.
А за непознатите е още по-трудно да го направиш, защото не знаеш колко луд е и какво може да ти направи.
Научени сме от малки да се пазим като излизаме, да предвиждаме 100 неща, от къде може да дебне опасност и все пак никога не знаеш. Винаги имаме едно на ум.
И да се върна към началото - да, приятно е, ако е взаимно. Но дали това компенсира всичко останало, на което сме подложени цял живот? За някои да, за други - не.
Бънди и компания, като мислите за жените и правите обобщения, сетете се, че жени не са само обектите на желанията ви, а също така - майките, бабите, сестрите, дъщерите ви.
И после пак помислете.

Общи условия

Активация на акаунт