Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 13 593
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Не те разбирам.
При мен прииждат, но аз избирам 1.
С него, без него, моите финанси са си все толкоз.
Дай линк?
Остави - видох.
хахаха ами, аз съм извъртяла играта, а момъкът не е започвал на 38. Какво да ти кажа...

# 676
  • Обран бостан ;)
Ето на Лъвичката:

https://bg-mam.ma/p/1848636/50737781

Чети и назад. Wink

Скрит текст:
Не те разбирам.
При мен прииждат, но аз избирам 1.
С него, без него, моите финанси са си все толкоз.
Дай линк?
Остави - видох.
хахаха ами, аз съм извъртяла играта, а момъкът не е започвал на 38. Какво да ти кажа...

Ами, нямало е коя да го отрака, та ти си се нагърбила. Евала. Wink

# 677
Заспи не понасям. Трябва да има характер един мъж – лош/добър, да е различен от тълпата. Иначе ми става скучен за 2 часа, даже са много.
Ето, за теб работа – нагърби се ти. Нали пари за жени нямаш, ето ти другарче – да го научиш да оцелява без тези лоши жени. Sunglasses

# 678
  • Обран бостан ;)
Няма на какво да го обучавам.

Коментарите в темата са достатъчни.

п.п. Много обичам добри пързалки. Някой ден ще пусна и аз една Wink

# 679
Бъндито говори за секса, щото то за единят секс мъжете дишат на тая земя, но истината е, че след двете световни войни, когато умират милиони мъже, а още повече се връщат от фронтовете тотални инвалиди, ментално абсолютно не адекватни, властта измисля начин, който жените да поемат всичко и отново да се завърти колелото.

Феминизма, който той мрази е точно в следствие на липсата на мъже и това, че жените трябва да поемат всичко - от мината и крана, до раждането и отглеждането на бебета , сами и с помощта на държавата.

Ако приемем теоретично, че при мъжете нагона към жени умре, то той няма да умре или ще се пренасочи към мъжете.
За мъжа фокус на живота  е жената, а на жената - децата. Това е еволюция и не е някакво решение на който и да било пол.
Ако приемем за фактор, че в мъжете умре този фактор, той или ще се пренасочи към другите мъже или самият смисъл на съществуването на мъжа като пол се обезмисля, с всички произтичащи от това последстваия за мъжете.
Държавната власт ще се концентрира върху жените, защото да приемем, че дори женското желание остане, то тези вече импотентни / хомо мъже няма да могат да задоволяват жените.
Индустриите ще се насочат с още по-голяма сила върху жените, а мъжете ще бъдат изпозвани само за материал - отиваш да се празниш в чашки докато разглеждаш голи мъже, пък семето отива за оплождане на жените.
Не съм съгласна с Третият, че индустриите ще умрат - те ще се преформатират.
Жените ще печелят наравно с мъжете, защото няма да има друг вариант да се спаси икономиката.
След войните жените са играли в баскетболни лиги, копали са в мините, правили са ги стругари, шлосери и какво ли не. Ще се създаде нов вид тоталитарна - матриархатна държава, където жените ще бъдат овластени и ще опъват здраво, докато мъжете рязко ще намалеят.
Ще станем като животните - един бик на 100 крави, само 1 мъжки остава, останалото под ножа.
В жените още по-рязко ще намалее сексуалното желание. Бънди забравя, че в древността жените са прекарвали големи периоди от годината сами и без мъже.
По принцип природата ни е създала да можем да живеем без мъже, това не е наш избор.
В древността е било често срещано, принципа един мъж да има много жени в древността се е определял точно от този фактор.
В Африка и до днес има племенна, които живеят така - един мъж има много съпруги, а те отглеждат децата си заедно, домакинстват заедно, заедно носят вода и отглеждат животните. Те прекарват рядко време с този мъж и съвсем не питаят нито любов към него, нито нужда, нито ревност.
В харемите , където огромна част от жените не са виждали мъж , често развиват привличане към собственият си пол.
Типично е било и за мъжете, на дълги походи и войни, да изпитват същото към собственият си пол. В Спарта дори е било норма.
Така, че Бънди това няма да сбъдне фантазиите ти, за много молещи се за секс жени. Ако нямаш мерак, как ще стане патето? Мисля, че няма как. Поне към женско, ще ти се яви мерак за мъжко - както и си става.
За това по затворите мъжете изпедерастяват. Природа.
Как ще се случи това с намаляването на мъжете? Това, че е изчезнало сексуалното влечение към жените не означава, че мъжете ще започнат да изчезват, ще станат физически по-слаби, ще ни изчезне агресията. Също така не означава, че ще се появи влечение към мъже. Ако спра да харесвам бира, няма да пропия бензин, а само ще спра да пия бира и това е. Бил съм в казарма и грам не ми се е появило желани към мъже, дори и най-малка мисъл за това не е имало. Единственото, което стана е, че една-две не особено привлекателни служителки в поделението започнаха да ми се струват по-привлекателни. И в затворите мъжете не се изпедерестяват, просто има затворени и с такива наклонности. Ако беше вярно това то подводници, нефтени платформи и кораби щяха да са някакви хомообщности, а очевидно не са.
Индустриите ще се трансформират. В какво и с какви пари? Изчезва ти източника на излишък и индустриите се свиват. Ако мъжете започнат да работят по-малко, да харчат по-малко, да не инвестират в семейство, статус и будеще няма да има капитал за трансформиране. Индустриите няма да се насочат с още по-голяма сила към жените. Те се движат от доход, търсене, инвестиции. А откъде идва дохода, замисляла ли си се? Не къде се харчи, а как се създава? Ако има някакъв бум в някои сектори, то те ще са свързани с това, което харесват мъжете, хобита разни и такива неща, натам ще се насочат паричните потоци. Но те няма да са достатъчни за да компенсират свиването на другите сектори.
Матриархалната тоталитарна държава е някакъв абсурд. Не че някой ще ви позволи да я построите, но дори да можехте тоталитаризмът не създава мотивация, а я изтисква докрай и всички достигат до апатия, бедност и черни пазари.

