Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 773
  • 511
  •   1
Отговори
# 150
През зимата, както и по време на цялата година според мен са важни две неща: първо, почистване на лицето и второ хидратация според сезона. Целогодишно използвам скраб за почистване на порите, защото въздухът е по-мръсен и нанасям по-плътен хидратиращ крем за кожа, докато лятото използвам лека текстура.

# 151
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Още един глас за хидратация на кожата.

# 152
Независимо от сезона, най-важната стъпка за мен (в динамиката на големия град) винаги си остава доброто почистване + периодично нанасяне на подхранващи маски.

# 153
Има няколко важни стъпки, но мисля че хидратацията е най-важна. Освн нея за мен са.важни доброто почистване, подхранването и слънцезащитата.

# 154
Слагане на крем за лице, за да го предпазя от студа.

# 155
Най-важната стъпка според мен е доброто почистване, допълнено с хидратация.

# 156
Определено почистването на кожата и хидратацията сутрин и вечер за мен са най-важни, защото студеното време я изсушава.

# 157
  • Sofia
С проблемна кожа съм (розацея) и е много важно за мен вечер да почиствам перфектно, а сутрин да хидратирам добре с подходящ крем, както и да сложа задължително крем с UV защита. А в планината и на ски- задължително фактора на защита да е най- висок възможен.

# 158
През цялата година хидратацията и uv защитата са ми важни, но зимата ги предпазвам и от студа. Ако не го правя ръцете ми се напукват.

# 159
Подхранване и хидратация.

# 160
  • София
Най - важното за мен е хидратацията и доброто почистване.

# 161
Хидратация и подхраване целегодишно.

# 162
Хидратация разбира се, със серум и крем .

# 163
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
За мен е най-важна хидратацията.
Старая се да не пропускам серуми и хидратираща козметика в сутрешните и вечерните ритуали. Използвам и различни маски за хидратиране и стягане.

# 164
Най-важно за мен е почистването и защитата от студа през деня.

Общи условия

Активация на акаунт