Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 9 971
  • 434
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Мега, гига сексуалните жени не копнеят за лигите на всеки случаен, молим ти се Laughing

В моето абстрактно мислене, няма опция човешкия мерак да умре.

# 31
  • France
Събуждате се една сутрин, излизате на улицата и с изненада откривате, че макар да сте мега, гига, сексуална жена, никой мъж не ви заглежда, никой мъж не се обръща след вас, никой мъж не ви кани на кафе, никой мъж не ви прави неприлични предложения и т.н.

Как бихте живяли занапред ? 
О, това ми звучи като някакъв рай. Стига ММ да не е засегнат, подписвам се веднага за такъв свят.

# 32
Животът би бил по-лесен. Така мисля аз.

# 33
  • Далечният изток
В неговия мозък жените явно денонощно живеят с мисълта дали днес някой ще ги свали и сън не спат ако никой мъж не ги погледне. Даже не просто безсъние, направо смърт...

# 34
  • France
Няма да има изнасилвания, ще мога да излизам да тичам когато и където си поискам. Ще се обличам както си искам... ех, размечтах се

# 35
Интересна е идеята как жените държат да получават неприлични предложения по улиците и липсата на такива ще ги съкруши.

Аз нали съм в перименопаузална възраст и си мислех, че отдавна са спрели да ме заглеждат и от време на време някой ме изненадва. Преди седмица-две отивам да прибера детето от детската градина и минавам за по-напряко покрай един автосервиз. Един тръгна след мен, пита ме как съм се казвала, измислих някакво име, разбързах се, пита ме закъде бързам, пита ме нещо искала ли съм да отворел гаража, за да... (тук смотолевя думата), Но аз недочувам и не ми прави впечатление, питам го "Моля?", да повтори, защото често не чувам, мисля си, че ме е сбъркал за клиентка на автосервиза. Повтаря човекът: Искаш ли да отворя гаража, за да се чукаме?".

# 36
Вече е правено инвитро на еднополова двойка - жени. Открили са, че от две яйцеклетки може да се направи ембрион. От два сперматозоида - не.

Идеално. Още една крачка към женския рай. Wink

Впрочем, това какво са открили учените не е предмет на темата.

Давам простичък пример:

Събуждате се една сутрин, излизате на улицата и с изненада откривате, че макар да сте мега, гига, сексуална жена, никой мъж не ви заглежда, никой мъж не се обръща след вас, никой мъж не ви кани на кафе, никой мъж не ви прави неприлични предложения и т.н.

Много спокойно.

# 37
  • До хладилника, който обичам

Какво каза, какво? Да могат жените да ходят нощем по улиците, без да си подбират маршрута, да търсят многолюдни оживени добре осветени улици? Да могат да пият без притеснение, че някой ще им подсурне нещо в питието, или че ще се опита да ги напие, за да се възползва? Да могат да се обличат както си искат, без някой питекантроп да реши, че е провокативно облекло, целящо да го предизвика? Да се придвижват, без да гледат без рамо и да мислят пет стъпки в аванс откъде минават, без да минават на другия тротоар, като видят насреща си група мъже? Да могат да живеят... спокойно? Както правят мъжете?

Оххх, наистина не знам как биха живели жените така, това е много труден въпрос.

# 38
  • Банско
Както е тръгнало с тия джендъри и  пеперудки по цял свят, скоро може да стане реалност въпросът от темата!

# 39
Значи животът ми би бил същият. Trollface Мен са ме искали все директно за годеж и да ме запознават с техните.

# 40
  • France
От твоята клавиатура, Nia Mi, в Божийте уши Blush

# 41

Не познавам жена която да не мечтае за такова спокойствие, дори мега-гига сексуалните.

# 42
Нямам такива притеснения и мераци.
Във Вселената има баланс.
Нещата са измислени. Не мое се морим да му мислим за хипотетични ситуации.
Излишен стрес.

# 43
... Събуждате се една сутрин, излизате на улицата и с изненада откривате, че макар да сте мега, гига, сексуална жена, никой мъж не ви заглежда, никой мъж не се обръща след вас, никой мъж не ви кани на кафе, никой мъж не ви прави неприлични предложения и т.н.

Контравъпрос: Ал, ама ти наистина ли като ходиш по улицата, нон стоп се заглеждаш след, подвикваш на и каниш на кафе преминаващите жени, правейки им неприлични предложения?

А на въпроса, то би било същото, както ако все още го има сексуалното привличане, но не живееш сред диваци и питекантропи, а сред възпитани хора, в една нормална и спокойна среда. Мечти!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 14:27 от Uncommon

# 44
  • София
Много интересен въпрос.

Въпроса е в заглавието.

Положителните, според мен, неща:

- Ще ви приемат само като личности, а не като парче месо.

- Няма да има кариерно издигане на полов принцип.

Ако имате нещо да добавите - пишете.

Според мен едно много важно нещо, което ще изчезне, е голяма част от насилието над жени. Сексуалното ще изчезне от раз, тормозът от нежелани ухажори също. Голяма част от физическото насилие също, защото като цяло без сексуално желание, ще има малко причини мъжете и жените да се събират.

Как ще се раждат деца, обаче? Липсата на сексуално желание би значела края на един биологичен вид, така че ми е интересно дали ще се наложи някакъв друг вид размножаване. В зависимост от това е възможно да има други резултати. Ако размножаването не се наруши, вероятно нещата ще бъдат по-спокойни, но ако се наруши, е възможно да се наложи някакво задължително размножаване за да се запази вида. Дали ще стане по мирен или по насилствен начин?

Също мисля, че вероятно ще се увеличи агресията между мъже, защото нещата, които сега по подразбиране се търсят от жени, като естествената половинка, вече ще се търсят от някой, който просто е по-слаб, което може и да е мъж. Хората ще се събират на база интереси, съответно ще има много съжителства мъж с мъж, жена с жена.

Изобщо, доста интересна тема, може много да се разсъждава по нея. Жалко, че май не е зададена с такава цел.

ПП: Логично ми се стори, че сексуалното желание на жените също ще е изчезнало. Ако е само на мъжете, ще е доста забавно Joy

Общи условия

Активация на акаунт