Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 11 199
  • 526
  •   4
Отговори
# 450
Много сте далеч от българската, а и европейската реалност, щом вярвате как 80 на сто от мъжете в двойка осигуряват ипотека, наем и издръжка на семейството. Нейде в черна Африка - може би, но не сме в Африка.

# 451
  • София
Много интересен пост, The Third, най-накрая нещо сериозно по темата, а именно - как ще се отрази тази промяна на икономиката. Съгласна съм, че много сектори в развлекателната индустрия ще бъдат засегнати. Оттам веднага се сещам, че рекламите много ще се променят, тъй като те доста залагат на сексуалното влечение. За козметичната индустрия си мисля, че ще намери начин да се преструктурира така, че да набляга на други аспекти, които движат човека. Например веган храните се рекламират по други линии, супер храните обещават младост и здраве. Колкото до преразпределение на финансовата тежест, тя много дълго време е падала основно върху мъжете, заради разпределението на ролите. Мисля че, че различното разпределение при липса на сексуално желание може да доведе до по-балансирано заплащане между половете. Разбира се, основен минус в работата на жените си остава майчинството, тъй като то нарушава техните възможности. Имотният пазар ще зависи по-скоро от обезпечаването на децата, не това на жените. Сексуалното желание едва ли ще повлияе на него, по-скоро ще повлияе на размножаването. Оттук вече следват по-големите катаклизми, включително икономически, според мен.

# 452
Сериозно ли мъжете си мислят, че жените се грижат за себе си, ползват козметика и си купуват красиви дрехи, заради ...тях? В огромна самозаблуда живеят.

# 453
Сериозно ли мъжете си мислят, че жените се грижат за себе си, ползват козметика и си купуват красиви дрехи, заради ...тях? В огромна самозаблуда живеят.

Аз никога не съм си мислел, че е заради мъжете, но никога не съм и знаел за какво го правят. Но явно има цел тази грижа, щом е една от най-мощните индустрии. Има някакъв подтик.

# 454
За лично удоволствие.

# 455
  • Обран бостан ;)
Или защото сами не се харесват без грим. Wink

Мъжете по принцип сме си заблудени. Разчитаме на жените да ни ориентират, ама те не щат. Sunglasses

# 456
И ДА и НЕ.
Винаги си личи, когато около една жена се завърти мъж.
Тя пак се гримира и облича, но по друг начин. Grinning
Нещо съвсем нормално. Такава ни е природата.
На мен само в женски колектив ми е ужасно тъпо.
Със сигурност и не бих излязла в само в женска компания, какво остава на почивка да отида някъде само с жени.
С приятелките си излизам отделно.

# 457
Жените се гласят както заради мъжете, така и заради другите жени, защото обичаме да ни забелязват, обичаме комплиментите.
Мъжете са стимул, жените- конкуренция, тоест пак стимул.
Коренът на личното удоволствие отново е в това, че не си невидима, а отличена.

# 458
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Жените се гласят както заради мъжете, така и заради другите жени, защото обичаме да ни забелязват, обичаме комплиментите.
Мъжете са стимул, жените- конкуренция, тоест пак стимул.
Коренът на личното удоволствие отново е в това, че не си невидима, а отличена.

Тоест, без грим сте невидими..
Още нещо ново научих тук.  

По тази логика на плажа не трябва да виждаме жени,  а то не е точно така. Баш там се вижда коя каква е. Wink

# 459
В женски колектив, ако не си нагласена ще те изядат с парцалите. В мъжки стига да си що годе прилично облечена и никой няма да ти направи проблеми.

# 460
Ал, личи че си далеч от козметичната индустрия. Гримът е малка част от женската поддръжка. Отделно много пъти и в този подфорум се е писало за грим "без грим". Знам, че е трудно за мъж да схване тази концепция, то не е и нужно, де. Нужно е само да си даде пин-а на картата Simple Smile

За плажа по-добре да не отваряме дума, че пак ще се наложи да припомням мъжа по Фибоначи  Joy

# 461
  • Далечният изток
Аз вече отговорих по-назад за себе си, пак се питаше защо.
Ами искам да правя добро впечатление. Да ухая приятно на хората, с които се виждам, да съм с хубава коса, боядисана, чиста, да се усмихвам без притеснение и да говоря с хората без притеснение, а не да изглеждам като чумава и да бягат от мен като ме видят. Защото и такива има... Мазни коси, без зъби, с петна по дрехите... С една моя съученичка се срещнахме съвсем случайно на улицата преди две-три години. Беше хубаво момиче, сега като я видях чак не можах да повярвам, че е тя. Рошава, с петно на блузата... Една друга позната веднъж и нея срещнах случайно. Говорихме около 5 минути, ми на мен очите ми постоянно бяха в едно петно на дрехата ѝ и в устата ѝ без 2-3 зъба....
Като ми ходят като клошари, просто не ги вземам насериозно, и мъже, и жени. Някакви изпаднали... За себе си като не е положил старание, значи за всичко е такъв - мърляв, несериозен, безотговорен. С такива хора примерно не искам да работя.

# 462
Човешкото поведение се определя от три базови инстинкта - инстинкт за самосъхранение (оцеляване), възпроизводство (сексуален) и социален (принадлежност в група, който го отнасям поравно към съхранението и възпроизводството, т.к. без социалния по - трудно се оцелява и възпроизвежда).

# 463
Ами искам да правя добро впечатление.
Да де, искаш да изпъкнеш с нещо добро и хубаво, не да си невзрачна. Да не се лъжем, лицето, дрехите, обувките, прическата, аромата са първото, което виждат хората, та дори и мъжете Wink Колкото и да говорят за сексапил, трудно ще го открият в стройно тяло, но в комбинация с мръсни дрехи и развалени зъби (съответно лош дъх). Ако пък греша, нека мъжете пишещи тук да ме оборят. С интерес ще ги прочета.

# 464
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ами искам да правя добро впечатление.
Да де, искаш да изпъкнеш с нещо добро и хубаво, не да си невзрачна. Да не се лъжем, лицето, дрехите, обувките, прическата, аромата са първото, което виждат хората, та дори и мъжете Wink Колкото и да говорят за сексапил,
трудно ще го открият в стройно тяло, но в комбинация с мръсни дрехи и развалени зъби (съответно лош дъх). Ако пък греша, нека мъжете пишещи тук да ме оборят. С интерес ще ги прочета.

Хибав кон/кобила и под съдран чувал си личи. Wink

Иначе - мацайте се. Проблем няма, стига да не ми източвате бойлера, докато си махате грима. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт