Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 9 972
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
БъндЕ, ама ти ги правиш, нали? Докато аз си опъвам крачката на дивана и почивам с чаша винце, наливайки и за теб.
Живейте го този живот, що за препирни кой да готви и мие.

Ако ще ги правя аз, за какво ми е да ги деля с друг ? Wink
... и препирнята започна Simple Smile))
Защото във форума да се живее е лесно, ама я излезте навън ...

# 421
Като чета тука, навън май по- лесно се живее.

# 422
  • Далечният изток
Ааа не. Тук е лесно ... на приказки. Навън се искат действия, на които определени индивиди не са способни.
Те затова са тук. На лесното.

# 423
  • София
Нетолкова отдавна мечтата на мъжете беше да попаднат на незнаен остров, пълен с жени без мъже, които да ги използват сексуално и да ги обгрижват. Ама сега нали сме технологични и няма бели петна на географската карта...

Сега мечтата на някои мъже е жените да станат тотално зависими от тях, че да могат тези мъже да си избият цялото насъбрано огорчение от всички пъти, в които са били отхвърляни или наранявани Smile Тази тема пък е мокър сън как жените ще изгубят почва под краката си, ако мъжкото сексуално желание към тях изчезне, щото бе секс няма да могат да ги склонят на нищо, а те видиш ли, без мъже са загинали Joy

# 424
С развитието и прогреса на света, жените стават все по- самостоятелни, силни и независими.  А младото поколение съвсем добре си живее самостоятелно без партньор, което според мен не е толкова добре, но те си знаят.

# 425
  • Далечният изток
Ама то това само на един точно определен му се иска, точно защото иначе не може да вирее в нормалния свят. Който пусна темата, нали, ясно кой е. В истинския живот се искат определени качества. Не е като тук да хвърлиш 5 поста с 3 лафа. То даже и тук се вижда, че и 3те лафа не могат да направят нужното впечатление до там, че да възбуди някакъв интерес. Напротив, възбужда съжаление и поне у мен подигравка, нищо повече.

# 426
Всеизвестна истина е, че жените са ужасно адаптивни и винаги оцеляват.
Природата го е отредила. Само те са способни да продължат човешкия род засега.
Мъжете са чудесни, но те са инструмента на природата. Хвърлят семето и помагат за отглеждането и продължаването на рода.
Звучи ужасно, но не сме го измислили ние.
Така, че тези препирни са крайно излишни, ако може да се наместят хората всеки в свой комфортен живот. Защото все пак, освен първичното, има и съзнание.

# 427
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
БъндЕ, ама ти ги правиш, нали? Докато аз си опъвам крачката на дивана и почивам с чаша винце, наливайки и за теб.

То за това някои предпочитат да си живеят тук.
Тук са красиви, богати, реализирани, ухажвани .... Wink

# 428
  • France
С развитието и прогреса на света, жените стават все по- самостоятелни, силни и независими.  А младото поколение съвсем добре си живее самостоятелно без партньор, което според мен не е толкова добре, но те си знаят.
Защо бе, Хепи? Нали целта е да ти е добре?
Едно време беше като правило да си в двойка. И съм се чудила на някои момичета защо са точно с тези момчета, които не ги намирах за подходящи. И любов не беше да разбера. Просто за да минат в графа "вървежни". Сега е много по-добре.

# 429
Скрит текст:

То за това някои предпочитат да си живеят тук.
Тук са красиви, богати, реализирани, ухажвани .... Wink
Ама как само ми мина ищаха да качвам снимки на новото ми мазерати от посещението ми в Церн Smiling Imp

Остава едни вълнени чорапи да си изплета, че да има с какво да се хваля.

# 430
Тука малко изплиска легена.
А ти кога ще се научиш да правиш хубав масаж на стъпалата или да ми правиш маникюра? :>
Масажите ги умея аз, имам завършен курс за класически и спортен масаж. Не работя това, но си е добре човек да има повече познания. Маникюр не мога да правя, не съм гей.

# 431
Ама как само ми мина ищаха да качвам снимки на новото ми мазерати от посещението ми в Церн Smiling Imp

Бе ти ако можеше да плетеш, отдавна да си се похвалила...

# 432

Бе ти ако можеше да плетеш, отдавна да си се похвалила...
Joy

Не само мога да плета, а и плета Joy

Че дори и форумната плетаческа тема си следя за идеи, че май съм и писала в нея Sweat Smile

# 433
  • Обран бостан ;)
Аз пък мога да разплитам.

И гранка на кълбо мога да навия.

Абе, всестранно развита личност съм. Sunglasses

# 434
Абе, всестранно развита* личност съм. Sunglasses
*разплетена

Общи условия

Активация на акаунт