Чисти български продукти “Алфатар” - за Коледа като от детството!

• 7 075
  • 522
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Украсяването на елхата и правенето на питката.

# 496
Баница, капама, сарми ❤️❤️❤️

# 497
  • Sofia
Коледата при нас освен елха и подаръци, свързваме с богата трапеза, на която задължителна е питката и Банска капама, която една баба от Банско ми каза преди 30-ина години

# 498
# 499
Класиката - сърми и баница

# 500
  • софия
На Коледа винаги приготвяме капама,баница с късмети и снежанка.

# 501
  • София
На Коледа у нас се консумират топла питка, домашна руска салата и пържоли.

# 502
В нашето семейство Коледа е уютен празник, на който, задължително след посещението на църква, се събираме покрай трапеза, в която вече преобладават месните и млечни деликатеси - пържола, питка, млечна салата с кисели краставички и орехи, туршия и любимата печена тиква с млечно-яйчен крем.

# 503
  • Варна
За Коледа задължително зелеви сарми, питка, баклава и меденки.

# 504
  • София
Изцяло вегетарианско меню.

# 505
На Коледа най-любимо ми е самото приготвяне на вкусните и традиционни ястия. Сармички с кисело зеле, пържоли, кисело зеле със свинско, баклавата и баницата, млечната салата и тиквеника...много любими и с много мили спомени ястия и празници...Heartpulse

# 506
Баница 🍀

# 507
На Коледа приготвяма класически ястия -  баница, сарми, пълнени чушки с боб, плато със сирена и кашкавали.

# 508
Украсяване на елхата

# 509
Любимо ми е да се съберем със семейството за Бъдни вечер, да ядем от приготвените през деня нечетен брой постни ястия. И както повелява старата българска традиция да не раздигаме храната от масата, за да се нахранят душите на починалите ни роднини.

Общи условия

Активация на акаунт