Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 11 115
  • 518
  •   4
Отговори
# 495
  • Далечният изток
Ами ето - раждат.
Нали питаш къде доминират - в раждането.

# 496
  • Somewhere far away
Най-голямата драма е, че мъжете се страхуват, че никой няма да ги иска, няма да бъдат желани, ще бъдат напълно непотребни и безмислени.

# 497
Бъндито говори за секса, щото то за единят секс мъжете дишат на тая земя, но истината е, че след двете световни войни, когато умират милиони мъже, а още повече се връщат от фронтовете тотални инвалиди, ментално абсолютно не адекватни, властта измисля начин, който жените да поемат всичко и отново да се завърти колелото.

Феминизма, който той мрази е точно в следствие на липсата на мъже и това, че жените трябва да поемат всичко - от мината и крана, до раждането и отглеждането на бебета , сами и с помощта на държавата.

Ако приемем теоретично, че при мъжете нагона към жени умре, то той няма да умре или ще се пренасочи към мъжете.
За мъжа фокус на живота  е жената, а на жената - децата. Това е еволюция и не е някакво решение на който и да било пол.
Ако приемем за фактор, че в мъжете умре този фактор, той или ще се пренасочи към другите мъже или самият смисъл на съществуването на мъжа като пол се обезмисля, с всички произтичащи от това последстваия за мъжете.
Държавната власт ще се концентрира върху жените, защото да приемем, че дори женското желание остане, то тези вече импотентни / хомо мъже няма да могат да задоволяват жените.
Индустриите ще се насочат с още по-голяма сила върху жените, а мъжете ще бъдат изпозвани само за материал - отиваш да се празниш в чашки докато разглеждаш голи мъже, пък семето отива за оплождане на жените.
Не съм съгласна с Третият, че индустриите ще умрат - те ще се преформатират.
Жените ще печелят наравно с мъжете, защото няма да има друг вариант да се спаси икономиката.
След войните жените са играли в баскетболни лиги, копали са в мините, правили са ги стругари, шлосери и какво ли не. Ще се създаде нов вид тоталитарна - матриархатна държава, където жените ще бъдат овластени и ще опъват здраво, докато мъжете рязко ще намалеят.
Ще станем като животните - един бик на 100 крави, само 1 мъжки остава, останалото под ножа.
В жените още по-рязко ще намалее сексуалното желание. Бънди забравя, че в древността жените са прекарвали големи периоди от годината сами и без мъже.
По принцип природата ни е създала да можем да живеем без мъже, това не е наш избор.
В древността е било често срещано, принципа един мъж да има много жени в древността се е определял точно от този фактор.
В Африка и до днес има племенна, които живеят така - един мъж има много съпруги, а те отглеждат децата си заедно, домакинстват заедно, заедно носят вода и отглеждат животните. Те прекарват рядко време с този мъж и съвсем не питаят нито любов към него, нито нужда, нито ревност.
В харемите , където огромна част от жените не са виждали мъж , често развиват привличане към собственият си пол.
Типично е било и за мъжете, на дълги походи и войни, да изпитват същото към собственият си пол. В Спарта дори е било норма.
Така, че Бънди това няма да сбъдне фантазиите ти, за много молещи се за секс жени. Ако нямаш мерак, как ще стане патето? Мисля, че няма как. Поне към женско, ще ти се яви мерак за мъжко - както и си става.
За това по затворите мъжете изпедерастяват. Природа.
Как ще се случи това с намаляването на мъжете? Това, че е изчезнало сексуалното влечение към жените не означава, че мъжете ще започнат да изчезват, ще станат физически по-слаби, ще ни изчезне агресията. Също така не означава, че ще се появи влечение към мъже. Ако спра да харесвам бира, няма да пропия бензин, а само ще спра да пия бира и това е. Бил съм в казарма и грам не ми се е появило желани към мъже, дори и най-малка мисъл за това не е имало. Единственото, което стана е, че една-две не особено привлекателни служителки в поделението започнаха да ми се струват по-привлекателни. И в затворите мъжете не се изпедерестяват, просто има затворени и с такива наклонности. Ако беше вярно това то подводници, нефтени платформи и кораби щяха да са някакви хомообщности, а очевидно не са.
Индустриите ще се трансформират. В какво и с какви пари? Изчезва ти източника на излишък и индустриите се свиват. Ако мъжете започнат да работят по-малко, да харчат по-малко, да не инвестират в семейство, статус и будеще няма да има капитал за трансформиране. Индустриите няма да се насочат с още по-голяма сила към жените. Те се движат от доход, търсене, инвестиции. А откъде идва дохода, замисляла ли си се? Не къде се харчи, а как се създава? Ако има някакъв бум в някои сектори, то те ще са свързани с това, което харесват мъжете, хобита разни и такива неща, натам ще се насочат паричните потоци. Но те няма да са достатъчни за да компенсират свиването на другите сектори.
Матриархалната тоталитарна държава е някакъв абсурд. Не че някой ще ви позволи да я построите, но дори да можехте тоталитаризмът не създава мотивация, а я изтисква докрай и всички достигат до апатия, бедност и черни пазари.

