Чисти български продукти “Алфатар” - за Коледа като от детството!

• 7 082
  • 522
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Любими ми бяха курабийките на баба, които правеше за Коледа и тортата с портокалови резенчета на мама. Тънкостите в изпълнението на рецептата за курабийките си отидоха заедно с баба, но торта с портокалови резенчета имам задължително на трапезата за празниците.

# 106
За Коледа традиция в нашето семейство е да се събираме на вкусен обяд . Да си подаряваме подаръци . А на трапезата задължително има зелеви сарми с месо и ориз, топла пита и тиквеник.

# 107
Любимата ми традиция е да се съберем цялото семейство, да си имаме коледна украса, пълна маса, шум и смях. От традиционните ястия за Коледа обичам пълнените чушки с боб по рецепта на баба ми и питка с късмети.

# 108
За Коледа на трапезата винаги присъстват зелеви сарми, раки - пълнени сухи чушки с ориз и булгур, а също така и тиквеник!

# 109
Баница, капама, сарми ❤️❤️❤️

# 110
За Коледа  задължително сармички,  баница, баклава...

# 111
Питката е задължителна у нас.

# 112
На трапезата традиционно присъстват сармички, тиквеник, питка, домашна баклава Simple Smile

# 113
Любими традиции за Коледа са украсяването на елхата и баницата с късмети.

# 114
Традициите спазваме най-вече на Бъдни вечер с постни ястия, които са нечетен брой. На Коледа сме си у дома и готвим пържоли с гъби и печени картофи или картофено пюре. Елхата украсяваме една илу две седмици преди коледа.

# 115
Пълнени сушени чушки с боб!
Традиционно и много вкусно. Всяка Коледа присъства на нашата трапеза.

# 116
За Коледа винаги приготвяме сърми, пълнени сушени чушки с боб и свински кебап. За десерт- традиционно правя тиквеник за Бъдни вечер и баница и торта Павлова за Коледа.

# 117
  • София
В нашето семейство задължителни на Коледа са сарми, пълнени сушени чушки с боб, пържоли, баница, тиквеник и погача.

# 118
Задължително зелеви сарми, пълнени чушки, баница с късмети, баклава.

# 119
На масата ни на Коледа има баница и сарми.

Общи условия

Активация на акаунт