Друже ние тук развиваме вариации, а какво наистина би станало т.е. ще стане това, което е ставало и след масовият мор по мъжете след войни и каквито се сетиш епидемии.

- през ВСВ / айде нея я даваме като най-пресен пример/ жените са били впрегнати на 100% в всякаква икономика - никой не им е признавал какви жени са, а са пращани да копаят по мините, да работят в заводите, да се бият на фронта, с две думи - правили са всичко в името на Победата и то не само в СССР, но и в САЩ / американците имат няколко хубави филми по темата, като например Северна страна/

- ако приемем факта, че в мъжа изчезне напълно сексуалният нагон и към жени и към мъже, то той ще се превърне в антропоморфно, безполово същество, което ще бъде приравнено само в работен инструмент.
- контрола на майката върху сина, която и сега е много силна, тогава ще стане тотална.
- много общества, като напр. Ирокезите управляват в матриархат, където мъжете се издигат на постове от съвета на майките -старейшини. Чрез властта на своят роден роб / син/ майката се овластява напълно - това е чатриархат, а не както ти наивно си представяш банда жени размахващи камшици върху гърбовете на мъжете.
- доминацията е винаги у жената - това между другото е еволюционен фактор при кроманьонеца като цяло - вероятно в древността, когато останалите човешки групи измират, нашият вид оцелява, заради способността на женската да изхрани и опази децата си и без мъжки. През цялата каменна ера , ние живеем в матриархат, има доста по темата ако те интересува.
- мъжете не могат да съществуват без жени, но жените могат да съществуват без мъже - това е факт, отдавна известен, жените за това и са на фокуса на съвременната икономика - мъжа създава благата, които жената потребява, а той го прави, за да подсигури потомство. Това е еволюционен фактор в мъжете и няма нищо общо с това дали жените го желаят или не.
Това, което ти не можеш/ ни желаеш да разбереш, че ти бидейки по презупция мъж от люлката до гроба си зависим от жените - от майката, до сексуалната партньорка, до майката на твоите деца. Това е еволюционен фактор при мъжкият - той просто не може да същестствува без женска.
- това с доминацията е нещо, което не разбираш - когато овластявам моят син, той овластява мен, защото до края на своя живот той практически е безнадеждно зависим от мен.
Това е идеята на патриархата - да се защити майката.
Дъщерята защитава бащата, а сина майката. Овластявайки сина, защитаваме до смърт майката.
При матриархата би било обратното - там бащата ще бъде под опеката на дъщерята.
Патриархат и матриархат са родови линии, а не власт.

Недоразвитите / инфантилни мъже, като теб, са с още детска психика / идея си нямаш колко са много/. Както детето, което усеща по инстинкт, че е слабо, си мечтае за безгранична власт / супер-герой/ по същият начин индивидите с детска психика си фантазират за доминация.
Зрелите индивиди знаят, че такава не съществува, заради сложните връзки на зависимости между хората.

И да допълня като за последно - троловете от Споделите са налазили БГ Мама-та.
Очакват ни още много подобни теми.

# 680
Цитат
Недоразвитите / инфантилни мъже, като теб, са с още детска психика / идея си нямаш колко са много/. Както детето, което усеща по инстинкт, че е слабо, си мечтае за безгранична власт / супер-герой/ по същият начин индивидите с детска психика си фантазират за доминация.
Зрелите индивиди знаят, че такава не съществува, заради сложните връзки на зависимости между хората.
С това можем да закрием темата.

# 681
Добре, най-после схванах тезата на автора.
Мъжете осигуряват хубав начин на живот за жените, заради мерака си. Без тоя мерак мъжете ще са щастливи, че няма кой да ги цоца, а жените ще тънат в мизерия.

# 682
БаЗи, няколко пъти вече казвам, че темата е хипотетична.
Говорим си по-принцип.

Пък , ако някой ден наистина мъжете загубят интерес към някоя от вас, пишещите и четящи темата, може и да ви е полезна. Wink

Това няма никога да стане Бънди, освен когато трябва да летим в стаза из Космоса търсейки нова планета за живот клас М и докато си летим роботи създават деца в изкуствени утроби чрез ултра ново инвитро.