# 498
  • София
Всичко това е обслужваща сфера.

Тя няма как да съществува без производство.

1. ВъпросЪТ е в заглавието.
Скрит текст:
2. Жените? Не биха раждали деца.
3. Не биха се раждали деца.
4. Децата не биха пораствали, не биха работели.
5. Не би имало работници.
6. Не би имало пенсии (ни за мъже, ни за жени).
7. Старите жени биха се превърнали в храна за младите хора доколкото ги има и старите мъже.
8. Старите мъже биха се превърнали в храна за младите хора, доколкото ги има.
9. Необходимостта от предпазване на индивида в зенита би породило сила, водеща към репликация.
10. Необходимостта от репликация би породила натиск за развиване на сексуален интерес на мъжете към жените.
11. От пепелта би започнала да се развива нова цивилизация. "Белите гени" биха били изгубени още преди това.
[/color]

Накратко - всичко свързано с човешката раса ще приключи.

Това доста контрастира с изказванията на някои жени, че нямат нужда от мъже.

Не бих твърдяла такова нещо. И не съм. Само западната цивилизация ще приключи. Понеже има и други общества, където делът на по-младите хора изначално ще е по-голям. И когато еволюционният натиск създаде обратно сексуалното привличане - вероятно би се случило, те ще са по-близо до приемането на тази промяна, по-близо до разбирането как да се изнамери храна при липса на макдоналдс и по-близо до миграционните процеси. Т.е. резултатът ще бъде, че (както казах) в рамките на... да речем, поколение и половина - две, "белите хора" ще изчезнат като генотип. Ще останат жълти / монголоидни, ще останат негри / африканци, ще останат кафяви / араби, индийци. И те ще започнат вторичното размножаване (и, евентуално, нова цивилизация). Но това само, ако не полетят стратегическите ядрени бойни глави - а то почти сигурно ще се случи дори преди етапът на човекоядството - и ако не изпогърмят повсеместно ядрените централи - а и това вероятно ще се случи, като няма кой да се грижи за тях.

И в производството не работят жени? Защото хипотезата беше, че "всичко" е създадено от мъжете (освен самите мъже Laughing) Wink

Демек, жените раждате мъжете, които работят и по тази причина сте пряко заети в производството.

Леле как ме закопа. Trollface

Това, изобщо казано, също е вярно. Би се оказало социално неприемливо, но не е логически невярно. Ако казваме, че мъжът отива да оре, а не, че волът отива да оре, нито, че ралото отива да оре, бихме могли спокойно да променим позицията на отправната точка и да разгледаме мъжа, отиващ да оре, като инструмент за оран, създаден от жена (майка си).

# 499
  • София
И в производството не работят жени? Защото хипотезата беше, че "всичко" е създадено от мъжете (освен самите мъже Laughing) Wink

Демек, жените раждате мъжете, които работят и по тази причина сте пряко заети в производството.

Леле как ме закопа. Trollface

Ами да, производствените възможности на жените са доста по-трудно заменими от машини от тези на мъжете Relieved Но иначе визирах това (моя грешка, че надцених мъжките възможности да следват логическа верига):

https://balkanec.bg/myastoto-na-zhenite-vav-visokoto-naprezhenie-67427.html

Просто един пример за жените в производството, намерен за секунди в Гугъл Wink Но отчитам иронията клавиатурен воин да обяснява как мъжете са създали всичко Laughing

# 500
Сериозно ли мъжете си мислят, че жените се грижат за себе си, ползват козметика и си купуват красиви дрехи, заради ...тях? В огромна самозаблуда живеят.
Ако грижата за външния вид беше „само за себе си“, нямаше да се избират по-неудобни, по-скъпи и по-нетрайни неща, когато има очевидно по-удобни и функционални алтернативи.
Високите токчета са обективно по-неудобни от маратонките, увреждат краката и гърба и се износват по-бързо. Ако изборът беше изцяло вътрешен, рационалният избор винаги щеше да е удобното. Но не е. Защото токчетата не са за комфорт, а за визуален ефект и сигнал.
Същото важи и за скъпото бельо. То не се носи по удобство, нито по практичност, нито защото някой го вижда в обществото. ТТо има смисъл единствено в контекста на потенциална интимна ситуация, а не като практична необходимост. Ако „го правиш само за себе си“, евтиното и удобно бельо би вършило абсолютно същата работа.
Тези избори имат смисъл само ако съществува външна реакция, реална или очаквана. Не задължително от конкретен мъж, а от социалната и сексуалната среда като цяло. Без тази среда мотивацията изчезва, точно както изчезват модите, когато вече няма кой да ги валидира.

