Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 761
  • 511
  •   1
Отговори
# 135
Доброто хидратиране е една от важните стъпки от рутината през зимата. Но и слънцезащитата е не по-малко важна.

# 136
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо? - Не само през зимата, а целогодишно хидратирането на кожата ми, защото е суха и чувствителна.

# 137
През зимния период най-важна ми е хидратацията на кожата. Стремя се да ползвам продукти подходящи за моята кожа, като винаги ползвам и слънцезащита.

# 138
  • Бургас
Хидратацията, особено преди да изляза навън.

# 139
Дълбоката хидратация.

# 140
Добро хидратиране, околоочен серум и добър нощен крем.

# 141
Най-важно ми е подхранването на кожата, защото моята е много суха и изисква по-богати продукти  в студеното време. Също много важна ми е слънцезащитата.

# 142
  • Г. О.
Подхранване и почистване.

# 143
  • София
През зимата използвам крем за ръце, задължително шал и шапка с козирка и понякога балсам за устните.

# 144
Хидратацията . И задължително крем за лице.

# 145
За мен най-важната стъпка през зимата е хидратацията — без нея кожата ми моментално става суха и чувствителна.

# 146
  • Mediterraneo
Хидратацията винаги ми е най- важната стъпка, независимо от сезона.

# 147
Хидратация, защото кожата ми е суха и чувствителна и има нужда от още по-голяма грижа през студените месеци.

# 148
Хидратацията, защото моята кожа много се влияе от студа. Когато е хидратирана става по-мекичка, и не е толкова чувствителна

# 149
  • на дъното
Не само за зимата а целогодишно за мен е важна стъпката след почистване 🙂. Кожата ми е суха и си чака любимата хидратация 😉🙂

Общи условия

Активация на акаунт