Не знам дали си гледал Стар Трек Вояджър, но там има доста епизодчета за какви ли не раси и включително такъв, който показва еволюцията на кроманьонеца обратно до крокодилите / нов вид земноводно/ и завръщането му в океана.

По отношение на парите - поддържам американската теза, че на който са парите, той да си ги харчи както намери за добре.
Има мъже, които обичат да си харчат парите за жени - това си е тяхна работа. Има жени, които обичат такива мъже. Пак тяхна си работа.
Има жени / особено из Северна Европа/ и мъже, които всеки си живее за себе си и във връзка и в брак - това е вид северна култура, която не се разбира от Юга / особено от италианци и испанци ... испанец да те покани на среща и ти да си платиш - леле, леле няма по голяма обида за неговата мъжественост! Ако те покани датчанин, норвежец или дори германец, ти да си платиш е съвсем естественно.
Това няма да му попречи да ти пише и посвещата поеми обаче. Както тези народи схващат романтиката.

До голяма степен финансовите отношения и преди и след брака се филтрират от това на коя класа придналежиш.
Бедните обичат да бъдат обгриждани финансово, защото за тях бидейки бедни или живяли в бедност в миналото, парите като най-важен фактор определят понятието за грижа и сигурност.
Обратното - хората живяли и живейки заможно, за тях финансовото споделяне не е определящо.
А много богатите - приемат парите във всяка тяхна форма като нещо от ежедневието.

Именно когато има срещи между хората от различни класи горното става повод да обърквации и хаос.
Бедните са най-проблемният фактор в случая. И мъже и жени без значение.
Ако един мъж е живял бедно и трудно е спечелил парите си, той би се разделил с този ресурс само под силен натиск / т.е. в случая на Бъдни като много го присърби за женска/. Лошото Бънди е, че бедните мъже, привличат бедни жени, които имат същата нагласа като тях за парите и това е толкова проблемното в случая. И двамата ще драпат за финансов ресурс - единя да го пази, а другият да го придобие и то на съвсем битово ниво / да ме заведе на ресторант, да ме заведе на почивка, да ме вози в колата си и подобни, все едно аз съм едно изпаднало сираче и ако не е той тутакси умирам от глад/.

Ако един мъж е живял заможно, той с много по-лека ръка би харчил пари, защото е свъкнал този ресурс да се влива постоянно и не го притеснява да го сподели с жената до себе си.
Второто се зная много добре от мъжките, които когато искат да се докопат до някоя женска, ако не притежават този ресурс го имитират / взимат заеми, карат чужди коли и т.н./

И да дам и аз моята лепта, по очевидно най-най-най важната мъжка теза по темата

- жените продължават да желаят мъжете, но мъжете бидейки вече импотентни/ напълно лишени от либидо/ нагон към жените - нъц, не ги щат, не им става, като някоя жена иска секс я гледат все едно ще им вади зъб без упойка ....

Така - какво става - първо секс индустрията рязко прави завой и започва да снима филми как жени нападат мъже, дават им някаква химия да го вдигнат и ги скъсват от секс.
Второ - избухва масово производство на всякакъв вид вибратори.
Трето - разработват се холограми, ИИ мъже които да задоволяват женските фантазии.

Само да допълня, че в горното всичи мъже са топ красиви, високи, с изваяни тела и огромни пениси.

С времето обаче нагонът се променя - и полека, лека първо горните мъже заприличват все повече на жени, а накрая нагона се преформатира изцяло към жените.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 15:13 от Chuby

# 683
  • Далечният изток
Не случайно съм го нарекла Обран бостан и той си носи титлата с гордост.

# 684
  • Обран бостан ;)
Не случайно съм го нарекла Обран бостан и той си носи титлата с гордост.

Човек съди за другите по себе си.

Много пространни анализи. Точно по темата са !
Беше ми интересно - мерси.

# 685
  • Далечният изток
Съдя за тебе ... по тебе, и по това, което пишеш.

# 686
Съдя за тебе ... по тебе, и по това, което пишеш.

Остави го АИДА - ми не му е лесно, разбирам мъчителната обсесия по жените в мъжете, на които природата не е раздала козове / високо социално положение, красота, голям фалос, кво ли не/

И аз съм така в магазин за бижута - лигите ми текът по гривните със жълти диаманти над 10К парчето и сърцето ме боли, че не мога да се прежаля с толко пари за парче слато и минерали.
Викам си - бре Чуби, я зарежи тез презрени метали и надценени минерали и се съсредоточи върху истинските неща в тоя живот ... ама пусно и върло, мерак!

# 687
  • Далечният изток
Е как да го оставя. Искам да му помогна, да изкара малко пари, писала съм му да ходи да бачка, стига е драскал във форума. Тук пари не се правят. Ама не слуша. Стои тук денонощно да се заяжда. А тази енергия може да я вложи в нещо полезно за него.

# 688
  • По света и у нас
Боже какви писания, за да изкопчите едната прогноза че мъжете ще се заобичат помежду си…

# 689
Моята теза е, че ако изчезне привличането към жени, мъжете ще се превърнат в жени. Неизбежно е.

Общи условия

Активация на акаунт