# 501
Ужас, каква липса на усет за стил, естетика, красота.
Не им е лесно на някои.

# 502
Високите токчета сами по себе си са красиви, за това ги избираме. А някои са дори удобни. И да, аз се харесвам на ток. А скъпото бельо хем е красиво, хем е по-удобно от нескъпото. Неприятно, но факт. Колкото пъти съм искала да спестя от бельо, толкова пъти съм се ядосвала.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 18:39 от alia7

# 503
  • Далечният изток
Евтино бельо твърдо не!
Маратонки?! Само за тренировка.
На работа ходя с рокли, костюми и ток. Някак си не си представям в съда или по други институции да ходя с маратонки Rolling Eyes

# 504
Аз мисля, че жените ще започнат да могат да тичат сами, да излизат нощем и да си разходжат кучетата по безлюдни места.

И не съм съгласна с The_Third. Мъжете и сега не забелязват достиженията на козметичната и модната индустрия, жените се състезават с другите жени, това ще си продължи.

Абе, мани, не се подлъгвай по таквиз работи. При мен не само тичат сами, не само тичат по тъмно сами, не само тичат по тъмно сами по платното на улицата (щото тротоари нямаме, до скоро не е ималo толкова изветрели, че да ходят пеш), ами и сега, зимата с всичкия този сняг избутан от страни на платното, дето няма място колите как да се разминават, ми пак тичат бе! В час пик - 7 сутрин и 18 вечер (все си е тъмно), по главната улица, та добре да се надишат с бензинови газове.
И по-зле става! Някои влачат горките си нещастни кучета с тях.

Та кво да ти кажа - има една стара българска приказка - ти го пуснеш под масата, то ти се качи на главата.
Баш за такива е измислена.
Trollface

# 505
Не става дума, че високите токчета или скъпото бельо не са красиви или привлекателни — точно обратното. Те са създадени да предизвикват сексуално привличане. Но ако това изчезне, остава само фактът, че са скъпи, непрактични и в повечето случаи неудобни. Например не вярвам, че гащи за 200 лева са по-удобни за 20 или да ме убедите, че високите токчета са по-удобни от маратонките. Може да има един модел високи токчета по-удобни от друг, ама всички са по-неудобни от маратонки. Разликата е в изгледа, марката и символиката, а не в комфорта. Масовата индустрия продава усещане за привлекателност, а не практичност. Мода, скъпи дрехи, токчета всичко това е комуникационен код, създаден за обратна връзка от мъжете. Без нея, целият смисъл изчезва.
Абе все едно да ми твърдите, че пауна си разперва опашката заради себе си.

# 506
Как скъпото бельо ще е непрактично и неудобно? Как изобщо ви хрумва? Жените винаги ще искат да се обличат с красиви дрехи и обувки, да ползват красиви вещи и качествена козметика. Това, няма общо с мъжете.

# 507
Ще си твърдим каквото решим.
Нито съм паун, нито се водя от марки.
Нарича се индивидуалност.
Има удобни обувки и бельо и за 20-50 лв., и за 200-500. Обикновено разликата е в качеството на материалите, добрите кройки и модели.
И, да едно е да нахлузиш някаква найлонка от тему за 10 кинта, друго е сравнително скъпо среден клас бельо между 100-200 кинта И, да, няма общо с мъжа, а с моето самочувствие и усещане как изглеждам и се чувствам в собствените си очи. Нарича се стойност и самооценка.
Мъжете ми е ясно, че ме харесват гола, не им пука за бельото особено, но това си е тяхна работа. Аз не живея да валидирам и съм в угода на мъжката представа и воля, а на своите.
Много сексистки мнения имате, господин Търд.
Сигурна съм, че и жена/приятелка нямата с тези "нагласи".

# 508
Колкото и да говорят за сексапил, трудно ще го открият в стройно тяло, но в комбинация с мръсни дрехи и развалени зъби (съответно лош дъх). Ако пък греша, нека мъжете пишещи тук да ме оборят. С интерес ще ги прочета.
Отделни детайли като изброените не могат да накривят шапката на натуралния сексапил. Евентуално могат да са минус ако някой прави класация за излъскан външен вид. Но двете неща са различни.

# 509
Това, че ти се задоволяваш с огризки и каквото ти падне, не означава че за повечето мъже нямат значение всички тези атрибути, които правят една жена красива.

Общи условия

Активация на акаунт