БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 473
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • вкъщи
термина ми е на 08.08,ама мисля 4е ще родя доста по рано,такова ми е усещането.може и на датата на деничка да е Wink

# 121
  • Бургас
Здравейте,

Честито ново бебе Николай, да е жив и здрав и да радва мама!
Поздравления

# 122
Честито бабче на Мама21!  Hug  bouquet
Да й е жив и здрав! И скоро да ходим на разходки с юнаците!
Янче,дано да се оправите бързичко! Цунки на малкия! Heart Eyes

# 123
добре дошъл на малкия нов член на отчетната ни бургаска темичка... Laughingbouquet

а сега да ви питам,къде са снимките от снощи? няма ли да ни се покажете Rolling Eyes
малко не беше съвсем обмислена тази дата....поне за мен де,понеже бях до 18ч на работа и хич не ми беше до гуляи #Crazy  мн бях уморена. Crazy съжалявам Rolling Eyes

# 124
Честито бебче на Мама21 Simple Smile Да е жив и здрав , да папка и да спинка Simple Smile А на мамчето бързо възтановяване Simple Smile

# 125
  • у нас
малко не беше съвсем обмислена тази дата....поне за мен де,понеже бях до 18ч на работа и хич не ми беше до гуляи #Crazy  мн бях уморена. Crazy съжалявам Rolling Eyes

нали имаше анкета, колко време се гласуваше. Всеки знае, че 21-ви е работен, ти май обаче пак нещо си се объркала. Joy Следващият път ще черпиш  Joy Joy Joy

# 126
  • Бургас
Честито ново бебече в темата !  ylinfant Да е жим и здрав Ники ! Раждайте мъжленца ,че да имат избор дамите след време Grinning

# 127
Честито ново бебенце на мама21. Да са живи и здрави и двамата и много да се слушкат!!!

# 128
Добро утро момичета! Simple Smile
y_a_n_a,  дано да ти оздравява бързо дететнцето! И аз съм чувала, че е възможно да се разболее след ваксина, но минава в пъти по-леко и бързо. Така ми домиля от това "мамо, болен съм..." Душица малка! Hug
lexy, споко бе момиче. Аз моя Пламък го носех доса навътре и ако ти кажа, че през цялата бременност почти не го усещах. Другите бременни разправяха, как ритали бебетата, чак ги боляло, събуждали ги вечер от сън ... аз с много фантазия успявах да различа някой шут. А доктора всеки път казваше че всичко е наред, а и аз го виждах на екрана как се джаска вътре като лудо, ама мамйка му хич не го и усещаше! Simple Smile
mimi4, цунка за Гретка! Heart Eyes
Честито на мама21 и на малкия Николай! Simple Smile Да слушка много и много да я радва! Simple Smile То друго освен да я радва може ли ... ? Wink

А сега и аз да почерпя, че днес моя Пламък става на 2 месеца! Simple Smile baby_neutral

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 08:32 от wish

# 129
  • Бургас / Славейков
Честит  малък юнак на мама 21 .Да и е жив и здрав и много да я слушка.На мама бързо възстановяване и адаптиране. Hug

# 130
Честит мъж на мама21! Да й е жив и здрав!  bouquet
Уиш, честити ви 2 месеца   bouquet

# 131

нали имаше анкета, колко време се гласуваше. Всеки знае, че 21-ви е работен, ти май обаче пак нещо си се объркала. Joy Следващият път ще черпиш  Joy Joy Joy

аз гласувах за др дата,знаейки че е работен ден..... но имах впредвид,че изобщо не трябваше да се предлагат петък и събота.....ама явно на някои не им пречи , от работа  на купон    newsm62 завиждам им. smile3512
на др среща съм на линия..... smile3508

# 132
  • Бургас
Добро утро.Честито бебенце на mama21Да е жив и здрав малкия юнак и много ди радва мама и тати.Пожелавам й бързо въстановяване!  bouquet

# 133
  • Бургас
Добро утро купонзжийки  Mr. Green
Честит малък мъж на мама21, тъкмо си мислех че нямаме новини от нея, нали тръгна да ражда  newsm78 Да и е жив и здрав малкия юнак.
Уишче честит ти пораснал юнак и на тебе   bouquet
Мимич също честита ти пораснала мома   bouquet
Ох аз започвам да се трудя  ooooh!

# 134
Честит син Николай    bouquet smile3525 newsm07

Общи условия

Активация на акаунт